reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam u mnie kichania i chorobstwa ciag dalszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

A poza tym nuda nuda nuda nuda. Nawet na spacer nie poszlismy bo sie balam maelgo na dwor wypuszczac ze sie barfziej rozlozy.

Annn ni wiem nic odnosnie tej kaszki bo ja tych na noc nie kupuje. A w zwuklych nie zauwazylam zeby zmieniala kolor.

Ale pustki :szok::szok:, gdzie a wszyscy, pewn ie sie do mezusow tula tylko ja sama jak palec i do tego chora :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Mielgo popoludnia

reklama
taaa do mężusiów....ciekawe...

ja to mam mase prasowania, korzystając z pieknej pogody bylismy na spacerze, damiano w kosciele..no wiecie - przed komunią obowiązek co tygodniowej mszy szkolnej...

no a teraz pije sobie kawke a pablo patrzy na jakis teledysk na mini mini...

no ja odkładam juz od kilku dni...a prawde mowiac moge to zrobic tylko podczas snu pawła bo jak on raczkuje to jest to niemożliwe...a w ciagu dnia jak on spi zawsze mam cos innego do zrobienia,....posprzatac, obiad ugotowac itp..a wieczorem po prostu juz mi sie nie chce....

i tak sie tylko zbiera..sciagam to co wyschło i wieszam kolekne mokre i tak juz od tygodnia..a pozniej bede stac pol nocy i prasowac...bleeeeeeeeeeeeeeeeee

ja sie odchudzam a dzis zachcialo mi sie frytek...z majonezem...ale narazie trzymam sie dzielnie...

Czesc w niedzielke:-)
No rzezczywiscie puchy dzisiaj. Ja z reszta tez pozno sie odzywam. Na spacerku bylismy, bo jest cudownie:tak:. Oczywiscie malemu to czapeczke zalozylam, zeby mu w uszka nie nawialo, sweterek, ale my to na krotki rekaw:tak:
A gdzie wszyscy?
Paula to pewnie na kacu, po weselisku.:-p;-):-) Paula, jak sie obudzisz- postaw weselna ;-):-)

Viki frytki z majonezem?? takim normalnym... hmm nie probowalam, ja z ketchupem lub sosikiem jakis ale z majonezem nie probwalam. Musze sprobowac :tak::tak:

Alex ja jestem i sie nudze. Caly dzien sama :-:)-:)-(. A najgorsze ze noc tez :szok::szok::szok:

Paula dawaj jakies fotki to pozazdroscimy dobrej zabawy. Ja juz dawno na weselu nie bylam i narazie nie mam szans zeby byc.

reklama
Do góry