reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Heloł!
No no, puściutko coś dziś.
Paula - fajnie, że wesele sie udało i dobrze się bawiliście.
Jutrzenko - ja ci zazdroszczę, że jesteś sama, naprawdę. Czasem chciałabym pobyć sama.
Co by tu jeszcze nasmęcić. U nas choroby ciąg dalszy. Dziś Filip dostał wysypki na całym ciele. Taki drobne czerwone krostki. Ma obsypany cały brzuch, plecy, twarz, nawet za uszami we włosach. Na razie wolne tylko ręce i nogi. Nie mam bladego pojęcia co to może być. Może wy macie jakiś pomysł?
Jutro idziemy znów do lekarza, ciekawe co tym razem wymyśli, bo już było: zapalenie gardła, grypa żołądkowa...
Ja jutro wracam do pracy. Moja mama znów przyjedzie zająć się Fifkiem, bo nie ma szans, żeby w najbliższym czasie posłać go do żłobka.
Aha, mały pewnie też zaczął ząbkować, bo go chyba dziąsła bardzo bolą. Stracił w ogóle apetyt. Ja już zaczynam popadać w paranoję z tymi wszystkimi chorobami. Czytam tylko w internecie i dopasowuję... Ech...

Paula ogladalam, super :tak:

Asiacur calkiem sama to nie jestem, bo Kubulaczek jest z mamusia ale juz smacznie spi. Kurde biedny ten Twoj maluszek, nie mam pojecia co to moze btc, mize jakas rozyczka czy inna chroba tego typu

Piszcie cos kobiety, co tam robicie

Albo uczulenie na jakies jedzonko... Zmienialas mu cos ostatnio Asiacur? Albo cos nowego wprowadzilas?
W kazdym razie duzo duzo zdrowka dla Filipka. Ja ide z moim jutro do kontroli. Wydaje sie byc lepiej, ale zobaczymy...:confused:

Asia ..dokładnie tak jak napisała Paula - typowy objaw 3 dniówki. w 3 lub 4 dniu goraczka spada i wystepuje wysypka....
wczoraj rozmawiałam przez tel z Majką vel grzechotka i mówiła ze kuba dokładnie tak samo ma tzn tez go wysypało na całym ciele oprócz raczek i nozek, a jak dobrze pamietam jak pablo miał 3 dniowke to wysypka wlasnie była wszedzie oprócz konczyn:-)

paula foty fajne, dobrze ze weselicho sie udało..a nawiazując do kinder kanapki...Pablo też wcina i az mu sie uszy trzęsą..strasznie lubi:-)

reklama
Nic nie zmieniałam mu ostatnio - ubranka prane ciągle w tym samym, je to samo. Ostatnio może więcej marchewki, ale to ze względu na biegunkę (lekarka zaleciła). Obyście dziewczyny miały rację, że to 3 dniówka, mimo, że Filip choruje już 10dni, bo ja już sobie wymyśliłam, że to odra :-:)-:)-(
No cóż, jutro się dowiem u lekarza.
A tymczasem życzę Wam milusiej ;-) nocy, takiegoż samego poranku no i udanego poniedziałku.
Trzymajcie się dziewuszki :)

Do góry