reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Zadzwonili jakies pol godziny temu. No, maja szczescie!!!!:evil::evil:
Mamy isc na 16:00. Ok, zobaczymy co powiedza...

Magda_lenka- wszystkiego najlepszego dla Was :-)

A my siedzimy, nic nie robimy, tzn ja troche poprasowalam, a teraz moze tez cos przekasze...?

reklama
Dzięki dziewczynki ;-)
Alex trzymam kciuki żeby was dobrze przyjęli i zdiagnozowali i szybko wyleczyli!
Agatko tak to bywa po ciężkiej nocy ;-)

A ja sobie zjadłam jajeczniczkę na pomidorkach mniam mniam
Wiktoruś sobie słodko śpi od 14
I normalnie nie mam co robić :-D ach dawno tak nie miałam :-)

Magda duuuuuuuużo miłości dla Ciebie i dla Krzysia:-):-):-)

Alex powodzenia u lekarza i czekamy na dobre wieści:tak:

A mój Krzysio juz popłynął....a teraz sprzątanie bo o 19 przyjedzie mama:-)Ja mam takie czasem poczucie humoru a mianowicie: pakując mężowi kosmetyczkę na wyjazd zapakowałam mu prezerwatywy-gdzieś tam jedną znalazłam....ale się zdziwił....hehe....ale wyjął je....
Musze tez obmyśleć plan gdzie te moje dziewczyny jutro zabrać...dobrze, ze pogoda fajna...

tralalala.....nie, najpierw kawkę sobie zrobię, a potam porządki..:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaraz zwariuje, maly jeczy nie wiem czemu, chyba zeby mu kolejne ida a do tego przed chwila zadzwonil R ze jak jechal to facet z naprzeciwka tak zapier..... ze musial mu zjechac na bok i wjechal w row i tam byla skarpa jakoas i sie co spier.... w samochodzie, zerwany wachacz pogiete felgi, zerwane przewody zbity halogen porysowany zderzak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kur..... normalnie ktos nas urzekl czy cos, 3 m-ce amochod i najpierw jakas menda nam przerysowala caly bok a teraz to.

Mam juz dosc dzis wszystkigo, glowa mi peka, brzuch mnie napier...... caly dzin i jeszcze to wszytko. Aj odechciewa ie wszystkiego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutrzenka spokojnie, spokojnie kochana, nie denerwuj sie ... tzn masz wszelkie prawo sie wsciec, pewnie kazda z nas by sie wkurzala, ale spokojnie, usiadz sobie, zrob dobrej kawki, wez moze cos przeciwbolowego tez, jak Cie boli wszystko i nie denerwuj sie. W koncu maly tez wyczuwa nastroj rodzicow i moze mu sie udziela....

Mysmy wrocili od lekarza. To jednak jakas infekcja na oskrzelach i dostal lagodny antybiotyk i jakis inhalator tez:confused: . No i mam te inhalacje robic, bo brzydko oddycha, tzn cos mu furczy jak kaszle i w ogole nie dobrze tam na tych oskrzelach. Juz wykupilam co trzeba, tzn dostalam, bo tu sie nie placi i dalam od razu. Zobaczymy...

Ale ja jestem skonana:szok::szok::szok: Rano jak sie wybierałam na zakupy to zadzwonili po mnie żebym odebrała mojego małoletniego szwagra ze szkoły bo sie troche poturbował. Trzeba było pójsc z nim do lekarza ( na szczęście to tylko stłuczenie:-)). Potem musiałam pojechac do rodziców żeby zadzwonic do gazowni bo przysłali mi rachunek za starą chałupę, jak ja juz tam nie mieszkałam:wściekła/y: a potem piojechałam na te upragnione zakupy:-):-):-) Ale niestety nic ciekawego nie kupiłam:-:)-:)-( no oprócz czapki i sweterka dla mojego syneczka kochanego:-) Była tak piękna pogoda że jak wróciliśmy to rzuciłam tylko siatki i poszliśmy na plac zabaw coby dziecko mogło się wyszalec po dniu spędzonym w wózku:-)
Już od baaaardzo dawna nie miałam takiego zajętego dnia:szok::szok::szok::szok:

Alex dobrze, że zajeli sie Oliwierkiem jak trzeba:-) Oby antybiotyk pomógł:-)

Dota ja jak czytałam o tym zgrzytaniu to miałam ciarki, brrrrrr, teraz jak piszę też mam. Nie cierpię tego i mam nadzieję, że Marcel nie będzie tak robił bo umręęęęęę

Magdalenka udanego wieczoru i upojnej nocy wam życzę;-)

Jutrzenka:szok::szok::szok: całe szczęście, że mężowi nic się nie stało:szok: Zamiast rowu mógł drzewo zaliczyc:szok::szok::szok:

Witam słonecznie w piątek:)

Fajnie dziś było znów słonko ujrzeć:happy2:

Spóźnione ale gorące buziaczki dla Darusi i Zosieńki!!!!!

Magdalenko wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy!!!!!

Jutrzenka no wyobrażam sobie jak się musiałaś zdenerwować! Aż brak słów na takich świrów na drodze ... sobie krzywdy nie zrobią skurczysyny jedne!!! Dlatego ja strsznie się boję jeździć sama z Wiktorem ... :baffled:
Alex szybkiego powrotu do zdrowia dla Oliwierka:)
Sylwia ojjjj to się dziś nagoniłaś:tak:
Dotka niezła agentka z Ciebie z tymi gumkami:-D A tak w ogóle to (nie wiem może przeoczyłam) gdzie to tak wybywa ten Twój Ślubny??? Jeśli wolno spytać ...;-)
Ataata u nas smoczków w domu od metra normalnie i żaden mu nie pasuje jak tylko ten mały co go miał od urodzenia ... już go tak wyżuł, że dziura się zrobiła i nie miałam innego wyjścia jak kupić dokładnie taki sam! Tyle dobrze że chociaż takie były ...:tak:
Viki, Sylwia, Elcia mój Synalek tak samo się zrywa kilka razy w nocy ... a ja o 6 wstaje, także czasem wymiękam dosłownie! Dziś np. obudził się o 5 i wojował dokąd ja nie musiałam wstawać ... poszłam się zbierać, wracam, a ten mały artysta ŚPI W NAJLEPSZE!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale tak poważnie ... to co to za spanie z tyloma pobudkami ... mam nadzieję, że się w wkrótce skończy:baffled:

A poza tym Wiktor cały czas by chodził:szok:!!! Gdzie się tylko ma chwycić staje na nóżki i złości się jak się mu ręki nie poda ... także u nas raczkowania nie będzie ... A mnie już kręgosłup siada od ciągłego schylania się i latania za nim ...
Ale aż trudno uwierzyć, że to już 9 miesięcy minęło:szok:;-):tak:

Co robicie???

halo ja jestem ,pije piwko jutrzenka masz tam browarka pod reka to se walnij kochana ze mna :-D:-D:-D:-D:-D niech nam na zdrówko pójdzie
co robicie????

reklama
Dzień dobry. A wy jeszcze śpicie??? :szok::szok::szok:
Ela pewnie ma kaca... hihi

Alex zdrówka dla Olisia...

Madzia spóźnione wszystkiego najlepszego!!!

A ja dziś się będę bawiła na weselichu tylko że rano dostałam @ :-:)-:)-:)-(
Brzuchol mnie boli a tu jeszcze 6 głów do uczesania... :szok::no:
Idę robić sobie pazury bo potem czasu mi zabraknie... :-(

Do góry