reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej kobietki!!!

My właśnie po zakupach i spacerku...

Jutrzenka
ten artykuł co wkleiłaś to o typowej parasolce! Już maglowałyśmy tą sprawę. Typowa parasolka nie ma regulacji oparcia dlatego jest dla starszego dziecka.
Moja rozkłada się niemal na płasko a Julka już w niej jeździ ze 4 miesiące... :tak::-D

Sylwia biedaczek malutki. Niech zdrowieje szybko. 41 to strasznie wysoka temperatura dla takiego malucha. Pamiętaj Kochan że przy gorączce trzeba dużo picia dawać dziecku. Więc poić i jeszcze raz poić!!! To bardzo ważne!!! :tak:
Na mleko może nie mieć ochoty ale dużo płynów:soczki, herbatki, wodę, cokolwiek....

Kasia gdzie przepis??? Czekamy!!! :-):tak:;-)
A filmiki z głosem poprosimy...

MARCELKU kochany twoja Oliwka p0rzesyła ci tysiace buziaczków i uscisków zebys szybko wyzdrowiał :tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-)
nasz anielski głosik gdzies czmychna:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::-p:-p

Paula wiem ze oni tu pisza o dzicku co ma 1.5 roku ale ten artukul pokazuje ogolnie na co zwrocic uwage i jest pokazanych kilka modeli ktore maja akurat regulowane oparcia i mozna sobie porownac. Dlatego dalam tego linka do poczytania. Wiem ze Wasze wozki to nie sa typowe parasolki tylko sklada sie chyba jak parasolka i maja regulowane oparcia. Pomyslalam ze moze Monia cos wyczyta w tym artukule i bedzie wiedziala co brac pod uwage.
Ja nadal jezdze czolgiem z kilku powodow: mamy duzy bagaznik, mieszkam na obrzezach gdzie droga wola o pomste do niego wiec na duzych kolach latwiej przebrnac na spacerze, nie musze go taszczyc po schodach i poza tym podoba mi sie ten wozek i mam do niego torbe do wieszania. Ale za rok kupie juz cos takiego jak Ty wkleilas bo jest lzejsza i mniejsza wiec latwiej ja zabrac a maly pewnie bedzie wolal sobie biegac niz wozkiem jezdzic wiec wtedy ja bede potrzebowala Waszych porad

Ostatnia edycja:
Wiem Jutrzenko Kochana... :tak: czołg to czołg. Komfort jazdy niezastąpiony. Niestety parasolka jest mniej wygodna w prowadzeniu bo wystarczy wystająca płytka w chodniku i stoisz :baffled: a czołgiem nawet nie wyczujesz... :-D
Też bym pewnie jeszcze jeździła ale mała nieznosiła tamtego wózka. :-(
Na zakupy chodzę sama to łatwiej mi teraz do sklepu wejść :tak:

Kasia!!! Hop, hop!!! Co z tobą??? Śpisz jeszcze???

Heloł dziewczęta i dzieciaczki :-)
Marelku wracaj do zdrówka...Wiktorek presyła dla Ciebie "tuśuś guaba aaaaeeeee" :-)

A ja to się chyba na razie nie rozstanę z czołgiem...zobaczymy. Generalnie nam odpowiada. na razie :tak:

nie wiecie, czy mozna dawac dzieciom mango?
a moze juz któras dawała?

reklama
Hejka u nas ok, a ja mam takie pytanie jak gaworzą wasze dzieciaczki bo moja ostatnio woła tylko kaka kakakakakakakak, jakakakakak, kakakakakaka, ani meme ani tata nie powie nic tylko kakakakaka i kaka czasem koko, heh nie wiem czy to wogóle jest gaworzenie , bo ani baba ani gaga ani meme choć wcześniej tak mówiła . Teraz nastał czas KAKI , choć nie wiem co to za kaka jest.:-D

Do góry