reklama
Paula21
Grudzień '07
To jak to wieszacie że prasować nie trzeba???
Bo moja mama też ze sznurka zdejmuje proste a ja jak bym nie powiesiła to i tak do prasowania... Ładnie strzepuję, naciągam co trzeba i nic... ;-):-(
Bo moja mama też ze sznurka zdejmuje proste a ja jak bym nie powiesiła to i tak do prasowania... Ładnie strzepuję, naciągam co trzeba i nic... ;-):-(
alex3meyer
Matka gagatka
Paula- wstydz sie , naciagasz, strzepujesz?????To forum publiczne, opamietaj sie dziewczyno!!!!!
Weroniczka
Klub grudniówek'07
weroniczka nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim!!
Łatwo powiedzieć jak hormony mi buzują na całego Pamiętasz jak to jest?
a co do tego wyjścia to niestety muszę zabrać dzieciaki z sobą. Jak nie rozniosą salonu to będzie cud
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Paula ja też zapraszam W zamian pięknie mnie obetniesz;-);-);-) Może handra minie;-);-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Weroniczka musisz mu wybaczyc, w koncu to facet a oni juz tak maja ;-). I popieram reszte, niech tesciowa posiedzi albo niech R sie produkuje i cos wymysli.
Alex
Sylwia nie mam pojecia, moze to pleśniaki czy cos takiego?
Paula ja tez prasuje, mimo ze mam pralke z funkca latwego prasowania, ladnie wieszam ale i tak wg mnie trzeba to troszke przeleciec zelazkiem (przed chwila wlasnie skonczylam to robic )
A i pracowita Iwona zrobila dzis 24 sloiki ogorkow . M\Kupilam 14 kilo ogorkow i produkowalam.
W piatek zamierzam kupic jeszcze i robic ogorki z chili a w sobote moze pieczarki marynowane. Poza tym mam w plnach salatke z cukini ale to sie okaze czy sie uda.
Alex
Sylwia nie mam pojecia, moze to pleśniaki czy cos takiego?
Paula ja tez prasuje, mimo ze mam pralke z funkca latwego prasowania, ladnie wieszam ale i tak wg mnie trzeba to troszke przeleciec zelazkiem (przed chwila wlasnie skonczylam to robic )
A i pracowita Iwona zrobila dzis 24 sloiki ogorkow . M\Kupilam 14 kilo ogorkow i produkowalam.
W piatek zamierzam kupic jeszcze i robic ogorki z chili a w sobote moze pieczarki marynowane. Poza tym mam w plnach salatke z cukini ale to sie okaze czy sie uda.
alex3meyer
Matka gagatka
Alex nic nie fantazjuje. Bylo CZARNO NA BIALYM, nie?
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Teściowej już nie załatwię bo ma inne plany a R wyszedł do sklepu i chyba boi się wrócić bo długo go nie ma
Jutrzenka przetwory mówisz. Ale fajnie. Ja tak lubię je robić ale nie starczy mi sił w tym roku.
Stefanka a córusia będzie Małgosia
Jutrzenka przetwory mówisz. Ale fajnie. Ja tak lubię je robić ale nie starczy mi sił w tym roku.
Stefanka a córusia będzie Małgosia