reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ela ja też się wsłuchiwałam w Kasi głos. Niesamowity ma.:tak:W bajkach mogła by podkładać... :-):tak: Dobra nie mówmy nic już bo popadnie w samozachwyt jakiś czy cóś... :-D:-D:-D:-D:-D

Ela pod prysznicem powiadasz... Życzę stosunkowo udanego wieczoru... hihihi... :-D

reklama
witam laski.

Ale macie marzenia, przylaczam sie :tak::tak::-D:-D

Sylwia zdrowka dla Marcelka

Monia ja jezdze spacerowka X-landera, na duzych pompowanyc kolach i ogolnie sobie chwalę.
X-lander
Kubusiowi narazie w nim wygodnie i nawet jak spi jest ok. Pozza tym mam torbe w komplecie zaczepiana na raczke wiec na spacerki jest super. Ale to typowhy czolg jak mowia nasze dziewuszki bo miaklam od niego tez gondole wiec ty pewnie za wozkiem typy parasolka sie rozgladasz.
Ja za czyms mniejszm sie rozejrze w orzyszlym roku przed wakacjami jak maly juz bedzie dobrze chodzil i rzadziej bedzie w wozku jezdzil

Tu cos na ten temat
http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79383,5122296.html

Mnie cos nap.... zoladek i ide zaraz spac bo mam dosc, [rzez sen nie bede czula ze mnie boli.:no::no:

Ostatnia edycja:
Do samozachwytu to mi daleko i teraz jak nagrywam filmiki z Olisiem to staram się milczeć, bo później nie mogę ich oglądać ;-):-D
Dajcie mi Kochane cierpliwość bo zaraz wyjdę z siebie. Gruby pochłonął właśnie dwa słoiki deserku (każdy z tych większych 200g) i wciąż głodny jest:wściekła/y: Nie dociera do niego, że jak zje więcej to będzie go brzuszek bolał. Może przekupię tego pochłaniacza soczkiem jakimś, bo zgłupieć można.
Dzisiaj jak Oliś pozwoli posiedzę sobie na BB do 3 ;-) T. zadzwonił, że bierze od razu piątkową zmianę, żeby mieć piątek wolny więc nie będzie wojny o kompa :-D

KASIU ja nie moglam sie nasłuchac twego głosu i non stop se puszczałam filmik normalnie głos anioła

I śpiewała : "Jak anioła głos usłyszałam ją......" la la la la la:-D:-D:-D:-D

Weroniczka jakieś zdjęcia brzuszka byś może nam pokazała??:-)

Kochane moje bardzo dziękujemy za życzonka dla Marcelka. Pomogły:tak::tak: Pod wieczór obudził się z drzemki w doskonałym humorze i bez temperatury:-):-):-):-) I tak już mu zostało, bo jak kładłam go spac to temperaturki nadal nie było:-) teraz śpi jak aniołek:-)

To może Marcelek by się z Oliśkiem tym spokojem podzielił?? ;-) Ja tak właśnie sobie skaczę między Olisiem, BB, NK, a gotującym się obiadem na jutro i marzę sobie o tym, żeby Młody w końcu przyciął komara, ale on chyba zdecydował się na T. poczekać ;-):-p

kasia ja nie slucham twojego glosu bo po tych opisach to sie normalnie obawiam ze sie zaurocze hehehhe a ja bardzo kochliwa jestem!!
lepiej napisz co gotujesz heheh

Nic specjalnego, indyka z warzywami w sosie pomidorowym, a że ziemniaki mi się skończyły i nie chciało się tyłka do sklepu ruszyć to z makaronem będzie ;-)Dziecko okazało mi litość, właśnie powoli zasypia :-D Pomyśleć, że kiedyś kładł się o 19 i do rana miałam spokój ;-)

witka dziąchy!!!!!
nocka u nas była z 2 pobutkami cos te moje dziecie głodne było :tak::tak::tak::tak::tak:
T pojechał do pracy a mała wstała go porzegnac i juz nie spi
a wy co spicie jeszcze??????(no oprócz tych co w pracy sa i oczywiscie oprócz VIKI bo ona to masazów zazywa hihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

reklama
Ja mam od rana powtórkę z rozrywki:-:)-:)-(
A w nocy to juz przeszło ludzkie pojęcie, Marcel miał prawie 41 stopni:szok::szok::szok: Najgorsze jest to, że on nawet nie płacze tylko tak stęka sobie:-( nawet nie ma siły płakac:no: Ech, tak strasznie mi go szkoda:-( A w nocy to wogóle, ryczałam nad nim. Miał aż ciałko czerwone z tej gorączki:-(

Do góry