reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Alex nie kracz bo nam Oliś Kasię zabierze i kto będzie z nami marzył...

Masażyk, masażyk, masażyk.... :-D:-D:-D:-D:-D
Pocieszam się fryzjerem za dwa tyg. Metamorfoza będzie.... Zrobię fotę przed i po... Porównacie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
My z siostrami planowałyśmy przed ślubem wizytę w jakimś takim właśnie salonie no ale forsy brak:baffled::baffled:

Paula pewnie że powiedzieliśmy. Wiesz kochana mnie tak brzucho tydzień temu wywaliło, że już nie dałoby się tego ukryć:sorry2::sorry2:

Weroniczka gdyby nie Twój poje**ny pracodawca to pewnie mogła byś sobie pozwolić. No właśnie sprawa się coś ruszyła???:-)
A rodzinka się pewnie cieszy co??? :-):-):-);-);-);-)

Asia marzysz z nami??? :-D:-D:-D

witka laski
KASIU ja nie moglam sie nasłuchac twego głosu i non stop se puszczałam filmik normalnie głos anioła
laski mi masazyk tez sie mazy a spa o matko co ja by za to dała ojojojoj
och marzenia
T zaoferował mi masaz pod prysznicem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no niewiem nie wiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D co to za masaz bedzie ???? wodny jakis??? hihihih:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny masażami się tu relaksujecie a mi by się tez jakis przydał :-) a co do meczu to tez może być :-):-)

przeczytałam 10 str mialam cos napisac i zapomniałam :laugh2:

syliwia - zdrówka dla marcelka ;-)

joanna - dla Ciebie również

i o czymś zapomniałam :dry::dry:

u nas dzis nieco lepiej, popołudniu Nelke odwiedzil narzeczony który jest starszy o 3 dni i mieszka 2 domy dalej (a ja ich nie znam bo sie niedawno wprowadzili)... oczywiście przyjechał z tatusiem, juz widziałam jak spaceruja we dwoch a moj P. jeszcze z mala nigdy nie jechał na spacer sam :baffled::baffled::crazy: ehh ten mój facet, mogłam wybrać lepiej :dry::sorry2:

zakończyłam mało optymistycznie eh

ide nynu papa mamuśki :-p

Do góry