reklama
dotaZ
Fanka BB :)
No i uciekły baby jednePaula jesteś?
Anulka my małego różnie usypiamy, czasem zasypia sam podczas zabawy, a zazwyczaj jak przychodzi pora snu, robimy butle z mlesiem i dajemy małemu...pare łyków i spi....chociaż oczywiście zadrzaja się dni kiedy mały płacze, marudzi......i usypianie trwa wtedy chwile dłużej
Anulka my małego różnie usypiamy, czasem zasypia sam podczas zabawy, a zazwyczaj jak przychodzi pora snu, robimy butle z mlesiem i dajemy małemu...pare łyków i spi....chociaż oczywiście zadrzaja się dni kiedy mały płacze, marudzi......i usypianie trwa wtedy chwile dłużej
Paula21
Grudzień '07
Anullka u nas na noc mała sama usypia od dawna sama w łóżeczku.Dodam że pierwsze chyba dwa miesiące spała z nami w łóżku ale jakos nie odczułam tego bo była mała i łatwo poszła nauka spania w swoim łóżeczku.
A w nocy też je. I za nic nie da się oszukac piciem.Jak jej dam wodę albo herbatkę w nocy to na 5 min i zaraz krzyk o mlesio... :-( no je raz, czasem dwa razy... trudno.. jakos mi to bardzo nie przeszkadza.
Moja siostra rodzona (ma teraz 12 lat) jadła do 6 roku życia w nocy jeszcze ja pamiętam jak wstawałam do niej, mama była na noce w pracy a ja grzałam kaszkę i w dziób...
Dotka jestem!!! :-)
A w nocy też je. I za nic nie da się oszukac piciem.Jak jej dam wodę albo herbatkę w nocy to na 5 min i zaraz krzyk o mlesio... :-( no je raz, czasem dwa razy... trudno.. jakos mi to bardzo nie przeszkadza.
Moja siostra rodzona (ma teraz 12 lat) jadła do 6 roku życia w nocy jeszcze ja pamiętam jak wstawałam do niej, mama była na noce w pracy a ja grzałam kaszkę i w dziób...
Dotka jestem!!! :-)
moja Aga jest jeszcze na cycusiu ale staram sie dawac jej juz kaszke zabardzo nie chce jej pic wybrzydza mi robaczek ale cycusia z miła checia zjada :-) nauczyłam ja zasypiac własnie przy cycu i w moim łuzku a teraz mam małe problemy budziła ni sie w nocy co 2 godziny od trzech dni ucze ja zasypiac samodzielnie płacze ale po 20 minutach śpi
dotaZ
Fanka BB :)
Dzieki Anulka!:-)
Wiecie co, ide sie wykapać i spaciu....dzisiaj dostałam @ ,tak sie kiepskawo czuje...
Do jutra ciotki!
papatki:-):-)
ps.Stefa a Ty co nie potrafisz???
Anulka staraj sie nie pisać post pod postem.....buźka!:-)W każdej chwili mozna edytować...pa!
Wiecie co, ide sie wykapać i spaciu....dzisiaj dostałam @ ,tak sie kiepskawo czuje...
Do jutra ciotki!
papatki:-):-)
ps.Stefa a Ty co nie potrafisz???
Anulka staraj sie nie pisać post pod postem.....buźka!:-)W każdej chwili mozna edytować...pa!
Ostatnia edycja:
reklama
Paula21
Grudzień '07
No włanie Dotka... Mało, mało... Są takie co codziennie odswierzają a inne??? Gdzie jestecie dziewczynki... ???
Viki!!! Co porabiasz??? Ogarniasz się pewnie po tym sląsku...:-)
Sylwia układa graty po przeprowadzce...;-);-)
Grzechotka... hmmm.... no własnie nie odzywa się. Mąż pojechał a ta do kompa pewnie dojsc nie może... melduj się Kochana....
Madzia na wakacjach....
Co u Anetki??
Weroniczka wróciła ale ważny zakup na głowie... :-)
Agatka miała się odezwac. Pewnie jak uspi swoją słodką diablicę to zajrzy do nas...
Kasia! A Ty gdzie??? Obraziłas się??? ;-);-);-):-):-):-)
Nasz ranny ptaszek Przyzybela też chyba się urlpouje jak dobrze pamiętam...
Monia już tydzień pracy zaczęła...
Ela a tobie dziecko płacze???
Asmodis, Soida, Aneczka co u was???
Basia, Joanna, Diana a wy???
... można wyliczac i wyliczac....
Tyle kobiet a cisza że ho,ho...
Anulka w regulaminie forum jest wzmianka, że nie można pisac posta pod postem. Żeby Cię nie zablokowali. :-) Jak chcesz co dopisac do swojej wypowiedzi to użyj opcji EDYTUJ, dopisujesz o czym zapomniałas i ZAPISZ.
A moja jeszcze nie siedzi. Tzn. chwilkę i zaraz gleba... :-)
Stefanka :-)
Viki!!! Co porabiasz??? Ogarniasz się pewnie po tym sląsku...:-)
Sylwia układa graty po przeprowadzce...;-);-)
Grzechotka... hmmm.... no własnie nie odzywa się. Mąż pojechał a ta do kompa pewnie dojsc nie może... melduj się Kochana....
Madzia na wakacjach....
Co u Anetki??
Weroniczka wróciła ale ważny zakup na głowie... :-)
Agatka miała się odezwac. Pewnie jak uspi swoją słodką diablicę to zajrzy do nas...
Kasia! A Ty gdzie??? Obraziłas się??? ;-);-);-):-):-):-)
Nasz ranny ptaszek Przyzybela też chyba się urlpouje jak dobrze pamiętam...
Monia już tydzień pracy zaczęła...
Ela a tobie dziecko płacze???
Asmodis, Soida, Aneczka co u was???
Basia, Joanna, Diana a wy???
... można wyliczac i wyliczac....
Tyle kobiet a cisza że ho,ho...
Anulka w regulaminie forum jest wzmianka, że nie można pisac posta pod postem. Żeby Cię nie zablokowali. :-) Jak chcesz co dopisac do swojej wypowiedzi to użyj opcji EDYTUJ, dopisujesz o czym zapomniałas i ZAPISZ.
A moja jeszcze nie siedzi. Tzn. chwilkę i zaraz gleba... :-)
Stefanka :-)
Ostatnia edycja: