reklama
Paula21
Grudzień '07
Dobrze Pani Stefanko.
Paula21
Grudzień '07
Wyobrażam sobie Pani Stefanko. No nazwisko ma pani maskryczne do wypowiedzenia dla obcokrajowców. Ja zresztą też...
Paula21
Grudzień '07
to taka slodka zemsta na angolach za to ze ja musze codziennie sie z nimi meczyc
Ale Pani msciwa...
Ataata
Grudniowa Mama '07
Heheheheheh jak to nasza szefowa zobaczy to ja cos chyba trafi hihiihihihihi
Ja Ci dam!! niedobra!Chyba sama ze sobą będę sobie pisac posta pod postem ;-);-);-);-);-)
anulka witaj
asmodis sto lat!!!
No i niewiem co pisac, to ide zakurzyć
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
ataata wez tam za mnie wrzuc na pluco hehheh tylko lighta!!
zobaczcie to heheh http://uk.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0
zobaczcie to heheh http://uk.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0
Ostatnia edycja:
Ataata
Grudniowa Mama '07
Stefanka ja tylko lighty;-)
Dupa zemnie, sto lat dla Kubusia i Pabla
Dupa zemnie, sto lat dla Kubusia i Pabla
reklama
dobry wieczor
dziekujemy z Pablusiem za zyczonka i zyczymy Kubulkowi wszystkiego naj
u nas brak czasu...dzis wrocil damian z obozu tak wiec bylo duzo opowiadania. ogolnie obóz byl rewelacyjny. mlody miał kryzysy wieczorami jak szedł spac..wtedy tesknil i troszke poplakiwał ale ogolnie jest bardzo zadowolony i mowi ze za rok znow jedzie - a to najwazniejsze.
na picassie wrzucilam kilka fotek w albumie damiana - dla chetnych mozecie zobaczyc.
poza tym u nas bez zmian. za dwa tygodnie wraca valdi no i w koncu jedziemy na wczasy. :-)
dziekujemy z Pablusiem za zyczonka i zyczymy Kubulkowi wszystkiego naj
u nas brak czasu...dzis wrocil damian z obozu tak wiec bylo duzo opowiadania. ogolnie obóz byl rewelacyjny. mlody miał kryzysy wieczorami jak szedł spac..wtedy tesknil i troszke poplakiwał ale ogolnie jest bardzo zadowolony i mowi ze za rok znow jedzie - a to najwazniejsze.
na picassie wrzucilam kilka fotek w albumie damiana - dla chetnych mozecie zobaczyc.
poza tym u nas bez zmian. za dwa tygodnie wraca valdi no i w koncu jedziemy na wczasy. :-)