reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki ja stosuje smoczki 2 aventa ale Gajutek je geste mleko takie na lepsze trawienie. ehh moje zdanie to i tak dla ciebie nie warte bo ja mam inne mleko i wogole...ostatnio nie za wiele mam do powiedzenia...

stefa co z tobą? chyba mialas jakis gorszy dzień...kazde zdanie jest dla mnie cos warte a juz twoje to na 100%:tak:

witam sie, u nas tez sloneczko i zapowiada sie cudny dzien...
no i dzis rano musialam budzic pawla..tak słodko sobie spał..no ale mus to mus, i wlasnie zasypia w lozeczku....na poczatku byl bunt bo przeciez to nie jest wieczór:tak: no ale po chwili poplakiwania uspokił sie i juz teraz mruczy pod nosem i zasypia..a ja zaraz tez ide na godzinke..bo noc jak zwykle...mlekojad nie daje odetchnąć....

reklama
Witajcie Laseczki :-)
U nas noc jak zwykle upłynęła spokojnie, no może poza tym, ze miałam chory sen, że urodziłam trojaczki :szok:Spoko, chce jeszcze dzieciaczków trochę, ale żeby tak trójkę naraz to może niekoniecznie ;-)
Lecę teraz do mojego pochłaniacza, bo już skończył witanie się z zabawkami i zaczyna się o jedzonko upominać ;-)

MAgda-lenka moja Madzia też umie się obrócić juz na brzuszek, raz ją zostawiłam na kocyku z zabwkami na podłodze i poszlam na chwilkę do kuchni, po czym słyszę że Magda cos buczy, przychodze a ona na brzuchu leży i buczy bo miała rączkę tak podwiniętą i nie umiała jej wyciągnać:-), a poza tym to ona z pleców na brzuch jak widać umie ale odwrotnie jeszcze chyba nie bo nie wiedziała jak ma wrócić na plecki:-D. teraz jak leży na boku i jej założe nóżkę to się wytęży i już jest na brzusiu, ale długo tak nie poleży rozejrzy się połapie zabawki a potem buczy, bo już nie chce:baffled:

witam mamusie
bede pisac bez polskich znakow bo kogos musze na kolanie trzymac i razem z mamunia musi pisac :-)
u nas noc jak zawsze pobutki o 11 3 i 6 saly repertuar
ostatnio malo mnie tu ale wieczorami moj maz okupuje kompa a w ciagu dnia musze z terrorysta siedziec teraz nawet odwrocic gflowy nie moge tylko patrzec na niego i usmiechac sie wtedy jest zadowolony:-D

na problemy z usypianiem spaniem i karmieniem dopbra jest książka tracy hogg język niemowląt sa tam ciekawe rady na różne tematy np jak zrobić żeby dziecko przesypało noc

ja mam problem taki że kuba wcale zabawkami się nie interesuje ani grzechotki ani gryzaki ani misie ani srysie nic tylko swoje łapki wpierdziela i to dwie naraz nie mam już sily jęczy i jęczy taki ładny dzień a ten jęczy :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled: musi być w centrum uwagi

idziemy dzić do pediatry Kuba kaszle rano bardzo nie wygląda na chorego ale kaszle już tak wczesnij było dostał leki homeopatyczne i pomogło ale obawiam sie ze to alergiczne wsztstko teraz pyli wiec pewnioe on tak njak mamusia.

zdecydowałam tez ze zavczne mu juz podawac kleik albo kaszke nie wiem co lepsze co mozecie doradzić?

zaraz uciekam i nie wiem co mam kupić jaką kaszkę najlepiej czy kleik

witam mamusie
bede pisac bez polskich znakow bo kogos musze na kolanie trzymac i razem z mamunia musi pisac :-)
u nas noc jak zawsze pobutki o 11 3 i 6 saly repertuar
ostatnio malo mnie tu ale wieczorami moj maz okupuje kompa a w ciagu dnia musze z terrorysta siedziec teraz nawet odwrocic gflowy nie moge tylko patrzec na niego i usmiechac sie wtedy jest zadowolony:-D

na problemy z usypianiem spaniem i karmieniem dopbra jest książka tracy hogg język niemowląt sa tam ciekawe rady na różne tematy np jak zrobić żeby dziecko przesypało noc

ja mam problem taki że kuba wcale zabawkami się nie interesuje ani grzechotki ani gryzaki ani misie ani srysie nic tylko swoje łapki wpierdziela i to dwie naraz nie mam już sily jęczy i jęczy taki ładny dzień a ten jęczy :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled: musi być w centrum uwagi

idziemy dzić do pediatry Kuba kaszle rano bardzo nie wygląda na chorego ale kaszle już tak wczesnij było dostał leki homeopatyczne i pomogło ale obawiam sie ze to alergiczne wsztstko teraz pyli wiec pewnioe on tak njak mamusia.

zdecydowałam tez ze zavczne mu juz podawac kleik albo kaszke nie wiem co lepsze co mozecie doradzić?

zaraz uciekam i nie wiem co mam kupić jaką kaszkę najlepiej czy kleik

jezu wreszcie śpi ta moja maruda jemu jak chce się spać to jest strasznie marudny ale nie zaśnie będzie marudził aż do wyczerpania całkowitego i nwtedy go moge uspić dopiero

Dzień dobry :tak:
U nas nocne pobudki 3, 5 potem już poranne pobudki 6,7,8 i koniec...ech ale teraz Młody śpi znowu a mój wolny czas rozpoczęłam od polowania na wielkiego zwierza:

Obraz%20062.jpg

Złapałam wyrzuciłam, bo egzystować z czyms takim niestety nie mogę brrrrr

Grzechotka
, trzymam kciuki, żeby to był tylko niewinny kaszelek i żeby szybko minął
Annn jeszcze troszkę i Madzia będzie się turlac po podłodze na wszystkie strony :tak:
Kacha - trójeczka - odważne ukryte pragnienia ;-)

Pozdrawiam i życzę udanego dzionka !!

reklama
Magdalenka buziaczki dla Wiktorka z okazji 4 miesiaca:tak::tak::-):-)
(ale pająk....takich nie lubię...)
I buziaczki dla pozostałych maluszków które juz skończyły 4 miesiące:tak:

No dobra, i buziaczki dla tych które dopiero skończą:tak:My kończymy w środę.

Buziaki rozdane. Mój maluszek śpi, mam godzinke dla siebie;-)

pa

Do góry