jutrzenko z aventowskich smoczków to
viki nie bedzie zadowolona, ja sobie daje reke uciąć bo one sa bardzo podobne do Dr Brownsa albo disneyowskich... one sa poprostu normalne standardowe, a te Lovi Aktywne ssanie co ja je mam to one są jak maminy sutek, są tak delikatne że dosłownie jak folia prawie cieniutkie
viki wiesz co bo mnie sie wydaje ze smoczki Canpola z serii LOVI aktywne ssanie podejdą Ci do butelek Dr Brownsa i wtedy tylko smoczka za 5zł kupisz... ale sprawdż lepiej
A jak niepodejdą, to tak: do mleczka proponuje Ci smoczek 0+ a do kaszki 3+, bo na zerowym przy kaszce sie smoczek przytyka... tylko że jest problem, bo jest tak kolosalna różnica w wielkości dziurek przy tych dwuch smoczkach że Pablo na kaszce przy 3+ może sie krztusić... mi sie na kaszce Daria nie krztusi ale na samym mleku czasem sie zdaży...
Co do mleka to ja podaje Isomil za namową Anetki i jestem zadowolona... :-)
Zapytaj pediatry, a czy jest gesciejszy,,,, hmm nie wiem chyba niee ale napewno nie jest taki tłuste jak Pepti (pamietam jak butelek domyć nie mogłam) Isomil jest smaczniejszy słodki i strasznie sie pieni ale to chyba nie problem... popytaj lekarza może a jak nie to ja bym na Twoim miejscu do każdego jedzenia kaszke dodawała,,, choć jedną miarke żeby Pablo ładnie zjadał