reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Gratulacje dla Pryzybelki!!!!
I oczywiście trzymam kciuki za
Ewcie aby ci szybko i bez boleśnie poszedł poród trzymaj się bo ja trzymam kciuki :-);-)

Kurka wodna a nie mówiłam że się worek rozsypie i będzie tyle z nas już rozdwojonych !!! ale się nam narobiło :-):-)
A u mnie bez zmian wczoraj miała jedynie skurcze przez cały dzień ale jakoś nie regularne jak liczyłam cały dzień wyszło mi dużo bo 25 skurczy od rana aż poszłam spać w nocy to oznacza tylko że mało czasu mi zostało ;-):-)

reklama
Czesc Dziewczyny :)
No ja sie melduje nadal 2w1 :-) mojej Dzidzi nic nie rusza :no: juz teraz to chyba jest poprostu zlosliwa :szok: taka mala a taka wredna i uparta :dry:

Ewa trzymamy mocno kciukasy :tak: napewno wszystko bedzie dobrze. Jak ja jej zazdroszcze tez juz bym chciala :zawstydzona/y:

Macie ogromne pozdrowienia od Kasi :tak:
No i wszystkim rozdwojonym Kasia sklada ogromne gratulacje :-)

Milego dnia :-)

:szok: Ale sie posypało dzieciaczkami na grudniówkach:szok:
Ale to dobry znak, na każą z nas w końcu przyjdzie pora... oby jak najszybciej.

Pryzybelka Moje Gratulacje. Córcia prześliczna:tak:

Ewcia a za Ciebie zaciskam mocno kciuki i mam nadzieję że poród będzie szybciutki i jak najmniej bolesny;-)

belka a Twój brzdąc to sobie powinien ręke podac z moim.. moja mała tak samo złośliwa i uparta:baffled:

hej Dziewczyny:)

Gratuluje Nowym Mamusiom!!! ale wam fajnie, ja nadal czekam...na dzis mam termin ostatni, ale cos cisza..wiec zobaczymy kiedy moja Jula zechce sie ze mna przywitac;)

buziaki 3majcie sie!!

witam

na poczatku ogromne gratulacje dla PRYZYBELKI...CORCIA CUDOWNA
EWA...trzymam mocno kciuki, zycze lekkiego porodu

ja dzis bylam w szpitalu, ale pozno i juz mojego lekarza nie bylo. od 5 rano mam skurcze co jakis czas...bolesne (tak jak mialam przy Ninie), nie sa regularne..zobaczymy jak to sie rozwinie ale jesli nie dzis to jutro chyba urodze...nie wiem czemu ale jakos mi sie wydaje ze to chyba ten nocy bedzie, chyba ze wszystko ucichnie

url%5D

dziewczyny nie wytrzymałam i napisałam do ewy..
i wiecie co..ona wciąż rodzi...
jak pisała do mnie o 8 rano to ponoć miała juz bardzo silne skurcze i napisała że bolą jak ch***** (dosłownie)

kurde to już troche trwa...

no to się biedna umęczy. Może zaraz wreszcie urodzi? Ja co chwilka tu zaglądam czy sa jakieś wieści. No trudno dalej będę trzymać kciuki za nią.

O matko :szok: to nie zazdroszcze Ewci...
Ale mam nadzieje że da rade:tak:

A ja dostałam sms-a od Magdy_lenki i macie wszystkie od niej pozdrowionka, dla rozdwojonych gratulacje a dla stęsknionych wyczekująćych wytrwałości.
Madzia niestety dalej w szpitalu i są skazani na dłuższy pobyt tam, bo maluszek ma infekcje uszka i jest na antybiotykach.

reklama
Do góry