reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota i Madzia
NASZE
NAJSZCZERSZE GRATULACJE!

U mnie dziś skurczowo. Podejrzewam, że odszedł też czop. Nie wiem czy cały, bo nie wiem jak duuuuuży powinien być :szok:
Nadal trzymają mnie lekkie mdłości.

Zmykam.Nie będę Wam kochane już marudziła.
Trzymajcie się. Viki, Asmodis, Aneczka dajcie znać jak po jutrzejszej wizycie.

reklama
OGROMNE GRATULACJE DLA DOTY I MADZI!!!!:-):-):-):-):-)

A nie mówiłam? W połowie grudnia już połowa z nas bedzie rozdwojona!!!
Dużo zdrowia dla wszystkich nowonarodzonych maluszków!! Ich Mam I Tatusiów!!

Wszystkie jeszcze 2w1 niech się trzymają i będą dobrej myśli!!!

A od siebie jeszcze dodam - róbcie ćwiczenia mięśni dna miednicy - bardzo to potrzebne po naturalnym porodzie, wierzcie mi - ja zaniedbałam i teraz troszkę żałuję:sorry2:

Pozdrawiam!

OGROMNE GRATULACJE DLA DOTY I MADZI!!!!;-):-):-)

U mnie tez bez zmian 2w1 nic nie zapowiada zmiany jak na razie.

Ale nasze dziewczyny wzięły się ostro do roboty i już mam 2 rozdwojone jak to mówią zrobił się ruch w interesie.:-):-)
Aby nie skączyło się DOTY I MADZI aby te co termin miną zaczęły już się nam tu podwajać:-);-):-);-)

Dużo zdrowia dla Doty , Magdy i Ich szkrabów :-):-):-):-)

Pięknie wyrosły Wam dzieciaczki w brzuchach. Ho ho:tak:

A mój łobuz ma już miesiąc :-) Jest co raz bardziej kontaktowy i podziwia świat. Nocny marek z niego będzie chyba, bo po wieczornej kąpieli za żadne skarby nie da nakłonić sie do snu. A my kombinujemy jak się da żeby go przechytrzyć (czyli uśpić).
Ale dziś zrobił nam prezent z okazji swojego jubileuszu i ani przez sekundę nie płakał przy kąpaniu, co do tej pory jeszcze się nie zdarzyło. Mam nadzieje, że to jakiś przełom a nie tylko jego chwilowy kaprys. ;-)

Polecam dziewczyny fajną książkę. Na pewno słyszałyście o niej: "Język niemowląt" Tracy Hogg. Ja trochę żałuję, że nie czytałam jej w ciązy, to może inaczej zabrałabym się do wychowywania Szymona-ancymona:-). Ale z drugiej strony, to teraz wiem, co wymaga udoskonalenia i na co zwracać uwagę przy jej czytaniu.

Ja jak zwykle mocno trzymam kciuki za Wasze porody.
Dobranoc kobietki.

Dziewczyy, nie udalo mi sie Was wczesniej powiadomic, a dopiero dzisiaj wrocilam do domu.
13 grudnia o 19:21 przez cc urodzilam Kaye (3800g, 53 cm).
Jak uda mi sie znalesc czas, to napisze Wam szczegoly (a sporo by sie znalazlo:)) i zmienie suwaczek:)

Nie zdazylam jeszcze nadrobic zaleglosci, ale przez czas mojej nieobecnosci bylo chyba wiecej rozdwojen, wiec gratuluje pozostalym mamuskom ich maluszkow, a tym ciagle nierozpakowanym duzo cierpliwosci, chociaz to juz naprawde niedlugo;)

A tu dolaczam zdjecia mojej coreczzki:

Ale Was się rozsypało dziewczynki..............Dla przypomnienia,ja przeżywałam to rok temu,w święta i mam przecudne wspomnienia.Moja wigilijno-świąteczna Niśka za kilka dni skończy rok i drepcze już na swoich nóżkach.Gratulacje dla wszystkich mamuś.Powodzenia!

;-)pryzybela córeczka sliczna - gratulacje dla was

a ja mam info od ewy 79. jest na porodówce i rodzi właśnie adaśka:-)trzymajmy kciuki

u mnie bez zmian - wieczorem wizyta u gina

Nooo nareszcie ruszylo na grudniowkach :tak::-):-):-)
Trzymam kciuki z calej sily za Ewcie oby jej szybko poszlo.
No i Gratulacje dla Magda-lenki i Pryzybelki!!!!
U mnie dzis cisza, wieczorkiem ide do Gina no i to tyle.Humor dalej do bani:dry:

reklama
OGROMNE GRTULACJE DLA DOTKI< MADZI I PRYZYBELKI.

Ja się melduję wciąż nierozdwojona niestety. A już prawie wylądowałam w szpitalu zeszłej nocy. Cały dzień bolał mnie brzuch, miałam nudności i biegunkę. Wieczorem chwyciły lekkie skurcze a potem coraz mocniejsze. Nie mogłam spać do 2 nad ranem kiedy skurcze już miałm naprawdę mocne i co 5, 7 min. I na chwilke przysnęło mi się. obudziłam sie po godzinie i już ich nie było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że szlag mnie trafi. Wczoraj znów czułam się dość dobrze tylko czułam że mały jest już bardzo nisko i ledwo chodziłam. A dziś po przeczytaniu że dziewczynki już urodziły wpadłam w takiego doła że szok. Chodzę i ryczę i wyrzywam sie na moich mężczyznach. Mówię wam gdyby nie te cholerne łapy to mogłabym jeszcze z miesiąc pochodzić w ciąży. Ale juz Wam nie marudzę więcej.

Do góry