reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny mam smsa od ewy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Adaś jest juz z nami. 4100 i 56 cm. jednak zakonczyło sie cesarką. jest piekny!! ja padam"

Adaś witamy po drugiej stronie brzusia:-) Ewa, Piotr - wielkie gratulacje

reklama
:-):-):-):-) Ufff... odkąd Dota jest w szpitalu, to tak sobie Was odwiedzam i mam zadanie monitorowania tego co się dzieje i informowania Doroty. Podobnie jak Wy wszystkie bardzo się martwiliśmy. No ale teraz już mogę jej przekazać naprawdę dobrą wiadomość na zakończenie dnia! Brawo dla nowej mamusi. Ale GIGANT! :szok:

Ewo i Piotrze ogromne gratulacje!!! no Adas to duzy chlopiec :tak::-)

A u nas bez zmian :zawstydzona/y: nadal jestesmy 2w1. ale coz ja moge :zawstydzona/y:
Za oknem jakos pochmurno, ale musze sie wybrac na zakupy i na poczte.

Milego dnia mamuski :-)

EWUNIA GRATULACJE!!!!!:-):-):-):-):-)
a to sie biedna nameczyla i jak ja to mowie 2 porody zaliczyla bo i sie nameczyla naturalnie i zalapala sie na cc na koniec.No nic oby teraz jak najszybciej wracala do siebie przy swoim wielkim Adasku:tak:

U mnie bez zmian nadal 2w1

Za to dzieci są chore mają zapalenie uszek i w domku jest mały sajgon.
Byłam u lekarza dostałam antybiotyk ale już mam dosyć to już ich 5 antybiotyk od września :baffled:przeszkolę jednak w pierwszym roku jest ciężkie mała mi cały czas jakieś infekcje przechodzi szkoda mi jej bo to wymęcz organizmy i te antybiotyki pomagają ale też szkodzą na coś innego jak to lek:-:)-(

Ewciu ja też gratuluje powitania Adaśka po drugiej stronie brzuszka :tak::tak:
Jak ja Wam zazdroszczę tego rozdwajania się a gdyby którejś skurcze były potrzebne chętnie oddam moje bo na mnie jeszcze za wcześnie :baffled: a skurczyki paskudne ostatnio

reklama
Dziewczyny powiedźcie mi czy wam też tak okropnie puchną nogi? Bo ja mam okropnie spuchniętą zwłaszcza prawą stopę. I zaczyna mnie to martwić bo opuchlizna praktycznie nie schodzi, co najwyżej trozke sie zmniejsza, a rano swędzi mnie ta opuchlizna.

Do góry