reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia trzymam kciuki by nie bylo to nic powaznego...
grzechotka oczywiscie za ciebie rownież..ale ja jednak na twoim miejscu udałabym sie do lekarza...

kacha no i trzymam kciukasy za oliska:tak:

co do herbatek to ja podaje pawłowi ale nie codziennie a jak juz to chyba najczesciej rumianek jak ma problem z kupa...

magda a ty co sie nie chwalisz????????????????????
wiec ja sie pochwale poniewaz dzis mialysmy okazje pozanc sie osobiscie, spedzilysmy dwie godzinki w zabrzanskim ogreodzie botanicznym i bylo bardzo sympatycznie. oczywiscie wzięłam aparat aby zrobic chlopakom fotki..tymczasem zarówno wiktor jak i paweł tak zasnęli ze maja tylko fotki w wozkach jak smacznie spią...
no ale coż...bedzie jeszcze okazja mam nadzieje i dzieki madzia za mily dzionek. zdjątka wkleje jak juz bede w łodzi:tak:

reklama
Vikuś spacer był super, szkoda że taki krótki. Sama jestem ciekawa fotek, choć takie "śpiące" ;-) I nie krzycz na mnie że się nie chwalę :sorry2: jakoś nie mam weny do opowiadania :zawstydzona/y: Również dziękuję bo było napradę miło :tak:

Ataata wiem ze parosolki nie roznia sie tylko kolami ale pamietam ze kiedys gadalysmy o wozkach typu parasolka i kiedy mozna w nie wkladac dziecko. I tak po prostu to napisalam nie do ktorejs z Was.
jutrzenka nie żebym cos ten tego, tak poprostu napisalam, bo szczerze to sama do niedawna zachodzilam w glowie czym rózni sie parasolka od spacerówki;-)
A co do rumianku, to daje malej taki zwykły, rumianek expresowy, parze jak zwykła cherbate:tak:

a tą Hippa o moja pochlaniala tonami!1 potrefiła wypic nawet ponad 300ml dziennie i dlatego nie chciala jeść, ale oprucz rumianku, dostaje tez na zmiane Bobovity jabłko-melisa i jest ok:tak:

Viki Magda super, fajnie ze sie spotkalyscie.

Ataata ;-);-):-D:-D

A tak jeszcze odnosnie glukozy w herbatkach, to teraz sie dopatrzylam ze w kaszkach Bobovity jest cukier. W herbatkach tej firmy tez glukoza. Takze w sumie i tak dzieciaki dostaje ten cukier. W sumie to juz najmniej w soczkah i deserkach bo tam tylko naturalne cukry z owocow bez zadnych dodatkow smakowych. I badz tu madry

ja dzis wpadam tylko na chwilke kochane grudnioweczki, u nas dzis okropnie niskie cisnienie i tak mnie bolo glowa ze na oczy nie widze. co do herbatek to u mnie tylko HIPP (jablko-melisa, malina-dzika roza, a teraz jeszcze owoce lesne) i moj maly pije tak jak Daria Ataaty z tym ze ja nie mam problemu z jedzeniem, wydaje sie ze u nas jest problemem straszny upal i suche powietrze w domu, bo my tez bardzo duzo dziennie pijemy, a jak robie malemu herbatke to zeby nie byla za slodka to daje wiecej wody, a co do tej normy 100ml to ja na to nie patrze bo w tym wypadku mleka tez bym mu musiala zalowac bo norma dzienna jest 600-700 a moje dziecko i 1000:szok::szok::szok: wypija wiec mu nie zaluje, najwazniejsze ze zupki tez je ze smakiem i nie wybrzydza.

:-D:-D:-Dkasia trzymamy kciuki za was jutro Olis pewnie caly szpital oczaruje:-):-):-)

W końcu mój Szefuńcio zasnął, nie ma co, naprawdę jak dorosły się już czuje ;-)
A ja tak sobie siedzę i się nudzę i zaczynam rozmyślać... Muszę się czymś zająć, ale kompletnie nie wiem czym, a spać mi się wogóle nie chce... Taki sobie wogóle niecny plan obmyśliłam, że jak jutro pójdziemy do szpitala to narazie nie biorę z domu swoich rzeczy, bo planuję zostawić na chwilę Tomka z Oliśkiem, przyjdę po rzeczy do domu i zdam Wam relację co i jak ;-) Chyba, że nas jednak nie będą trzymać na obserwacji, ale raczej w to wątpię...

oto kilka dowcipow na dobry humor dla wszystkich

Do kogo piszesz ten list ? pyta żona męża.
Czemu pytasz ?
Oj, ty zawsze musisz wszystko wiedzieć!
odpowiada żona.

Córka wraca wieczorem do domu. Ojciec informuje ją:
Był ten Twój wielbiciel i chciał prosić Cię o rękę.
To bardzo miłe z jego strony,
tylko jak ja mogę opuścić mamusię?
Możesz ją sobie zabrać.

- A dlaczego w lesie koło Wąchocka jest dziura o głębokości półtora metra?
- Bo córka sołtysa potrzebowała fotografie do paszportu.
- A dlaczego obok jest jeszcze 9 takich dziur?
- Bo od razu zrobiła 10 sztuk.

Szczyt ciemnoty: Zapalić jedną zapałkę, a potem drugą, aby zobaczyć, czy ta pierwsza się pali.

Szczyt szybkości: Zamknąć tak szybko szufladę na klucz, żeby go jeszcze do niej schować.

Przedszkole. Po zajęciach przedszkolanka pomaga założyć botki jednej z dziewczynek. Męczy się, bo botki są ciasne ale w końu - weszły. Spocona siada na ławce obok a dziewczynka mówi:
- A butki są na złych nóżkach!
Rzeczywiście, lewy na prawy. Ściąga je więc, zakłada znowu, morduje się sapie... wreszcie!
- A to nie są moje buciki... - mówi nagle dziewczynka.
Przedszkolanka zaciska zęby, sciaga botki, ociera pot z czoła...
- ... to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić.
Pani zaciska pięści, liczy do dziesięciu... Wciąga botki znowu na nogi dziewczynki. Uspokaja oddech. Zakłada jej płaszczyk, czapeczkę...
- Masz rękawiczki? - pyta dziewczynkę.
- Mam, schowane w butkach!

Policjant zamknął się w komórce i przez kilka dni rozbierał swój nowo kupiony samochód na części.
Żona się pyta :
- Po co to robisz ?
- Poprzedni właściciel powiedział mi, ze włożył w niego 5 milionów!!

czy ktoras z was miala do czynienia ze spacerowkami baby design ? a jak tak to ktory model jest najlepszy ?
do konca roku bede korzystala ze swojego wielofunkcyjnego wozka bo na moje wertepy inny nie przejdzie ale chce lekki wozek i MALY !! na wyjazdy

reklama
Do góry