reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Monia wszystkiego naj,naj z okazji imienin :-)
Wpadliśmy na chwilę do domu coś zjeść i wziąść laptopa, bo w szpitalu nudy...
Młody się najadł i sobie teraz śpi, więc rodzice na chwilkę do domku uciekli;-) Tak tutaj pusto bez Niego...
Oliś dostał już jedną dawkę nowego leku, dzisiaj jeszcze trzy dostanie, jak wszystko będzie ok (a musi tak być) i organizm dobrze nowe leki przyjmie to we wtorek Prezesik będzie już w domku :-) Co godzinę będą chłopaczkowi ciśnienie mierzyć, bo podobno przy tych lekach właśnie czasami są problemy z ciśnieniem, dlatego wolą nas zostawić w szpitalu. Na noc jednak wrócę do domu, bo co tam po mnie?? W domu się przynajniej troszkę wyśpię, a o 5 rano znowu ruszę do szpitala, bo tak się Szef ostatnio budzi ;-)Jakbym została w szpitalu pewnie po nocy na krześle, albo na polówce wyglądałabym jak zombie, a przecież jak się dziecko rano obudzi mamusia musi ładnie wyglądać i być wypoczęta :-) Dziękujemy za kciukasy i jeszcze ich nie puszczajcie;-)
Wpadliśmy na chwilę do domu coś zjeść i wziąść laptopa, bo w szpitalu nudy...
Młody się najadł i sobie teraz śpi, więc rodzice na chwilkę do domku uciekli;-) Tak tutaj pusto bez Niego...
Oliś dostał już jedną dawkę nowego leku, dzisiaj jeszcze trzy dostanie, jak wszystko będzie ok (a musi tak być) i organizm dobrze nowe leki przyjmie to we wtorek Prezesik będzie już w domku :-) Co godzinę będą chłopaczkowi ciśnienie mierzyć, bo podobno przy tych lekach właśnie czasami są problemy z ciśnieniem, dlatego wolą nas zostawić w szpitalu. Na noc jednak wrócę do domu, bo co tam po mnie?? W domu się przynajniej troszkę wyśpię, a o 5 rano znowu ruszę do szpitala, bo tak się Szef ostatnio budzi ;-)Jakbym została w szpitalu pewnie po nocy na krześle, albo na polówce wyglądałabym jak zombie, a przecież jak się dziecko rano obudzi mamusia musi ładnie wyglądać i być wypoczęta :-) Dziękujemy za kciukasy i jeszcze ich nie puszczajcie;-)
Paula21
Grudzień '07
Kasiu cały czas o was myślę i życzę aby się wszystko ułożyło...
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no takich pustaków to jeszcze tu nie było

Paula21
Grudzień '07
No właśnie Grzechotka... Cały dzień puuuuuusto...
Ale Grzechotka śmiesznie napisałaś "pustaków" hihihihi... :-)
Ewelina się chyba pojawiła... HHHAAALLLOOO!!!!!!!!!!!
No właśnie Grzechotka... Cały dzień puuuuuusto...
jestem jestem ale jeszcze usypiam moje dziecie
Paula21
Grudzień '07
A no to usypiaj Zakiego, a ja zaraz muszę zmykac bo szanowny mąż z ryb wraca i będzie okupował kompa.
Ale jutro z rana jestem zwarta i gotowa... hihihi...

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
he he a mojewreszcie śpi wył dziś 3 h nie wiem czemu nie płakał wył tylko na spacerze po domu był spokojny więc 3 h chodzenia może pogoda tak na niego wpłyneła bo burzą mamy w łodzi z grzmotaki i błtskawicami

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
U nas dzis pogoda okolo poludnia sie poprawila i nawet 2 godzinny spacer sie udal, ale potem juz popadalo.
Kasia musi byc dobrze i ja w to wierze. Trzymaj sie dzielnie. Buziaki dla Ciebie i Olisia.
Kasia musi byc dobrze i ja w to wierze. Trzymaj sie dzielnie. Buziaki dla Ciebie i Olisia.
reklama