reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No tak,a Dziewczynki jeszcze śpią ;-)
Kurcze nie wiem o co chodzi, ale rano mi wogóle bb nie działało, cały czas jakiś błąd na stronie był :-(
Miłego dzionka Wam wszystkim życzymy :-)

reklama
Ale jaja:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj popsuł mi się internet i cały wieczór oraz dzisiaj rano nie chciał się załączyc. Wściekła byłam że nie wiem. Myślałam, że pewnie będzie milion postów a tu ciiisza:szok::szok::szok: Tylko biedna Kasia czekała aż któraś z nas się do Niej odezwie a tu klops:-p:-p:-p:-p

Kasia Oliś jasne że dorosły wkońcu ma już 5 MIESIĘCY!!!!! Buziaki Prezesie:tak::tak: Powiedz mamie żeby Ci jakąś imprezkę zorganizowała;-)

Halooooooooooooo, gdzie Was wszystkie wywialo :szok::szok::szok::szok::szok:, juz zaraz poludnie a tu pustki?????????????.

Ja sie dzis wylezalam do 10 :szok::szok:, maly spal do prawie 8 potem wszamal 150 wiec ja go siup do lozeczka i sie bawil, a jak zaczal przysypiac to go wzielam do nas i dopiero przed chwila sie obudzil. Moj maly meteopata, ma to po mamusi, ze tak na niego ta paskudna pogoda dziala.

A dostalam poczta nowy nymer tego maluszka co przysylaja, pewnie tez juz macie i w nim wyczytalam odnosnie wozkow typu parosalka. Matka dziecka pyta czy moze w nim wozic 11 m-czne dziecka. I otrzymuje odpowiedz ze NIE, bo jest za delikatny kregoslup i ze tego typu wozki moga byc uzywane przez dzieci co skoczyly 1,5 roku i tylko na krotko, np na zakupach. Takze ja pojezdze jeszcze swoja spacerowka na pompowanych kolach jeszcze dlugo. Pozatym my chodzimy na spacerki nie tylko po chodnikach z kostki ale tez po roznych innych drogach jak sie wybierzemy gdzies za miasto wiec te plaskitowe male kolka by padly po jednym spacerze :szok::szok::szok: a CZOLG jakos daje rade :tak::tak::-D:-D i malemu tak glowa nie lata. :laugh2::laugh2:

U mnie znowu leje :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kurde maz w domku cztery dni i nawet nie mozemy gdzies pojsc razem na spacerek. Milego dnia, oby cieplejszego niz u mnie.

Jakaś awaria na bb była, więc teraz pewnie wszystkie rozpaczają, bo nie wiedzą, że bb już działa ;-)
Sylwia, dorosły Oliś dziękuje za życzonka :-) Postawię Mu dzisiaj flaszkę.... mleka ;-)

BUZIOLE DLA PREZESA OLISIA :tak::tak:, STO LATEK I ZDROWKA

U mnie tez nie dzialalo rano. A jak tak dlugo tego posta poprzedniego produkowalam bo jak zaczelam to bylam pierwsza a jak skonczylam pisac to juz trzecia :laugh2::laugh2:, witajcie moje drogie ranne ptaszki :)))

witajcie, ja nawet nie wiedzialam ze bb nie dzialalo bo dopiero wlaczylam komputer,

BUZIOLE DLA PRZEDSZKOLAKA OLISIA NA 5 MIESIACZKOW!!!

u nas pogoda znowu nie ciekawa i znowu nie bedzie spacerku, tylko siedzenie w domku, az mnie glowa boli, mam nadzieje ze maly nie bedzie tak reagowal

zycze wszystkim milego dzionka:-):-):-)

STO LAT DLA OLISIA !!!
I SPECJALNIE DLA NIEGO PIESKI KTORE PEWNIE BEDZIE KOCHAL TAK JAK MAMUSIA!!

Pan Prezes jest bardzo zadowolony i dziękuje Wszystkim za życzonka :-D
A takie pieseczki to pewnie by Oliś poprzytulał chętnie i sprzedałby im po soczystym buziaku ;-)Zupełnie jak mamusia ;-)

reklama
Najlepsze życzenia dla naszego kochanego Olisia !!!!!
Najwięcej zdrówka, szczęścia i wszystkiego co najpiękniejsze
przesyła ciotka bb Monia z Wiktorkiem
:-):-):-):-):-):-)

A zaraz znów spadamy na rybki ... mam nadzieję że nam nie doleje ...:baffled::baffled::baffled:
Miłego dnia Dziewczynki:-):-):-)

Do góry