reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No tak,a Dziewczynki jeszcze śpią ;-)
Kurcze nie wiem o co chodzi, ale rano mi wogóle bb nie działało, cały czas jakiś błąd na stronie był :-(
Miłego dzionka Wam wszystkim życzymy :-)

reklama
Ale jaja:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj popsuł mi się internet i cały wieczór oraz dzisiaj rano nie chciał się załączyc. Wściekła byłam że nie wiem. Myślałam, że pewnie będzie milion postów a tu ciiisza:szok::szok::szok: Tylko biedna Kasia czekała aż któraś z nas się do Niej odezwie a tu klops:-p:-p:-p:-p

Kasia Oliś jasne że dorosły wkońcu ma już 5 MIESIĘCY!!!!! Buziaki Prezesie:tak::tak: Powiedz mamie żeby Ci jakąś imprezkę zorganizowała;-)

Halooooooooooooo, gdzie Was wszystkie wywialo :szok::szok::szok::szok::szok:, juz zaraz poludnie a tu pustki?????????????.

Ja sie dzis wylezalam do 10 :szok::szok:, maly spal do prawie 8 potem wszamal 150 wiec ja go siup do lozeczka i sie bawil, a jak zaczal przysypiac to go wzielam do nas i dopiero przed chwila sie obudzil. Moj maly meteopata, ma to po mamusi, ze tak na niego ta paskudna pogoda dziala.

A dostalam poczta nowy nymer tego maluszka co przysylaja, pewnie tez juz macie i w nim wyczytalam odnosnie wozkow typu parosalka. Matka dziecka pyta czy moze w nim wozic 11 m-czne dziecka. I otrzymuje odpowiedz ze NIE, bo jest za delikatny kregoslup i ze tego typu wozki moga byc uzywane przez dzieci co skoczyly 1,5 roku i tylko na krotko, np na zakupach. Takze ja pojezdze jeszcze swoja spacerowka na pompowanych kolach jeszcze dlugo. Pozatym my chodzimy na spacerki nie tylko po chodnikach z kostki ale tez po roznych innych drogach jak sie wybierzemy gdzies za miasto wiec te plaskitowe male kolka by padly po jednym spacerze :szok::szok::szok: a CZOLG jakos daje rade :tak::tak::-D:-D i malemu tak glowa nie lata. :laugh2::laugh2:

U mnie znowu leje :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kurde maz w domku cztery dni i nawet nie mozemy gdzies pojsc razem na spacerek. Milego dnia, oby cieplejszego niz u mnie.

Jakaś awaria na bb była, więc teraz pewnie wszystkie rozpaczają, bo nie wiedzą, że bb już działa ;-)
Sylwia, dorosły Oliś dziękuje za życzonka :-) Postawię Mu dzisiaj flaszkę.... mleka ;-)

BUZIOLE DLA PREZESA OLISIA :tak::tak:, STO LATEK I ZDROWKA

U mnie tez nie dzialalo rano. A jak tak dlugo tego posta poprzedniego produkowalam bo jak zaczelam to bylam pierwsza a jak skonczylam pisac to juz trzecia :laugh2::laugh2:, witajcie moje drogie ranne ptaszki :)))

witajcie, ja nawet nie wiedzialam ze bb nie dzialalo bo dopiero wlaczylam komputer,

BUZIOLE DLA PRZEDSZKOLAKA OLISIA NA 5 MIESIACZKOW!!!

u nas pogoda znowu nie ciekawa i znowu nie bedzie spacerku, tylko siedzenie w domku, az mnie glowa boli, mam nadzieje ze maly nie bedzie tak reagowal

zycze wszystkim milego dzionka:-):-):-)

STO LAT DLA OLISIA !!!
I SPECJALNIE DLA NIEGO PIESKI KTORE PEWNIE BEDZIE KOCHAL TAK JAK MAMUSIA!!

Pan Prezes jest bardzo zadowolony i dziękuje Wszystkim za życzonka :-D
A takie pieseczki to pewnie by Oliś poprzytulał chętnie i sprzedałby im po soczystym buziaku ;-)Zupełnie jak mamusia ;-)

reklama
Najlepsze życzenia dla naszego kochanego Olisia !!!!!
Najwięcej zdrówka, szczęścia i wszystkiego co najpiękniejsze
przesyła ciotka bb Monia z Wiktorkiem
:-):-):-):-):-):-)

A zaraz znów spadamy na rybki ... mam nadzieję że nam nie doleje ...:baffled::baffled::baffled:
Miłego dnia Dziewczynki:-):-):-)

Do góry