reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia nie obraziłam się na Ciebie, no coś Ty... :-D:-D:-D
Tylko napisałam że każdy ma swój pogląd na daną sprawę. Sprzęty są super, ale chodzika na 100% nie będę miała. ;-);-);-)

Ten skoczek mi chodzi po głowie ale to za jakis czas...:sorry2::sorry2::sorry2:

Kasia super z tym przedszkolem, fantastyczne wieści... Gratulacje. Moja siostra tu w polsce gdzie mieszkam chodziła do przedszkola integracyjnego. Super sprawa. Maiała w grupie dzieciaczki na wózkach, z porażeniem, z ZD... Dzięki temu dziecko nabiera szacunku do innych ludzi...:tak::tak:

Kasia ciesz się że twój Oliś chce pobyc w samotności żeby mu matula nie przeszkadzała. Masz trochę czasu dla siebie... :-):-):-)

reklama
witam was dziewczynki ja tylko na chwile postanowiłam wpasc bo potem bym nie nadrobiła waszych postów a i tak juz ich naskrobałyscie:wściekła/y:
u mamy super ,pogoda do bani ale fajnie troche odpoczac . Dziadkowie opiekuja sie mała a jej w to graj ,na raczkach cały czas i raj.;-)

co do chodzików to nie mówie nie ale nie koniecznie tak jak bedzie mała chciała to spoko ale nie do przesady po kilkanascie minut dziennie

Co do ślubu to podzielam zdanie Jutrzenki i Moni.
To jest pierwszy najpiekniejszy dzien w życiu i nie mówie u o białej sukni, imprezie na 200 osób itp,itd tylko to cos........ te niesamowite przezycie i szczescie ,które ogarnia cały umysł itd ale co ja tam bede pisac wszystkie to przezywały i reszta tez przezyje i wtady zobacza :tak::tak::tak:

EWEJDA ogromne buziolki dla Zakiego na 5 miesiac RANY JULEK ZAKI JAKI TY JESTES JUZ DOROSŁY: to super ze Zaki daje sie oszukac moze nie bedzie potrzebował pózniej tego karmienia
GRZECHOTKA ale macie przezycia z tym samochodem ale z drugiej strony fajnie ze sam sie broni a te zabawki superanckie a ta żyrafa wystrzałowa:tak::tak:

VIKIwspółczuje takiej podróży oby było lepiej jak bedziecie wracac:rofl2:
ANECZKA dobrego masz meża:-)
PRZYBELA dobrze że zorientowałaś sie w pore z tymi tabl anty
KASIU ciesze sie ze humor ci sie poprawił .Super z ty przedszkolem i z tym mieszkaniem też super TRZYMAMY KCIUKI WIDZISZ WSZYSTKO ZACZYNA SIE PROSTOWAC PRZESTAN SIE ZADRECZAC ZŁYM MYSLOM ,PAMIETAJ ZE TWÓJ NASTRÓJ UDZIELA SIE OLIŚKOWI ON WSZYSTKO WYCZUWA I NIE OSZUKASZ GO
a tak wogóle to twój zuch konczy jutro 5mc a wiec wszystkiego najlepszego duuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka ,siły ,moc buziolków i uscisków oraz powodzenia
PAULA ja tez uważam ze każdy ma swoje zdanie i pogląd na dany temat bo jakby kazda z nas myslała tak samo to nie było by tak fajnie na bb
zycze miłego dnia

witam serdecznie
na poczatku chcialam powiedziec ze przekonalyscie mnie do slubu !! jutrzenka mam nadzieje ze to ukoi twoj zal i jednoczesnie zakonczy dyskusje na ten temat??
kacha super sama sie zastanawiam czy nie poszukac juz miejsca dla Gajuta bo wiem ze w dobrych placowkach sa dluugie listy. a co do mieszkania socjalnego to uwazam ze masz duuzee szanse i mozesz krocej czekac niz myslisz :))
grzechotka ja bym chyba zawalu dostala!! jeszcze ta krew!! nie cierpie takich sytuacji bo to klopot. wspolczuje.
paula i sylwia ja tak jak pislalam nie mam jeszcze zdania na temat chodzikow i skoczkow ale jak mnie znacie to wiecie ze nie uzyje niczego jesli nie bede przekonana co do tego ze nie zaszkodze Gajuni :)) jednak czekam na opinie pionierow !!!
a i jeszcze grzechotka ta ksiazka o ktorej pisalas to tego lekarza co radzi w tvn prawda?? kurcze musze ja miec bo wydaje mi sie ze facet ma dosc ciekawe poglady. czy sa tam praktyczne przyklady??

Paula:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia, no proszę przedszkolak:tak::tak::tak: Szacuneczek:tak:;-)

My właśnie ze spacerku wróciliśmy:-) pogode mamy superową. Marcel już po maminej zupce jarzynowej. Teraz leży w leżaczku, kręco głową NIE NIE i sie śmieje:-) Rozkoszny jest:-);-):-p

Kasia gratulacje dla pierwszego grudniowego przedszkolaka. :tak::-D.

Stefanka przeciez ja juz nic na ten temat nie mowie i absolutnie nie mialam na celu do niczego Cie na silę przekonywac :no::no:, masz prawo miec swoje zdanie, ale przyznam szczerze ze bardzo przykro mi sie zrobilo po Twojej wczorajszej wypowiedz na moj temat :-:)-( i mialam zamiar przestac sie udzielac na forum na jakis czas bo jakos sie dziwnie poczulam ale juz jestem od Was tak uzalezniona ze nie wytrzymalam nawet jedengo dnia :baffled::zawstydzona/y:.

Milego dnia zycze i lece zaraz kupic prezent kolezance bo w niedziele ma imieniny.
Do wieczorka.

Kochane mamuśki!!!!
Tak sobie myślę kiedy przeprowadzic Marcelka do jego własnej sypialni i czy wogóle to zrobic????? Z jednej strony fajnie i wygodnie jest miec Go obok siebie, ale z drugiej strony słyszałam kilka opinii, że dzieci lepiej śpią w osobnej sypialni. I tak sobie myślę że może to byłoby jakieś rozwiązanie dla nas.
Co Wy (wszystkie) o tym myślicie????

Dzień dobry Dziewczynki!
Sylwia, Paula tez chciałam przeprowadzić Wiktorka do swojego pokoiku jak będzie miał rok. Ale sobie pomyślałam, że do roku dziecko się za bardzo przyzwyczai i jest możliwośc że źle to zniesie. I myślę że im wcześniej tym lepiej, więc do wakacji zamierzamy przeprowadzić Wiktorka z naszej sypialni :tak:

reklama
Do góry