sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Grzechotka my też kedyś przez to przeszliśmy. Niby nic wielkiego się nie stało ale wkurzające jest to że trzeba nową szybę wstawic, no i co się przy tym nerwów natraci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grzechotka pchacz i rowerek są ok ;-)
Co do wczorajszego tematu to- Sylwia nikt nikogo nie chce linczowac, Stefcia poprosiła o nasze opinię i tyle, a żadna z nas nie napisała że dziecko ma cały czas plackiem na macie leżec...
Ja nie jestem przeciwniczką tych sprzętów co Stefa wrzuciła tylko wydaje mi się że 3 miesięczne dziecko jest do nich za małe i tyle. To było moje zdanie. Chętnie bym sobie jakiś sprzęcik sprawiła za jakiś czas (np. takiego skoczka) ale mam 35m mieszkania i brak mi miejsca....
Jestem za tym żeby cwiczyc z dzidzią, wzmacniac mięśnie do siadania. Ale granice rozsądku są...![]()
Więc w efekcie to przeciwniczki za wczesnego kombinowania zostały wyparte.
A skoro tyle kontrowersji to po prostu następnym razem nie zabiorę głosu...![]()