reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wracajcieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia no co ty??
kasia no co ty!!
znow sama zostane??

reklama
Stefanka ja jestem cały czas, ale jakoś tak weny nie mam do pisania. Wzięłam już dwa prochy, a ząb cały czas napiernicza :-(Zaraz chyba z młotka skorzystam i go sobie wybiję;-)Może Krzysio Doty młotka mi pożyczy :-p

Nie mam czym się znieczulić, żadnych % w lodówce nie mam, a spirytusu salicylowego pić nie będę, jakoś nie mam na niego ochoty ;-)

No to tez liste obecnosci podpisuje!!!;-) I dzien doberek, a raczej u mnie dobranoc, bo sie trzeba powoli ewakuowac do lozeczka:-)
I na poczatek ogromne calusy dla Zakiego!!! (jeszcze nie spoznione, bo u mnie jeszcze 1 maja jest:))

Viki, no to najwazniejsze, ze podroz w koncu minela, a w drodze powrotnej z mama na pewno bedzie latwiej:)

Widze, ze o fajnych zabawkach rozmawialyscie:) Ja osobiscie nie mam jeszcze pojecia czy cos takiego kupie Kayi, ale uwazam ze o ile sie stosuje te zabawki odpowiednio do wieku i sprawnosci dziecka, to maluszkom nie powinno sie nic zlego przydarzyc (no oczywiscie jesli stosowane z umiarem) A te jumpery do skakania, to musza chyba niezla frajde dzieciaczkom sprawiac:) Sama bym sobie na czyms takim poskskala:tak:;-)

A ja mam dzisiaj cholernego zgryza, bo sie okazalo, ze jednej tabletki anty nie wzielam:szok: A najgorsze, ze ie wiem ktorego dnia:baffled:
Kurcze, bo ja bylam przekonana, ze wszystko jest ok, a sie okazuje ze mi sie dni tygodnia pokickaly....
No nic juz teraz nie poradze, dobrze sie sie chociaz dzisiaj zorientowalam...

Ale miałam czuja, że Pryzybelka wskoczy w nocy ;-)
Dzień dobry Dziewczynki, miałam też czuja, że Młody obudzi mnie o 5 i tak było :-)Niestety insekt siedział przy kompie i nie mogłam się z Wami wcześniej przywitać ;-)

hej dziewczynki

ja zacznę od ąlenia się dziś :baffled:
włamali nam się do samochodu w nocy :angry::baffled::wściekła/y:
wyłamali zamek chyba radio chcieli ukraść albo samochód nie wiem bo kabelki spod radia były wyciągnięte ale wystrzeliła poduszka i rąbneła złodziej pożądnie bo pełno kwi w samochodzie jest dobrze mu tak heheh:-Dna szczęście niczego nie ukradli tylko zamekj trzeba wymienić my to mamy pecha z tym samochodem już 2 razy wybili nam szyby raz porzednia (ktoś rzucił wielkim głazem na samochód i to było rok temu na długi weekend majowy) a raz tylną (ktoś w centrum miasta rzucił sobie porcelanką z okna malutki kamyczek a szyba w drobny mak poszła) jak pech to pech trzeba samochód zmienić koniecznie ten już naznaczony pechem jest:angry::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a poza tym top noc sopkojna pobudka o 2 cycuszek a potem dopiero o 6 cycuszek i 7:30 teraz znowu śpi najważniejsze że w noicy budzi sie już tylko raz :laugh2:

mam nadzieję że wam się lepiej dzień zaczął

Ale widzisz Grzechotka jaki macie mądry samochód, sam się obronił, a złodziej następnym razem się dobrze zastanowi zanim będzie próbował kogoś okraść ;-) Hmm, może lepiej go nie wymieniajcie, może już złodziej rozpuścił wici, że do Waszego samochodu lepiej się nie zbliżać i już go nie tkną ;-)

reklama
Do góry