reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
stefanka one wszystkie są tylko sie czają...;-)
viki bidulo, współczuje, ja bym chyba kota dostała i z nerwów niewiedziala co robic..

viki bidulo, współczuje, ja bym chyba kota dostała i z nerwów niewiedziala co robic..

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Stefanka ja jestem cały czas, ale jakoś tak weny nie mam do pisania. Wzięłam już dwa prochy, a ząb cały czas napiernicza :-(Zaraz chyba z młotka skorzystam i go sobie wybiję;-)Może Krzysio Doty młotka mi pożyczy 

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Nie mam czym się znieczulić, żadnych % w lodówce nie mam, a spirytusu salicylowego pić nie będę, jakoś nie mam na niego ochoty ;-)
No to tez liste obecnosci podpisuje!!!;-) I dzien doberek, a raczej u mnie dobranoc, bo sie trzeba powoli ewakuowac do lozeczka:-)
I na poczatek ogromne calusy dla Zakiego!!! (jeszcze nie spoznione, bo u mnie jeszcze 1 maja jest
)
Viki, no to najwazniejsze, ze podroz w koncu minela, a w drodze powrotnej z mama na pewno bedzie latwiej
Widze, ze o fajnych zabawkach rozmawialyscie
Ja osobiscie nie mam jeszcze pojecia czy cos takiego kupie Kayi, ale uwazam ze o ile sie stosuje te zabawki odpowiednio do wieku i sprawnosci dziecka, to maluszkom nie powinno sie nic zlego przydarzyc (no oczywiscie jesli stosowane z umiarem) A te jumpery do skakania, to musza chyba niezla frajde dzieciaczkom sprawiac
Sama bym sobie na czyms takim poskskala
;-)
A ja mam dzisiaj cholernego zgryza, bo sie okazalo, ze jednej tabletki anty nie wzielam
A najgorsze, ze ie wiem ktorego dnia
Kurcze, bo ja bylam przekonana, ze wszystko jest ok, a sie okazuje ze mi sie dni tygodnia pokickaly....
No nic juz teraz nie poradze, dobrze sie sie chociaz dzisiaj zorientowalam...
I na poczatek ogromne calusy dla Zakiego!!! (jeszcze nie spoznione, bo u mnie jeszcze 1 maja jest
Viki, no to najwazniejsze, ze podroz w koncu minela, a w drodze powrotnej z mama na pewno bedzie latwiej
Widze, ze o fajnych zabawkach rozmawialyscie

A ja mam dzisiaj cholernego zgryza, bo sie okazalo, ze jednej tabletki anty nie wzielam

Kurcze, bo ja bylam przekonana, ze wszystko jest ok, a sie okazuje ze mi sie dni tygodnia pokickaly....
No nic juz teraz nie poradze, dobrze sie sie chociaz dzisiaj zorientowalam...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ale miałam czuja, że Pryzybelka wskoczy w nocy ;-)
Dzień dobry Dziewczynki, miałam też czuja, że Młody obudzi mnie o 5 i tak było :-)Niestety insekt siedział przy kompie i nie mogłam się z Wami wcześniej przywitać ;-)
Dzień dobry Dziewczynki, miałam też czuja, że Młody obudzi mnie o 5 i tak było :-)Niestety insekt siedział przy kompie i nie mogłam się z Wami wcześniej przywitać ;-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej dziewczynki
ja zacznę od ąlenia się dziś
włamali nam się do samochodu w nocy

wyłamali zamek chyba radio chcieli ukraść albo samochód nie wiem bo kabelki spod radia były wyciągnięte ale wystrzeliła poduszka i rąbneła złodziej pożądnie bo pełno kwi w samochodzie jest dobrze mu tak heheh
na szczęście niczego nie ukradli tylko zamekj trzeba wymienić my to mamy pecha z tym samochodem już 2 razy wybili nam szyby raz porzednia (ktoś rzucił wielkim głazem na samochód i to było rok temu na długi weekend majowy) a raz tylną (ktoś w centrum miasta rzucił sobie porcelanką z okna malutki kamyczek a szyba w drobny mak poszła) jak pech to pech trzeba samochód zmienić koniecznie ten już naznaczony pechem jest

a poza tym top noc sopkojna pobudka o 2 cycuszek a potem dopiero o 6 cycuszek i 7:30 teraz znowu śpi najważniejsze że w noicy budzi sie już tylko raz
mam nadzieję że wam się lepiej dzień zaczął
ja zacznę od ąlenia się dziś

włamali nam się do samochodu w nocy

wyłamali zamek chyba radio chcieli ukraść albo samochód nie wiem bo kabelki spod radia były wyciągnięte ale wystrzeliła poduszka i rąbneła złodziej pożądnie bo pełno kwi w samochodzie jest dobrze mu tak heheh

a poza tym top noc sopkojna pobudka o 2 cycuszek a potem dopiero o 6 cycuszek i 7:30 teraz znowu śpi najważniejsze że w noicy budzi sie już tylko raz

mam nadzieję że wam się lepiej dzień zaczął
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ale widzisz Grzechotka jaki macie mądry samochód, sam się obronił, a złodziej następnym razem się dobrze zastanowi zanim będzie próbował kogoś okraść ;-) Hmm, może lepiej go nie wymieniajcie, może już złodziej rozpuścił wici, że do Waszego samochodu lepiej się nie zbliżać i już go nie tkną ;-)
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kasia dobrze by było