reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurcze, Stefcia, w niedzielę będzie problem z pierogami :baffled: Na 10 mamy się w szpitalu stawić. No chyba, że zamrozisz troszkę i w przyszłą niedzielę wpadniemy :-p;-)

reklama
sylwia mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej?? i dasz rade z nami pociagnac do rana :))

Do rana????:szok::szok::szok: A kto się zajmie moim synuśkiem z rana?? Ale ok, przynakmniej sprobuję:-):tak:

, a co mam robić całymi dniami na mopie jeździć??

Kasia a próbowałaś?? Może to fajna zabawa;-):tak:
Baaardzo się cieszę że Ci humor wrócił. Bedzie dobrze, nie ma innej opcji:-)

Słyszałyście o tym palncie z Austrii co swoją córke przez 24 lata w piwnicy trzymał i gwałcił:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: Nawet nie wiem jaka kara byłaby odpowiednia:no:

Słyszałyście o tym palncie z Austrii co swoją córke przez 24 lata w piwnicy trzymał i gwałcił:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: Nawet nie wiem jaka kara byłaby odpowiednia:no:
to sie chyba nie da kary wymyslec, najgorsze ze on mial z nia 7 dzieci, ja to nie rozumiem tylko jak jego zona mogla nic nie zauwazyc, SLEPA I GLUCHA byla czy co

sluchajcie mam pytanie, jak to jest z chodzikami, od kiedy dzieciaczki moga w chodzikach urzedowac, ja mojego to juz bym wstawila on by caly czas biegal ja juz nie mam do niego sily :rofl2::crazy::-D

a sylwia daj spokój 1 maja święto:-D a ty takie straszne tematy poruszasz :angry::baffled:
mnie się to w głowie nie mieści jak bardzi trzeba być skrzywionym chorym na nienormalność okrucieństwo i brak uczuć rodzicielskich żeby tak postapić a kara powinni jego zamknąć na 25 lat w piwnicy i gwałcić mam nadzieję że nie uznają go za niepoczytalnego i że mu się nie upiecze ale w tych czasch jak się ma dobrego adwokata (diabła) to wszystko jest możliwe:wściekła/y:

ewedja lekarze nie polecają chodzików bo zakłucają naturalnyrytm dziecka poza tym żle na biodra wpływają i stopy

Ewelina ja nie będę miała chodzika.:no::no: To jest bardzo nie zdrowe i jak wspomniała Grzechotka zaburza prawidłowy system chodzenia.:tak: Bo dzidzia nie stąpa po ziemi stópkami tylko, się odpycha i pupa w powietrzu. Uważam że jak Zaki będzie gotów to sam stanie na nóżki i pójdzie. No i dobrze by było żeby raczkował a chodzikowe dzieci mają często z tym problem.
No a poza tym jeszcze się chłopak w życiu nachodzi więc niech mama dba o jego młody kręgosłup.

To moje zdanie w tym temacie...

Ja uważam że jest jeszcze za wcześnie na chodzik, ale Marcel będzie miał jak już przyjdzie na to pora.
Chodziki owszem szkodzą, ale jak trzyma się dziecko cały dzień. Na pewno nic mu się nie stanie jak będzie tylko trochę biegał w nim. Tak wiele dzieci miało chodziki a nic im się nie stało.
Taka jest moja opinia:tak:

dzieki wam bardzo za wasze opinie, ja wogole nie wiem co dobre a co nie a w Polsce nie mam znajomch z dziecmi dlatego chcialam wiedziec od was bo w sumie wy teraz moje z ZNAJOME jestesmy

Ech a u mnie komputer padl i klikam od rodzicow:-(
Napisze tylko ,ze Chodzika nie mialam przy Witku i teraz tez nie chce.Jesli dziecko nie ma gotowego kregoslupa do chodzenia to poprostu nie chodzi , tak samo z siadaniem.Uwazam ,ze nie wolno robic nic wbrew naturze w tym temacie bo mozna tylko bardziej zaszkodzic niz pomoc.
No i niestety zmykam juz.Mam nadzieje ,ze brat mi szybko kompa naprawi bo bez bb ciezko zyc;-)

reklama
No widzę że Aneczka ma do mnie podobne zdanie. Ciekawa jestem reszty opinii. Bo dobry temat...
Ja poczekam aż Julka będzie sama chodziła.

Do góry