reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Uff nareszcie nadrobilam;-)
Weroniczko, DotaZ i Viki udanych wyjazdow:tak:
Stefciu no i ja chyba wejde na czarna liste bo ani sterylizacja ani tez zmiany partnerow u mnie nie wchodza w gre;-) Ze swoim mezem jestesmy razem 10 lat w tym 2,5 roku po slubie:tak:
Kasiu czytalam juz wczoraj o waszej wizycie u lekarza i duzo nad tym myslalam.No i wiesz co? Doszlam do wniosku ,ze Olis jest silnym chlopczykiem,ma w sobie wole walki i wole zycia po swojej wspanialej mamusi wiec musi byc dobrze:tak::tak::tak:
Wspolczuje Ci tego szpitala bo naogladacie sie roznych przypadkow chorob ale moze to Ci tez uswiadomi ,ze nie jest az tak zle z Twoim synkiem.Mysl o tym tak, ze po tej operacji juz bedzie wszystko dobrze.Macie duzo szczescia bo pewnie sama wiesz ,ze dzieci z ZD czesto maja wady seruszka i niestety bardzo czesto nieoperacyjne.Wiem ,ze to co Cie spotyka jest bardzo przykre i trudne ale ja wierze ,ze los sie niedlugo odwroci i bedzie was juz spotykalo tylko to co dobre.:blink:
No wlasnie moj Ptysiek tez sie budzi wiec zaraz bedzie wolal JEEESC!!! uciekam ;))

Zaki dziekuje wszystkim za zyczonka :))))))))
moje sloneczko dzis na piate "urodzinki" zrobil mamie prezent i jedzonko o 3-4 nad ranem zostalo zamienione herbatka i malenstwo spalo do 7, mam nadzieje ze uda sie wyeliminowac to jedzenie nad ranem, a o 7 wchlonol 200ml mlesia :-):-):-)

u nas pogoda tez niczego sobie dzis wlasnie ciocia zabrala Zakiego na pol godzinki na spacerek wiec mamusia ma czas dla bb

kasia ciesze sie ze nie masz serca zostawic bb, tak ci tu z nami dobrze :-D; ja spedzilam rano pol godzinki w wannie, korzystam z tego bo we wloszech tez wanien zazwyczaj nie ma tylko same przysznice:no:

moje lwiatko nie chce jesz jedzonka z mieskiem takiego domowego, jak mu ugotuje zupke sama bez mieska to jest ok a zmieskiem je tylko sloiczki, bede musiala sprobowac za kilka dni jeszcze raz ta zupke domowa z mieskiem moze dorosnie do tego :-D:-D:-D

milego dzionka dla wszystkich, udanych wyjazdow wszystkim kore wyjezdzaja u nas nie ma z kim wyjechac, nie ma tatusia wiec bede czekala az wrocicie i poopowiadacie jak bylo i bede cieszyla sie z tego ze wy mile pospedzalyscie dzionek:rofl2::rofl2::rofl2:

Właśnie, zapomniałam, starość nie radość - udanych wyjazdów wszystkim "wyjechanym" Grudnióweczkom, Maluszkom i całym ich rodzinkom :-)
Kurcze, Młody znowu się rozgadał i zamiast jeść bije po głowie swojego osiołka ;-)

Kasia normalne ze masz grosze i lepsze chwile, w Twojej sytuacji kazdy by tak mial. Ale po operacji napewno bedzie lepiej i ja w to wierze. Przyslam buziaki na Was.

Paula u mnie tez narazie slonce i cieplo ale w TVN meteo mowili ze po poludniu deszcz :angry::angry:.

ZAKI buziaczki na 5 m-c, ale Ty juz dorosly jestes :tak::tak:

Aneczka bedziesz na czarnej liscie zaraz za mna ;-):-D:-D bo ja juz w obu kwestiach jestem na czele listy.

A za 15 dni Szymonek Dady skończy pół roczku, kurcze jak ten czas leci. Rok temu o tej porze to ja jeszcze o Oliśku nie wiedziałam;-)Hmm, można powiedzieć, że po operacji Olisiek narodzi się po raz drugi, tym razem ze zdrowym serduszkiem i w końcu będę mogła pojechać z Nim do Polski i poodwiedzać wszystkich i pochwalić się swoim szczęściem :-)

A za 15 dni Szymonek Dady skończy pół roczku, kurcze jak ten czas leci. Rok temu o tej porze to ja jeszcze o Oliśku nie wiedziałam;-)Hmm, można powiedzieć, że po operacji Olisiek narodzi się po raz drugi, tym razem ze zdrowym serduszkiem i w końcu będę mogła pojechać z Nim do Polski i poodwiedzać wszystkich i pochwalić się swoim szczęściem :-)

BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!

nareszcie pozytywne myslenie Kasiu, tak powinno byc zawsze, trzymam za ciebie kciuki:-):-D:tak::-p:laugh2::rofl2::happy::blink:

Witam!

U nas pogoda niespecjalne, pewnie zaraz lunie ... :crazy:
Niedługo powinien wrócić Ł więc zastanowimy się co robić z dniem dzisiejszym ... on pewnie większość będzie odsypiał:baffled:

Sto lat dla Zakiego :-):-):-):-):-):-):-) Ale duży już z niego chłopczyk ...

Kasia ja WIEM ŻE BĘDZIE DOBRZE i Ty też musisz w to wierzyć:tak:

Jutrzenka, Aneczka :-):-):-)

Udanego weekendu wszystkim życzę ...

czesc slicznotki !!!
kacha po pierwsze nagana bo ostatnio wcale sie nie pokazujesz w klubie nocnych markow!!!
jutrzenka - czarna lista owszem ale nie dla wszystkich !! aneczka nie masz sie czego obawiac bo ja szanuje zdanie innych pod warunkiem ze maja sensowne argumenty.
ataata ja dzis sie czujesz hehehe??
no i 100 lat dla ZAKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej?? i dasz rade z nami pociagnac do rana :))
magdalenka a ty jak?? odsypiasz??

sywlia

reklama
Stefanko Droga wybacz, ale nie mam szans w walce ze 130 kilogramowym insektem, który wieczorami siedzi przy kompie ;-) I tak mam wypominki, że ciagle na bb siedzę, a co mam robić całymi dniami na mopie jeździć?? ;-)Ale znalazłam patent, zaczęłam historię kasować :-pOczywiście nie wszystko bo w życiu by mi nie uwierzył, że wogóle nie siedziałam na necie, ale większość ;-)

Do góry