reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko Droga wybacz, ale nie mam szans w walce ze 130 kilogramowym insektem, który wieczorami siedzi przy kompie ;-) I tak mam wypominki, że ciagle na bb siedzę, a co mam robić całymi dniami na mopie jeździć?? ;-)Ale znalazłam patent, zaczęłam historię kasować :-pOczywiście nie wszystko bo w życiu by mi nie uwierzył, że wogóle nie siedziałam na necie, ale większość ;-)
kacha dobreee ale sie usmialam hehheehe

reklama
No co, trzeba sobie jakoś w życiu radzić ;-) Jak nie można mu przetłumaczyć słowami to trzeba brać się za jakieś czyny ;-):-p

dobra moje drogie !! ja bede dzis jak zwykle wieczorkiem bo teraz musze sie wybrac i wyruszamy pozyczyc "stolnice" czy cos takiego bo chcemy pierogi uczynic wkrote:)
kacha kobiety to urodzone dyplomatki heheh
zycze wam milego dnia !!

Mmmniam Stefcia to jak nie jestem na czarnej liscie to ja juz bilet zaklepuje i lece do Ciebie na pierogi:-p;-):tak::tak::tak: No chyba ,ze robisz na slodko :sorry2:to wtedy odpuszcze:blink:
Ale sie glodna zrobilam przez ta wzmianke o pierogach.Chyba pojde cos przekasic:-p

Witam sie tym ciemnym popołudniem :tak:
Widzę optymistyczne nastroje :-):-):-):-) super !
Ech ja to nie mam jak odsypiać....choć dziś mi mężuś zabrał rano młodego na 1,5 h a potem wrócił i spalismy w sumie do 9 :-) odkąd Młody zasypia o 21 to budzi sie o,5, 6 i koniec.
Wczoraj nie dane mi bylo sie położyć bo Wiktor się obudził o 1. wprawdzie K. próbował go uśpić, ale niestety Wiktor wykorzystuje tatusia jak może do zabaw :-):sorry2: więc ani myślał zasypiać. No i mamusia musiała przejąć pałeczkę

Zaki buziaki i przytulaki !!!!

ataata ja dzis sie czujesz hehehe??
stefanko zdycham, znowu zdycham, a mała wogóle nie ma zamiau sie położyc spac, wies siedze na kompie ona mi pod nogami na lezaku i już zaczynam sp[iewać bo tylko już to sprawia ze przestaje na moment wyć i buczeć :crazy:

Sto lat dla Zakiego... jejku jaki on już duży:szok: 5 miesięcy, masakra

stefka ja tez bym wszamała pierogi, pod warunkiem że ruskie albo z mięskiem moim kochanym, bo na słodko to niet tak jak aneczka;-)

To tu chyba same fanki pierogów z mięsem są ;-) Oj zjadłabym trochę ;-)Hmmm Stefanka w sumie to jest niedaleko, podeślij mi kilka kurierem ;-)

aaa no widzicie robie pierogi ale w niedziele dopiero :) i nie na slodko tylko z grzybami bo takie lubie najbardziej i ruskie bo J takie lubi najbardziej.
mozecie sie podlaczyc :) jak juz robie to pare wiecej moge zrobic!!! bo do pierogow to najgorzej sie zabrac a pozniej to juz jakos leci...
to co aneczka, kacha i ataata wpadniecie w niedziele??

reklama
hej ale dzis pustki wielkie wszyscy gdzieś wybyli

my już po wycieczce byliśmy w ogrodzie botanicznym(zdjęcia w galerii) mały oczywiście musiał dać popis swoich możliwoiśći oi przez godzinę darł się ile sił w płucach :-):-):angry::angry::baffled: ale wreszcie udało sie go uspić

jak na rączkach to spokojny w wózku histeria nornmalnie ma okres nienawidzę swojego wózeczka

stefcia zrób tgroche ruskich mniam mniam

Do góry