reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
hehheeh ataata no coz takie zycie. nie bedzie mi tu wydzwaniala na plotki do Darii
) niech Daria przyjedzie to sie nagadaja!!
no tek ewa jestem nocnym markiem nie da sie ukryc, dlatego jak widze weroniczki wpisy o 6 rano to mi sie slabo robi...ale ja i tak sie teraz wczesniej klade ze wzgledu na Gajutka, normalnie to kolo 2 lubie a wstac kolo 11. chociaz musze przyznac ze czesto w weekendy wracalam do domu o 6 rano a wstawalam o 15-16 ale to ze 2 lata temu...niestety
)
grzechotka a ty jak?? ja mam z paleniem podobnie. rzucilam przed ciaza ale teraz jak sie wkurzam to mnie ciagnie. nie wiemmm moj J to by mnie dreczyl bo on z tych co nigdy nie palili.
no tek ewa jestem nocnym markiem nie da sie ukryc, dlatego jak widze weroniczki wpisy o 6 rano to mi sie slabo robi...ale ja i tak sie teraz wczesniej klade ze wzgledu na Gajutka, normalnie to kolo 2 lubie a wstac kolo 11. chociaz musze przyznac ze czesto w weekendy wracalam do domu o 6 rano a wstawalam o 15-16 ale to ze 2 lata temu...niestety
grzechotka a ty jak?? ja mam z paleniem podobnie. rzucilam przed ciaza ale teraz jak sie wkurzam to mnie ciagnie. nie wiemmm moj J to by mnie dreczyl bo on z tych co nigdy nie palili.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A nocne marki właśnie się aktywizują na forum ;-) ;-)
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
No właśnie, a tu wszystki idą spać :-(
Viki spróbuj może Pawełkowi dać zupkę z kurczaczkiem, my mieliśmy też przez moment problem z zatwardzeniem, zrobiłam Młodemu zupkę z marchewki, ziemniaka i kurczaka, fakt, że troszkę na początku wybrzydzał, ale w końcu uległ mojej woli i zjadł,a później piękna kupka była ;-)
Dziewczyny orientujecie się jak to jest z tą ulgą na dziecko, bo nie wiem czy mogę sobie odliczyć

Przydałaby się jakaś pracownica skarbówki...
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no i znowu poniedzialek...jest tu ktos jeszcze??
np ja
stefanka na przykład ja jestem
a mój mąż rzucił palenie 3 tyg temu bo od roku ja mu trułam o tym że jak ja nie pale to on tez powinien rzucic on rzucił a mnie sie palic chce

idę spac
spokojnej nocki
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jest Grzechotka, jest Stefanka, a reszta pewnie tutaj się cichaczem czai ;-)
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kacha ja nie wiem...wyglada na to ze tylko my siedzimy po nocach. jak tam w belfascie sie zyje?? nas znajomi wlsnie ci do ktorych lecimy namawiaja na przeniesienie sie do nich. mi osobiscie jest wszystko jedno gdzie mieszkam wiec nie mowie nie ale jedyne czego sie obawiam to pogoda bo to jednak polnoc. a jak jes u ciebie??
Ataata
Grudniowa Mama '07
też bym z wami posiedział chętnie do rana nawet, bo ja też nocny marek (pamietasz stefanka jak w ciąży na gg żeśmy wisiały pare razy do nocy..?) ale niestety moje dziecie wstaje ok 7 albo i wcześniej a dodatkowo w nocy budzi sie na jedzenie więc niestety musze iśc spac wczesniej od was..:-( a szkoda:-(
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jak jest z pogodą?? Bardzo różnie, rano jest piękne słoneczko, wychodzę z Mlodym na dwór a tu nagle wichura, deszcz i grad... Pogoda tu u nas strasznie zmienna niestety jest, ale generalnie nie jest źle, ostatnio cały czas słoneczko świeci i tylko chwilkę dzisiaj pokropiło (akurat jak byłam z Oliśkiem na spacerze
). A życie wyglada pewnie tak jak w całym UK, bo Irlandia Północna jeszcze do UK należy. W Republice Irlandii jest podobnie, tyle, że płacisz w euro i pensję masz w euro 
Ale powiem Ci jedno, większego syfu niż w Belfaście to nie widziałam, w centrum wszystko super i cacy, a jak tylko pójdziesz na obrzeża syf, kiła i mogiła... No i bardzo rozpieszczone małolactwo, które uważa, że wszystko im można. No ale co się dziwić skoro tutaj wszystkie dzieci są "brilliant" ;-)
Zaraz ja zmykam spać, bo zawsze tak długo siedzę, a później jak rano Młody sobie gada to marudzę, że wiecznie niewyspana jestem i ciężko mi się z łóżka zwlec ;-)
Dobrej nocki wszystkim Dziewczynkom i Dzieciaczkom życzę :-)
Ale powiem Ci jedno, większego syfu niż w Belfaście to nie widziałam, w centrum wszystko super i cacy, a jak tylko pójdziesz na obrzeża syf, kiła i mogiła... No i bardzo rozpieszczone małolactwo, które uważa, że wszystko im można. No ale co się dziwić skoro tutaj wszystkie dzieci są "brilliant" ;-)
Zaraz ja zmykam spać, bo zawsze tak długo siedzę, a później jak rano Młody sobie gada to marudzę, że wiecznie niewyspana jestem i ciężko mi się z łóżka zwlec ;-)
Dobrej nocki wszystkim Dziewczynkom i Dzieciaczkom życzę :-)