reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam ponownie

nie wiem czy dam radę ogarnąć wszystkie posty więc jak kogos pominę to sorki babeczki

viki ja cię rozumiem po pierwsze zęby aaaaaaaaaa po 2 wózek jest fuj i nie martw sie brazylią zaraz do ciebie przylecvi a i oglądałam zdjęcia na galerii jaka ty chudzinka jesteś
to samo do ewedja mój też się drze jak go do wózka wkładam no i moja droga masz obcinanie paznokci z głowy:-D

stefanka fajnie że wyjeżdacie myślę że Gajutek dobrze podróż zniesie my już jeżdziliśmy w 400 km podróż i mały był zadowolony będzie dobrze bawcie sie cool :-D

kasiu pies to dobre rozwiązanie dogoterapia przynosi dobre rezultaty bierz psa

ewa bioderka są zdrowe ja to widze na odległość:-D

Sylwia aneczka trzymajcie sie zmęczone dziewuszki

dota na kaszuby to i nas zabierz :-)

paula ja też muszę sie spytać o zmianę mleka bo u nas też zielone kupki

a co do kup bo dziś tak kupkowato yu to u nas właśnie dziś nic nie było ostatnio walił 3 dziennie a dziś 0
Koleżanka dyplomowana opiekunka niemowlęca mówiła że przy ząbkowaniu mągą być zapacia i mogą dzieci nie robić kupek albo takie zaschłe ciężkie kupki może to jest powód

a u ans już wiecie jak było wieczór możliwy pospał troszkę wstał pomarudziiół zjadł189 kaszy i śpi
przyszli znajomi przynieśli piwo wypiłam duuuuużego lecha i pomieszało misie w główce:-):-):-):-):-) WSPANIAŁE UCZUCIE a;le jest pewien minus palić mi się chce :angry::no:nie palę od maja już rok jak sie dowiedziałam że w ciąży jestem a teraz przestałam już mieć motywację
jeszcze tego właśnie nie mówiłam że juz przestaję karmić piersią mam tak mało pokarmu a jak jest to praktycznie woda sama taki jest chudy więc nie ma sęsu dalej tego ciągnąc poza tym muszę wziąść antybiotyk
strasznie mi ciężko rozstać się z nim w tym znaczeniu piersiowym bo ja strasznie lubiłam karmić piersią to było dla mnie takie wyciszające i tylko moje i jego:baffled:

no narazie tyle buziaki

reklama
ja dzis slysze jakies glosy, zagladam do pokoju a tam Gaja gada przez telefon z Daria !!! :p heheh
stefanka Dobrze wiedzieć, właśnie sprawdziłam komórke i rozmowa trwała grubo ponad godzine!!! No i oczywiście na mój koszt:wściekła/y: a wcześniej sms od Gajutka "Daruśka zadzwon do mnie bo nie mam nic na koncie..":crazy:

Viki biedny Pawelek. Moze daj zupke Gerbera jarzynowa moj ja tylko ja albo marchewke z ryzem z Bobovity i jest dobrze. Raz jadl ta Hippa co pisalas ale nie mam do niej przekonania i narazie tylko te 2 co napisalam daje.
Sorka że sie wtrące ale viki uważaj na zupki Gerbera bo one sa na mleku, a nam mamuśkom z mieszankami mlekozastępczymi takowych nie wolno:no: (a Ty zdaje sie jestes dalej na Pepti?) ja zawsze sprawdzam, i właśnie Gerbery są niestety na mleku...

dota oczywiśćie CZARNA LISTA!!!!!!!!!!!!!

Monia małe ciemne bobki to na 100% przez mleko:tak: u nas są takie od kiedy przeszlismy z Pepti na Isomil:tak: i nic w tym złego, wręcz przeciwnie bo szybciej sie "robią" a i szybciej sie "czyszczą":-D

ewedia boska fota!! A o której to Zaki chodzi sapć???:szok: o 21 jeszcze paznokcie obgryza:szok::-D;-)

Moja mała dzis na polu spała 3,5 godziny:szok:
A z kim?? Oczywiście z babcią:wściekła/y: bo jak idzie z mamą to po 30 minutach jest darcie i bieg do domu:crazy:

Jutro jedziemy robić straszne kuj kuj... znowu morfologia..:-( trzymajcie kciuki żebym nie trafiła znów na tą rzeźniczke co poprzednio, co mi sie dziecko fioletowe zrobiło od darcia z bólu:angry:

ewedia boska fota!! A o której to Zaki chodzi sapć???:szok: o 21 jeszcze paznokcie obgryza:szok::-D;-)
ataata nie patrz na godziny bo mi siostra poprzestawiala w aparacie a ja jak wrzucilam na kompa to zauwazylam ta pomylke :rofl2::rofl2::rofl2:

nie wiem czy zauwazylas ale na tym ze spaceru jest 22.29 to juz jest totalna przesada i takie ladne sloneczko o tej godzinie

ataata no to jestem dumna z mojej dziewczynki. KOchane dziecko nie naraza mnie na koszty!!
viki nie martw sie na ciebie tez przyjdzie czas. pewnego dnia stanie u drzwi brygada G :))
no i znowu poniedzialek...jest tu ktos jeszcze??

Ataata no to jutro kciukaski zaciskamy, oby szybciutko i bez bólu i krzyku poszły "kuj, kujki".

Zmykam Babeczki. Udanej nocki!

A nocne marki właśnie się aktywizują na forum ;-) ;-)

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Agatko nie wiem czy jest różnica czy w tygodniu czy w weekend ale na samą górę mogą wjechać tylko inwalidzi i busy wycieczkowe ... a wczoraj było tyle ludzi i aut że nawet na ten najwyższy możliwy parking nie dało się dojechać:crazy: i zasuwaliśmy prawie z samego dolu na piechotę:baffled:
Wstęp kosztuje 12 zł a ulgowy 6 zł.
Fajna wycieczka ... polecam:)

Dobranoc;-)

reklama
Do góry