reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A u nas dziś panuje przeziębienie:-:)-:)-( Mąż do domu przyniósł i teraz chłopaczki są zakatarzone i mają chrypkę:crazy::crazy::crazy: Ale poradzimy sobie z tym szybciutko bo czwartek jedziemy na kilka dni na wieś:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Paula a ten misiowy ogródek to dla Tadeuszka porażka. Kupiłam mu i kurde nawet jednej łyżeczki nie przełknął. Bo faktycznie obrzydlistwo:dry::dry::dry::dry::dry:

reklama
A tu niespodzianka, ja dopiero teraz witam się cieplutko!! ;-)
Ogromne Buziaki dla Tadeuszka na te 4 miesiące i zdrówka dla chłopaków i tatusia !!

My już po spacerze - wyszliśmy wcześniej żeby zdążyć przed tym męczącym słońcem. Niestety na śląsku jak jest takie słońce od razu robi się duszno i gorąco i po chwili człowiek pełza jak mucha w smole. Blee
Pozdrawiamy wszystkie Mamusie i Dzieciaki, miłej reszty dzionka!

A ja znowu mam doła... Jutro wizyta u kardiologa, na 13 maja na 14:30 mieliśmy mieć fizjoterapeutę i znowu będę musiała wizytę przełożyć, bo dostałam wezwanie do kardiochirurga też na 13 maja na 14:30... Czy oni k...wa nie mogli innej daty wyznaczyć?? Mają w tych swoich papierach kiedy i gdzie mamy poszczególne wizyty, poza tym ten 13...Wk.. się, bo kardiochirurga mieli nam wyznaczyć jak już będzie termin operacji wyznaczony. Dzwonię do szpitala, a tam mi mówią, że nic mi nie mogą powiedzieć o operacji, że wszystko kardiochirurg powie.Że obowiązuje ich tajemnica służbowa, k...wa jaka tajemnica?? Skoro matka nie może się dowiedzieć?? Może jutro coś się dowiem, a jak nie to rozpętam tam wojnę...Nie dość, że i takjestem kłębkiem nerwów to jeszcze nas tak zwodzą....K...wa boję się jak cholera... Ta operacja staje się już coraz bardziej realna i im jej bliżej tym większe nerwy. Nie wiem jak ja to przeżyję, po prostu mi serca pęka...

Kasia dasz rade bo jestes twarda babka. Nie lam sie bedzie OK. Trzymam kcikasy za jutrzejsza wizyte

Ataata, Viki patrzylam na sklad tych zupek Gerbera bo Agatka sugerowala ze Gerbera odpada dla Was bo ma mleko w skladzie. Ale nie wszystkie, ta jarzynowa niestety sie nie nadaje ale kupilam tez od 4 m-ca zupke marchewkowa Gerbara z jarzynkami i w niej nie ma mleka takze moze sprobujcie z ta. A osobiscie jakos wole Gerbery bo sa gesciejsze, przynajmniej te co juz dawalam. Ale kazdy ma onne odczucia.

Kasiu przytulam Ciebie i Olisia bardzo mocno. Nie będę Ci pisać że wszystko będzie dobrze bo tego nie wiem ale napewno będę sie modlić za Was, co zresztą już od dawna czynię. Trzymaj się cieplutko kochana. I chociaż teraz ciężko to zrozumieć to naprawdę nic w tym życiu nie dzieję się bez przyczyny. Tylko, że często sens różnych zdarzeń rozumiemy dopiero dużo później. Jeszcze raz Was tulam mocno.

witam sie i ja popołudniem
wszystkie pewnie na spacerkach takie tu pustki
noc mineła zazaje...... 1 pobutka o 2,30 a 2 o 6,40 :szok::szok::szok::szok: byłam w szoku potem pół godzinki zabawy i dalej patuni do 10 ach jak sie wyspałam
MAM PYTANKO DO MAM KARMIACYCH PIERSIA:- CZY W NOCY SCIAGACIE POKARM? JA CZUJE RÓZNICE ZE W DZIEN MAM MNIEJ MLEKA A MAŁA W DZIEN JE JAK OSZALAŁA
teraz lezy obok i sie zali i wydziera bo na nia nie patrze a jak spojrze to gada do mnie spryciula jedna
dla Tadzia duzo duzo zdrówka i moc uscisków i buziaków od ciotki i Olivci
PAULA gratuluje ze Julcia była taka dzielna zuch dziewczyna
JUTRZENKA widzisz jakiego masz zdolnego synusia moja mała tez mnie pare razy tak zdziwiła a pogoda u nas tez do bani bo wieje ze sok:szok::szok:
WERONICZKA współczuje wam tego wirusa trzymam kciuki zeby szypko minał
KASIU trzymaj sie musisz byc twarda, trzymamy kciuki i modlimy sie za was tulimy ciebie i Oliska razem z Olivka całymi siłami ,jastesmy z wami

Witam Was:-):-D
Wpadłam tylko na chwilke przywitac się z Wami:-);-):tak: Po ostatnim weekendzie mam sporo zaległości w domu a do tego jeszcze ładna pogoda na dworzu (czyt. polu, placu,zewnątrz:-p). Jesteśmy już po jednym spacerku, niedługo spadamy na kolejny:-)
Zajrze do Was wieczorem i wtedy poczytam coście tam naskrobały.
Pozdrowienia i buziaki:-);-)

Ogromniaste buziole dla TADEUSZKA

Buziaczki mamusie!
I uściski dla TADZIULKA!
My dziś zaliczyliśmy spotkanie z grudniową mamą i grudniowym dzidziusiem ;-)
Spacerek średnio udany bo pogoda syfna :baffled::baffled: i podobno do niedzieli takie coś ma być...

Kasieńko! Ściskamy Cię i Oliśka bardzo mocno i trzymamy kciuki za Was! Jesteśmy z Wami!!!!

Elcia - pokarmu nie ściągam. Pierwsze noce jak mały nie jadł to myślałam, że mi piersi eksplodują, ale teraz już sie unormowało. Nabierają mleczka na 6, na pierwsze po nocy karmienie.

Paula, ale Julcia zuch dziewczynka!

reklama
Zazdroszczę Wam tych dzisiejszych spacerków:sorry2: My tylko wyskoczyliśmy do sklepu bo nie chcę chłopaczków jakoś bardziej zaziębić. Lepiej niech dziś posiedzą w domciu a w czwartek jadą na wieś bo tam się będą cały dzień wietrzyli:blink::blink::blink::blink:

Do góry