reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja super fotki:tak:Troszke w Twoim synku widze mojego...
U nas dzis wkładanie palców od nogi to była nowość...mały tak bardzo był tym zajęty:tak:A my stalismy obok i smialiśmy sie z niego. Najlepsze było jak krzyczał na uciekające stopy...uzywał do tego mega siły i uderzał nogami o łóżeczko. Jutro go podpatrze i zrobie fotki.:-);-)

reklama
witajcie, przepraszam ale nie dam rady skomentować wszystich postów :-(

U nas jakies dziwne napady mega pisku i ryku :crazy::crazy::crazy: ale momentalna cisza gdy wezmę małego na ręce :crazy::crazy::crazy:
kupiłam żel na zeby - ten o jakim pisałaś Viki i zobaczymy czy zrobi się spokojniejszy
teraz od 20.30. już łobuziak lula, całe szczęście, że uspypia bez problemu i bez karmienia przesypia już kolejne nocki :-)
musiałam ogarnąć mieszkanie, bo pobojowisko się zrobiło, więc teraz już padam na pysk... bo męzowisko jeszcze w robocie :-(

byliśmy na konsultacji bioderek i jeszcze niestety czekam na poniedziałkowe usg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest ok

Aneczko droga ściskam Cię mocno i dużo siły Ci życzę przy chłopcach!
Viki bidulek z Pawełka, trzymaj się kochana, oby nocka było spokojna

aaaa jeszcze jedno. dziś u nas CZARNE kupsko :baffled: hmmm... nie wiem po czym, bo wczoraj była marcheweczka tylko, a dziś nie było deserku...

czy któraś grudnióweczka wybiera się może na długi weekend na mazury ;-) ?

Ewedja znam bol ciagniecia za wlosy :-:)-(, nie dosc ze mi leca garsciami to jeszcze maly mi je regularnie wyrywa tak je ciagnie jak chwyci. Super fotka z ta stopka w buzce :tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:. Maly zdolniacha.

Viki biedny Pawelek. Moze daj zupke Gerbera jarzynowa moj ja tylko ja albo marchewke z ryzem z Bobovity i jest dobrze. Raz jadl ta Hippa co pisalas ale nie mam do niej przekonania i narazie tylko te 2 co napisalam daje.

Ewa u Kubusia tez rano byla twarda i ciemna kupka ale zrobiona bez bolu i problemu wiec sie nie przejmowalam nia a potem byla druga i juz o normalnej konsystencji i brazowa. Wczoraj jadl deserek jablko i winogrona z purre rozanym moze to po tym. Zobacze jutro bo dzis tez jadl winogrona tez z Bobovity tylko jablko z marchewka i winogronem. Zobaczymy jaka bedzie jutro.

Dotka obiecane fotki parasolki:

jak ktos chce obejrzec poczynania mojego terrorysty to zapraszam do galerii

swietny wozek jutrzenka a jego pasazer to kawaler niczego sobie, chyba sie zakocham :)))

No Jurzenka tyyyyle czekałam, już chciałam skarge na Ciebie złożyć do samej SZEFOWEJ:wściekła/y::angry::crazy:

Kurde duża ta parasolka, juz mi sie podoba...tylko do mnie dotrze w przyszłym tyg. tak więc majowy weekend jeszcze bedzie na pieluszce;-)

dziekuję, buźka:tak:;-):-)

Ide spać, nie wiem jak można tak siedzieć po nocach...juz nie pamiętam kiedy tak późno sie kładałam, serio...;-)

Ewa na mazury nie...my atakujemy Kaszuby i Wielkopolskę:-)

baju baju...karaluchy pod poduchy..itp.itd.
:rofl2:

Jutrzenka no to mieliście dzień pełen wrażeń:-). Super że bioderka w porządku:tak: Super zestaw ma Twój Kubuś i jaki w nim jest szczęśliwy:-)

Sylwia wyobrażam sobie jaka musisz być padnięta, wypoczywaj teraz;-)

Aneczka no to masz ładne urwanie głowy!!! Ale jutro chłopcy dadzą mamusi chwilę wytchnienia:-)

Ewedja gratuluję sukcesów w samodzielnym usypianiu:-) ... ależ to jest wspaniałe:happy:
A Zaki jest obłędny z tym sięganiem nóżkami do buzi ... ależ te dzieci są wygimnastykowane:szok:

Viki biedny Pawełek z tym brzusiem, najgorsze że człowiek czasem nie wie co temu dziecku dolega i nie może mu w żaden sposób pomóc:-(.
A odnośnie wyjazdów męża to ja praktycznie całą ciążę tak miałam ... samotne tygodnie i nawet przywykłam ... ale od czasu gdy zbliżał się termin porodu Ł. praktycznie mało co jeździł i teraz na nowo trzeba sie przyzwyczaić ... ale jak mówisz ... jest to możliwe:-).
Życzę Ci aby Twój Valdi jak najszybciej do Was wrócił ...

Dotka poluj z aparatem bo boskie są takie zdjęcia:-D

Ewcia na pewno z bioderkami będzie ok! A na długi weekend się póki co nigdzie nie wybieram ... :zawstydzona/y:

A Dziewczyny ... bo widzę że u niektórych pojawiają się dziwne kupki ... u nas zwykle były co dwa dni ... a dziś były nawet 3:crazy: i to takie twarde małe ciemne bobki ... jakieś dziwne:crazy:. Mówisz Paula że to ma coś wspólnego z mleczkiem ?? Dziwne ....

No Jurzenka tyyyyle czekałam, już chciałam skarge na Ciebie złożyć do samej SZEFOWEJ:wściekła/y::angry::crazy:

Hehe dobrze ze sie nie poskarzylas bo :crazy::no::wściekła/y::wściekła/y: i fotki by nie bylo ;-);-);-):-D:-D:rofl2:

Monia moze te kupki to dlatego ze brzuszki sie przestawiaja na nowe posilki. Bo skoro kilka maluszkow a takie problemy to cos w tym jest.

Uciekam kochane, zycze dobrej nocki. Do jutra, buziole

reklama
Jutrzenka tez mi sie tak wydaje, na razie się nie martwię bo nie widzę żeby go coś bolało, a i te kupki wychodzą bez większych problemów ... no nic ... zobaczymy:tak:

Też już spadam lulu Dziewczynki ...
Miłej nocki życzę:-):-):-)

Do góry