reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiolunia witamy serdecznie i zapraszamy do pisania :-)
Grzechotka trzymaj się, wiem przez co przechodzisz, mam podobnie chociaż dzisiaj odpukać Młody coś spokojny jest ;-)
E Stefanka to jak już jedziesz do tej Irlandii to możesz o Belfast zahaczyć :-p

reklama
paula wlasnie nie wiadomo jak z tym zabkowaniem bo to dopiero 22 maja lecimy!!
kacha ja chetnie ale niestety za daleko bede bo gdzies na dole irlandii. wiesz to dopiero pierwsza wyprawa kto wie jak sie rozkrecimy to moze i ciebie odwiedzimy : )
jutrzenka wiesz ja dzis slysze jakies glosy, zagladam do pokoju a tam Gaja gada przez telefon z Daria !!! :p heheh

Witamy serdecznie nową koleżankę:tak::tak::-)

O Stefa czy to oby dobry pomysł....Nie wiem jak sobie tam poradzicie....no ale własciwie to 4 dni...Tylko biedni Ci znajomi -jak juz teraz Gajutek tak wydzwania za granicę, to co bedzie w maju....oj, będą mieli spory rachunek:tak:

Stefanka hehe:-D ostatnio nakryłam właśnie mojego młodego jak przez moja komórę gadał:-D:-D:-D ... chyba do Gajuni nie dzwonił??;-) Bo w tym miesiącu ładnie popłynę z rachunkiem ....:-p
A w ogóle to fajnie że jedziecie ... trzeba być odważnym ... niech dziecko poznaje świat, a co!!!:-)

Paula no tak to z tymi chłopami jest ... tak źle i tak niedobrze ... ale za to jacy mądrale z nich, wszystko wiedzą najlepiej, zwłaszcza o wychowywaniu dzieci:crazy: A i trzymamy kciuki za bezbolesne szczepienie:)

Grzechotka nie załamuj się, podobno te pierwsze zęby najgorsze, następne już tak nie bolą, więc będzie lepiej:tak:. Głowa do góry:-)

Wiolunia witaj wśród Grudniówek:-)

A moje dziecko majaczy w łóżeczku;-)

Stefcia ja myślę że to bardzo dobry pomysł.:tak: No i nie wszystkie dzieci tak samo przechodzą ząbkowanie. :sorry2:Mojej kumpeli synek dostał pierwszego ząbka na 10 miesięcy dopiero. :tak:Każdy dzieciaczek ma swoje tempo. No i myśl że wszystko będzie super, zresztą na pewno tak będzie. Gaja o to zadba i wrócicie szczęśliwi. :-DA taki wypad to w końcu jakaś przygoda...;-);-);-)

Dziewczynki!!!
zgodzilam sie dzis na szlona rzecz. otoz lecimy do znajomych do irlandii z Gajutkiem na 4 dni. juz kupilismy bilety ale ja sie teraz troche boje :( jak to wszystko bedzie??
ogolnie o nas pogodna lipna...ehh sama nie wiem...
jednyna pociecha to ze kupilam spiworek taki cieniutki za jedyne 7Ł
hmm nie wiem co jeszcze prosze o pocieszenie!!

Stefcia, nic sie ni martw! lot bedzie spokojny i krótki. Pogoda w irlandii - marzenie a u znajomych czysto i miło :tak: Wszysto będzie super i spedzicie 4 cudowne dni, a Gajutek bedzie uśmiechniętu nonstop :tak:

Witam sie moje drogie po bardzo napietym dniu.

Jak wyszlam z domku o 11:30 i poszlam do swojej pracy to R przyjechal po mnie o 15 i pojechalismy do ortopedy. Bioderka super i wszystko OK. Jak go doktor ogladala i mu zakrecila bioderkami zeby sprawdzic to Kubus az sie w glos usmial. Jak wrocalismy zrobilismy zakupy i mielismy grilla z meza bratem i jego zona i coreczka. Niedawno pojechali. Rodzice pojedli a maluchy na dworku pobyly.

Monia super ze tak milo z mezem weekend spedziliscie. My tez sie mamy zamiar do zoo wybrac na 1 czerwca.

Grzechotka nie wiem ile to potrwa bo u nas sie jeszcze nie zaczelo, wiec juz mam stracha jak to bedzie.

Wiolunia witaj. Mam nadzieje ze zagoscisz na dluzej.

Paula trzymam kciuki za Julcie. My szczepimy w srode :-:)-(.

Stefanka alez Ciebie niedowiarek. On taki gadula po mamusi bo mi sie buzia nie zamyka. Teraz gaworzy ciagle tak mu sie spodobalo.

Dotka dobre :tak::laugh2::laugh2::laugh2:

A moj malec ma nowe ulubione zajecie. SZCZYPANIE :szok::szok::szok:. A najlepiej jak sie mama albo tata nad nim nachili i wtedy szczypie w policzki, nos pcha lapki do buzi. Nie powiem zeby te szczypania nie byly bolesne, taka ma sile w lapkach.

reklama
Witam mamuśki!!!!!!!
Ufff, goście się rozjechali:-p może wreszcie moje życie wróci do normy:-) bo jak do tej pory to była gonitwa cały czas:no::no::no: Stwierdzam jednak że wolę miec wszystko zorganizowane. Tzn. rano wstaję, piję kawkę, jak mały zaśnie to sprzątam sobie, jak wstanie to na spacerek, zakupy i tak wszystko pokolei:-):tak::tak: Jestem taka padnięta że szok.

Wiolunia witam Ciebie i Gracjanka. Napisz coś więcej o sobie:-)

Paula jak to mówią z facetami źle ale bez nich jeszcze gorzej;-). Ja to teraz miałam tak z moim:no: wypił sobie po chrzcinach i mnie wkurzał ale rano już mnie rozśmieszył że nie mogłam się dłużej na Niego gniewac

Stefanka dobrze że bilety już macie zamówione, jeszcze byś decyzję zmieniła i fajny wypad przeszedłby koło nosa

Viki trzymam kciuki żeby Valdi szybciutko wrócił i ładnie wynagrodził Ci to czekanie;-):tak::-p

DotaZ jesteś naszą Duszą Towarzystwa, zawsze dbasz o to żeby nam bło wesoło:-):tak:

Kasia gratuluje decyzji o przygarnięciu pieska w razie co:-)

grzechotka Ty mnie nie załamuj z tymi ząbkami, jestem tym przerażona:crazy:

Monia fajnie że mieliście taki super weekend. To jest ten plus pracy Twojego męża, każdą spędzoną razem chwilę wykorzystujecie maksymalnie, fajnie:-)

Ewedja niezły spryciarz z Twojego Zakiego

Jutrzenka a Kubuś może powiedział "ciocia Sylwia z bb"?????;-)

Elcia fajnie że Oliwia tak ładnie Ci śpi:tak:

Kogo pominełam?????? Zaraz to naprawię:-)

Do góry