reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale zescie naprodukowaly od popoludnia, zeby to przeczytac to pol godziny potrzeba, do tych dziewczyn co ich dzieciaczki ciagna sie za wlosy, moj za wlosy sie nie ciagnie ale ciagle trzyma sie za glowke jakby jakies problemy mial, tak smiesznie to wyglada:-D:-D:-D,
co do spania to moj maly sie nie rozkopuje od urodzenia ladnie spi przykryty, zalaczam kilka fotek, ja mam inny problem, moje dziecko jest strasznie gorace :szok::szok::szok:w domu najchetniej by w samym body byl i wtedy jest zadowolony, a jak sie go ubierze i jest mu goraco to sie drze strasznie, nawet jak go kompe to w wannie jest jak w raju pluska sie, ale jak go tylko naoliwkuje i chce ubrac to koszmar sie zaczyna, mam nadzieje ze to sie zmieni:rofl2::rofl2::rofl2:

Załączniki

• zaki15.JPG
    zaki15.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 19
  • zaki16.JPG
    zaki16.JPG
    58,4 KB · Wyświetleń: 17
  • zaki17.JPG
    zaki17.JPG
    41,2 KB · Wyświetleń: 19
  • zaki18.JPG
    zaki18.JPG
    45,6 KB · Wyświetleń: 25
  • zaki19.JPG
    zaki19.JPG
    48,1 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Moje trzy psiowe córcie zostały z Polsce z moimi rodzicami. Cholernie tęsknię za ich wygłupami... Moją Tigrę chciałam tu ze sobą ściągnąć, wszelkie formalności załatwiłam, tylko że na przeszkodzie stanęli moi rodzice, a szczególnie ojciec. Tigrusiątko bardzo się do niego przywiązało, a on do niej i powiedział mi, że ona już jest jego córeczka... No cóż, pozostaje mi narazie cholerna tęsknota... Przynajmniej wiem, że dziewczynce mojej nic nie grozi i ma wszytskiego pod dostatkiem, włącznie ze spaniem w łóżeczku pod kołdrą... Strasznie mi tego brakuje,to zawsze do mnie Tigrusia wskakiwała pod kołdrę i miałam dzięki niej taki swój prywatny termoforek... A gdy już byłam w ciąży nie wiem jak ona to wyczuwała, ale niejednokrotnie przynosiła swoje zabawki i kładła mi przy brzuchu:-) Taki mój dziabąg kochany... Wogóle ja mam zaj... na punkcie psów i zwierząt, Aga coś o tym wie ;-) Jak mi rodzice naprawdę Tigry nie oddadzą to się przejadę to tutejszego schronu i znowu jakąś bidę sobie przygarnę,bo ja bez zwierząt żyć nie potrafię...

Dzieje się, dzieje, tylko, że u nas jest godzina do tyłu i w PL laseczki już zaczynają kimać ;-)
A ja tak się zbieram do tego piwa, że nawet jeszcze go nie otworzyłam, Młody usnął, a ja zgłodniałam i opróżniłam lodówkę z parówek... Jutro z rana muszę tyłek do sklepu ruszyć, bo nie ma opcji żebym na śniadanie zjadła co innego niż gotowane parówencje;-)

reklama
Przeczytałam, niezłe pogaduchy, niemam siły odpisać wybaczcie...

no wlasnie a mnie sie chyba dlatego nie chce spac bo nie ma mnie kto objac :hmm::sad::-(
ewedja mnie też:-(

Dziewczyny pocieszcie mnie któraś... czy jest tu jeszcze ktos kogo dziecko nie usypia samo w łóżeczku?? Czy juz tylko ja zostałam z Darią która trzeba bujać..:-(
stefanka ty Gajutka na kolankach to wiem, ale czy już tylko moje dziecko nie potrafi samo usnąć... złapałam doła, jak czytam jak wasze dieci zasypiają same w łóżkach to mi sie płakać chce..:-( a ide bo mi źle

pa

Do góry