reklama
Paula21
Grudzień '07
Julka w nocy się rozkopuje, ale w dzień jak leży w łóżeczku to po 5 minutach leży w poprzek. Muszę kupic ochraniacz taki na całe łóżeczko bo w tej chwili mam taki do połowy, ale jak ona mi się przekręca to trafia nóżką między szczebelki. U mnie w rodzinie dziecko przez zaklinowanie w szczebelku wyjęło sobie rękę ze stawu.
A co do Lidki i Adama to niestety częsty przykład z życia. Od razu bym się rozwiodła.
A co do Lidki i Adama to niestety częsty przykład z życia. Od razu bym się rozwiodła.
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
A ja wam jeszcze nie mówilm że ja mam dwoje dzieci moje 2 dziecko na watku zdjęciowym:-)
grzechotka
no to super może sie dowiem jak poskromić moją bestyję;-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Grzechotka a czemu nie nazwaliscie wkoncu "bezpiecznik" ? Troche sie usmialam jak sobie wyobrazilam Ciebie biegajaca po trawniku i walajaca za psem " bezpiecznik! bezpiecznik!!!"
MOJ PAWEŁ TEZ SPI W SWPIWORKU, MAM DWA I TO SPORO WIEKSZE JEDEN NAWET NA 110CM:-) u mnie zapinanie jest z przodu ale powiem szczerze ze w niczym mi to nie przeszkadza a malego nie drazni, mam tez trzeci spiworek ale zakladany hmm cos jakby zszyta spodnica a na gorze zakonczony gumka. tez jest ok, wazne ze maluch jest czym s przykryty i na bank sie nie rozkopie
grzechotka
Sylwia no właśnie dlatego i tak ludzie się śmieją z imienia skalpel i przezywają go brzytwa hehe
Paula21
Grudzień '07
Grzechotka fajne to twoje drugie dziecko... i imię ma niczego sobie... Ja miałam kotkę ale ją oddałam jak byłam w ciąży bo to straszna łajdaczka była Tylko się włóczyła po osiedlu a potem przez okno do domu spac, a z rana znów siup do tych śmietnikowych brudasów. Była piękna ale głupia strasznie. Nawet małe kotki miałam :-):-):-) pomagałam jej rodzic bo się pierwszy zablokował. Mieszkam w bloku więc psa nie mam.
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Paulinko to nie moj piesek:-);-)