reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to jeszcze dopisze o spiworku ,ze dobrze jest kupic sporo wiekszy bo w niczym to maluszkowi nie przeszkadza a na dluzej starczy:-)

reklama
Julka w nocy się rozkopuje, ale w dzień jak leży w łóżeczku to po 5 minutach leży w poprzek. Muszę kupic ochraniacz taki na całe łóżeczko bo w tej chwili mam taki do połowy, ale jak ona mi się przekręca to trafia nóżką między szczebelki. U mnie w rodzinie dziecko przez zaklinowanie w szczebelku wyjęło sobie rękę ze stawu. :no:

A co do Lidki i Adama to niestety częsty przykład z życia. Od razu bym się rozwiodła.

Grzechotka a czemu nie nazwaliscie wkoncu "bezpiecznik" ? Troche sie usmialam jak sobie wyobrazilam Ciebie biegajaca po trawniku i walajaca za psem " bezpiecznik! bezpiecznik!!!":-D:-D:-D:-D

MOJ PAWEŁ TEZ SPI W SWPIWORKU, MAM DWA I TO SPORO WIEKSZE JEDEN NAWET NA 110CM:-) u mnie zapinanie jest z przodu ale powiem szczerze ze w niczym mi to nie przeszkadza a malego nie drazni, mam tez trzeci spiworek ale zakladany hmm cos jakby zszyta spodnica a na gorze zakonczony gumka. tez jest ok, wazne ze maluch jest czym s przykryty i na bank sie nie rozkopie

Grzechotka fajne to twoje drugie dziecko... i imię ma niczego sobie... :-D:-D:-D:-D Ja miałam kotkę ale ją oddałam jak byłam w ciąży bo to straszna łajdaczka była :-D:-D:-D Tylko się włóczyła po osiedlu a potem przez okno do domu spac, a z rana znów siup do tych śmietnikowych brudasów. Była piękna ale głupia strasznie. Nawet małe kotki miałam :-):-):-) pomagałam jej rodzic bo się pierwszy zablokował. Mieszkam w bloku więc psa nie mam.

reklama
Do góry