reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja uwazam ze nie powinno sie zmuszac. jak nawet bedzie najedzony na chwile to jak zglodnieje bedzie plakal. tak mi sie wydaje, chociaz ja wprowadzilam stale pory karmienia. ale Gajunia np na ogol zjada 210ml na obiad a dzis tylko 180ml i trudno widocznie nie ma ochoty a dopoki nie wyglada na chora to mi sie wydaje ze nie ma czym sie martwic.

Stefanko moze inne dziecko bedzie plakac ale nie Marcel:no::no::no: Wlasnie do tej pory nie wmuszalam i teraz taki wynik:-:)-(. Widzisz Gaja jednak zjadla 180ml. A co jakby zjadla tylko 60ml, tak jak Marcel czesto robi

reklama
:crazy::crazy: Ach wiedzialam ze Wy mi normalnie na zlosc robicie :szok::szok:, jak codziennie zagladam na BB kilka razy dziennie to cisza a jak od wczoraj nie bylam bo wieczorem zle sie czulam a dzis troche spraw zalatwialam i nie mialam czasu to teraz patrze a tu kilka stron do przeczytania. :szok:.

Soidka buziaczki dla Lukaszka na 4 m-ce

Ann wspolczuje bardzo, ja rozniez uwazam ze powinnas pojsc do rodzicow, moze troch rozlaki uswiadomi Twojemu mezowi kto jest dla niego najważniejszy i zrozumie pewne rzeczy.

Sylwia moze to u maluszka chwilowe, mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu juz bedzie dobrze. A co do zlego dnia to kazdemu sie zdarza. Trzyamj sie dzielnie, jutro bedzie lepiej.

Grzechotka gratuluje udanej nocki. Super. Trzymam kciuki za wizyte u lakarza

my lecimy do lekarza trzymajcie kciuki bo dzić będzie laryngolog go osłuchiwał pa
Trzymamy mocno kciuki:-) Na pewno wszystko bedzie ok:tak::-D

Marcel jak sie obudzil to dalam mu cyca. Pociumkal 5 minut i koniec. Butli juz potem nie chcial:-:)-( No nic, sprobuje jeszcze za pol godziny mu dac:)

Kasia a co to jest to zielono mi???? Nic o tym nie slyszalam

A my w domku po długim spacerku. Przegonił nas deszcz :wściekła/y: bo tak pewnie nadal byśmy wdychali świeże powietrze :tak:

Grzechotka - kciuki zaciśnięte!
Sylwia u nas Adaśko, który je głównie z cycucha zakceptował bez mrugnięcia okiem smoczki avent. U nas się sprawdziły. Ale jak na razie woli pić z 1 niż 2, nie mówiąc już o 3...

Vikunia szkoda Pawełka bidulek. oby łagodnie przechodził te katarki. A najlepiej aby ta alergia odeszła w zapomnienie.

A ja na razie się żegnam, idę porospieszczać swe dzieciątko ;-)

Zielono_mi to nick dziewczyny z listopada 2008 i maja 2007.
W maju 2007 r. urodziła bliźniaki Sonke i Maxa, teraz niedawno zafasolkowała. Kilka dni temu mieli wypadek samochodowy. Max w szpitalu przegrał walkę o życie, fasolinka również nie przeżyła:( Po prostu tragedia, dwoje dzieci stracić :(

O Boze straszne to co piszesz Kasiu:no::-:)-:)-(
Az mi cos w gardle stoi jak o tym mysle, poprostu tragedia , ktorej nie da sie sobie wyobrazic.:no::no2:
Sylwia powiem ci tylko ze moze nie probuj dawac mu jesc co pol godziny bo malo zje albo wcale a Ty sie tylko zdenerwujesz.daj mu za godzine od poprzedniego karmienia a potem jak zje np. 60-80 to nastepne za poltorej godziny.tak ja bym przynajmniej zrobila.trzymam kciuki w kazdym razie:tak:

reklama
Do góry