reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dokladnie dota :) sluzba 24/24, noszenie na rekach, zabawianie ja jeszcze chyba podobnie jak ataata codzienny spacer po calym mieszkaniu oczywiscie na raczkach wraz z 20 min staniem przed oknem albo przy tatusiu jak cos robi bo tak sobie zyczy moja krolowa Gaja !!

dziękujemy bardzo za życzenia zdrowia

jaki był płacz dziś jak musiał leki połknąć pluł i płakał :baffled: ale potem wciągnął 180 kaszy i od razu usnął

kuba tez łapie się za głowę trochę za ucho ale głównie dwie łapy do paszczy pcha:-D ale za klejnoty to się jeszcze nie ciąga :-)

sylwia konsultant radził mi kiedyś żebym dawała trochę butelki najpierw ale nie tyle żeby się najadł a potem cyca może tak będzie jadł

a co do królewiczów i księżn9iczek no cóż kuba musi widzieć mnie cały czas wiięc stawiam go przy mkuchni jak gotuję albo w łazience jak sie kąpię i sobie mamusie ogląda a jajlepiej jest na kolankach jak robimy hopa hopa podskakiwać uwielbia albo samolaty robić fruwać :-):-)

Grzechotka dużo zdrówka dla Kubusia...
Ja się jakaś dzisiaj refleksyjna zrobiłam i jak się dowiedziałam o zielono_mi to mi się humor spartaczył...Cały czas o Niej myślę i o niczym innym nie potrafię... Boże co za sprawiedliwość, matka kochająca swoje dzieci staje przed takim czymś, a jednocześnie co chwilę trąbią o jakiś noworodlach znalezionych na śmietnikach...Nóż mi się w kieszeni otwiera...

Dotka fajnie, moj za stopki sie jeszcze nie lapie.

Stefanka Kubus tez sie lapie za glowe. Zwlaszcza jak je to trzyma sie za glowe albo ciagnie za uszy jak je znajdzie a takze czasem przy usypianiu. A podczas snu tez sobie raczke pod glowke podklada. Musze mu zdjecie zrobic w tej pozycji.

reklama
Do góry