reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

noo ja nareszcie moge sobie poczytac :)
ewa super ze juz jestes, mam nadzieje ze dajesz sobie rade...
viki a ty musisz zawozic Damiana?? bo moze jak by jezdzil taxi przez jakis czas to by cie troche oszczedzilo?? ja wiem ze to pewnie kosztuje ale czasem warto wydac extra dla zdrowia :))
weroniczka gratuluje przedszkolaka!!!
kacha mnie wcale to nie dziwi bo przykro to mowic ale najwieksze chamy tu na ulicach to polacy, uwazaja ze NIKT ich nie rozumie wiec bluzgaja i komentuja po chamsku wszystko.
moja slicznotka ma statnio faze nerwowego jedzenia. tak mnie to wkurza. wygina sie , placze podczas jedzenia, placze jak jej zabieram jedzenie, wypluwa albo dla odmiany lyka lapczywie. okropna. chyba brala korepetycje u Darii !!! chociaz Daria grzeczna jak aniolek juz jest...nie wiem sama, moze powinnam ja wyslac do Ataaty??
monia ja tez sie mecze z @. lekarz mi mowil ze przy tym implancie ktory mam moze byc tak ze wogole nie ma sie @ ale ja niestety mam. oczywiscie.
sylwia ty kupilas 2 extra h a ja jade dalej na 1 easy bo uwazam ze jest odpowiednie dla Gajutersa i w sumie nie mam powodu go zmieniac. mam zamiar dawac jej je az do 6 miesiecy bo ja inne jedzonka wprowadzam PO 4 miesiacu. albo wogole jak bedzie juz wystarczajaco duza zeby pojsc do sklepu albo otworzyc lodowke.
ehhh dobrze ze chociaz cieplo jest...

reklama
witam laseczki po wekendzie
jak zwykle naklepanych stron ze ojoj ale dałam rade
u nas noc mineła dobrze gdyby jeszcze mała wstawała miej razy to by było super
juz ogarnełam mieszkanie po wczorajszych niezapowiedzianych gosciach wszystko na swoim miejscu obiadek ugotowany tylko teraz czekamy na tatuska az wróci z pracy no i u nas pikna pogoda az chce sie życ na spacerku byłysmy 3 godz
ATAATA super wózek kupiłas oliwka ma bardzo podobny
MONIA trzymaj sie mocno i cieplutko czas szybko minie ,mnie czeka tez rozłaka na 4 dni mam nadzieje ze wytrzymam to pierwszy raz zostane z niunia sama
MAGDA-LENKAbuziaczki od naszej paczki dla WIKTORKA na 4 mc
KACHA WAWA przykro mi ze to cie spotkało ale nie przejmuj sie prostakami głupie deb___ a OLIWIER cie kocha i ma najlepsza mamusie na swiecie a ty masz najcudowniejszego synusia pod słoncem i nic nikomu do tego
JUTRZENKA wiem co cie czeka ja mam juz to za soba ja miałam 36 osób ten tydzien bedzie leciał jak oszalały zycze powodzenia

mam pytanie do dziewczn z UK. czy wybralyscie juz child trust ?? bo ja dostalam juz dawno czek ale jeszcze sie nie zastanowilam co z nim zrobic.

Ja mam to samo. szukalam nawet kiedys banku, ale jakos w koncu nie znalazlam. A czek lezy i gnije:)

sylwia ty kupilas 2 extra h a ja jade dalej na 1 easy bo uwazam ze jest odpowiednie dla Gajutersa i w sumie nie mam powodu go zmieniac. mam zamiar dawac jej je az do 6 miesiecy bo ja inne jedzonka wprowadzam PO 4 miesiacu. albo wogole jak bedzie juz wystarczajaco duza zeby pojsc do sklepu albo otworzyc lodowke.
ehhh dobrze ze chociaz cieplo jest...

Ja pierwszy raz to kupilam, zobaczymy czy sie okaze dobry. Na dzien dam mu jeszcze zwykle a na noc to, bo powinno byc bardziej sycace:)

Ataata ja wczesniej mialam wlasnie taki wozek tylko w innym kolorze:) Fajny tylko jak dla mnie to za duzy bo kierowca nie chcial mnie do autobusu wposcic.

Dziewczyny czy Wy podajecie już dzieciaczkom mleko 2 czy ciągle jeszcze 1? Bo zastanawiam się od kiedy wprowadzić młodemu 2.

Kurcze tak mnie łeb boli, że aż mi jest niedobrze. i nawet ibuprom mi nie pomógł. Niestety to oznacza, że chwyta mnie migrena i będę mieć przerąbaną noc. A na migrene nic mi nie pomoże:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

weroniczka ja wlasnie daje mleko 1 !!!
sylwia ja sie chyba zdecyduje na Bounty bo w sumie najwiecej prezentow od nich dostalam :)) a czek ma waznosc chyba z rok. no i ja zaloze chyba ten fundusz bez ryzyka. ale nie wiem w sumie czy oplaca sie tam regularnie wplacac...ehhh jak mi sie nie chce na te formularze patrzec...

A ja myslałam, że jak dziecko skończy 4 miesiące to sie juz podaje mleko 2 ...
Dzięki Viki, kurcze nawet nie wiedzialam.

a ja kupiłam bebiko 2 bo napisane na nim, że po 4 miesiącu podawać... a lada moment skończy się nam 1
oj, to co mam nie otwierać? poczekać jeszcze dwa miesiące?

Stefanka ;-) jakoś sobie radzę... Nie mam innego wyjścia...

reklama
No właśnie na tych mleczkach 2 jest napisane -po 4 miesiącu...A ja jeszcze zapytam naszej pediatry na wszelki wypadek, przeciez same wiecie co lekarz to inna opinia:tak:

Do góry