reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wreszcie i ja się witam po weekendowej nieobeznośći.
Nadrobiłam czytanie tego co naskrobałyście:tak::tak:
Ataata ja już taki wózeczek widziałam kilka dni temu na spacerze i faktycznie fajnie wygląda:tak::tak::tak: jednak brak możliwości rozłożenia do całkowitego leżenia jak dlqa mnie dyskwalifikuje go. Miałam tego typu wózek przy Stasiu i niespecjalnie mi się sprawdził:crazy:
Jeśli chodzi o wakacje wspólne to ja jestem ZA i to bardzo:tak::tak:

Monia jak masz kiepski dzień to wsiadaj w autobus i do Huty przyjeżdżaj na herbatkę i ciach;-);-) czas Ci szybciej minie a przy okazji spędzisz mam nadzieję miło czas:tak::tak:

Ewa witaj znów w naszym gronie. Z tym ząbkiem to może być tak że słychac go już na łyżeczce a jeszcze nie wylezie przez kilka miesięcy:tak::tak::tak: Tak miała moja koleżanka ze swoim synkiem. Pół roku mu się tak wyzynał ząbek.

A mnie dziś okropnie boli głowa:crazy::crazy::crazy: to chyba zmaiana powietrza bo na wsi było czyściutkie powietrze a tu wiadomo jakie jest:angry::angry::angry:

A i chciałam się pochwalić, że zostałam mamą przedszkolaka:-):-):-) Przyjęli mi Stasiulka od września do przedszkola mimo, że właściwie nie miał żadnych szans:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Kasiazapomniałam Tobie odpisać. Jest mi bardzo przykro, że chodzą takie palanty po tym świecie:crazy::crazy: Musisz niestety nauczyć się nie przejmować takimi ludźmi bo napewno jeszcze nie raz takie słowa usłyszysz. A to, że Twój Oliś ma ZD świadczy tylko o tym, że napewno będzie Ciebie BARDZO KOCHAŁ. Bo takie dzieci najlepiej i najpiękniej okazują swoją miłość do rodziców, zwłaszcza takich rodziców jakimi jesteści Wy:tak::tak: Przytulam mocno Was.

Niestety to prawda, ze Polacy tutaj wioche robia... Ale kij takim w ryj... Mieli szczescie, ze Tomka nie bylo, bo moglo sie to dla nich zle skonczyc...W d... z nimi...Nie bede sobie psuc humoru przez prostakow;-)
Kurczaki zaraz mi kregoslup siadzie i reka odpadnie, bo cos dzisiaj wszystko Oliska w plecy parzy i dobrze tylko u mamusi na rekach;-):-)

Weroniczka ;-) no to gratulacje dla przyszłego przedszkolaczka!
No własnie Weroniczka co do ząbka to tak jak pisałam podejrzewam własnie taką sytuację. Ale i tak jestem dumna z tego faktu ;-)
Moniś! Będzie dobrze! Głowa do góry! A fakt, z tym dogodzeniem, to tak to z babkami chyba jest ;-)

mam pytanie do dziewczn z UK. czy wybralyscie juz child trust ?? bo ja dostalam juz dawno czek ale jeszcze sie nie zastanowilam co z nim zrobic.

reklama
Kurcza niemoge sie odkopać coś... subskrybcje mi sie spinkoliły!!!:wściekła/y:

Weroniczka gratuluje dla Stasiulka przedszkolaka:tak:
A wózek tak dyskwalifikacja na starcie, ale juz coś innego zamówiłam, zaraz sie pochwale:-)

Magda buziol dla Wiktorka

Monia tak zielony bym wzięła napewnoi, ale niestety nie rozkłada sie więc klapa!!

kasia palanty do kwadratu!! ale to tylko o nich świadczy:wściekła/y: szkoda gadac!

Cholera widze ze wszystkie dzieci marudne... moja Darucha od wczoraj przechodzi samą siebie,!!! Już miałam 4 ataki histerii w tym jedna na polu!! I cholera jasna nie moge jej zostawić takiej bo sie boje ze jej sie coś stanie, choć para mi uszami wychodzi to musze ją podnieść i uspakajać... wogóle marudna dodatkowo jak fix!! Nic jej nie dogodzi, wszystko ją nudzi juz po minucie, no tragedia:crazy:
Teraz wredota śpi w końcu!!

Dziewczyny pochwale sie...:zawstydzona/y:
Kupiłam coś takiego... bo też sie zakochałam... i sie rozkłada:-p
Quattro Tour™ Interactive Demo

A wogóle jestem zła bo mój wózek przekroczy o 2cm na szerokości i musze dołożyć z własnej kieszeni ponad 20zł za przesyłke!! Zasrane* firmy kurierskie!!!:wściekła/y:

Do góry