reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

AneczkaK niechce Cie martwić, ale jeśli Twój sówaczek jes oki to na 28 wypada Twój 14t1d a przeziernośc mierzy sie tylko do 13t 6d czyli do ostatniego dnia 13 tyg.:-(
Ja jak cos to ide we wtorek i u mnie to będzie 13t5d czyli ostatni moment

kacha zaraz pooglądam foteczki;-)

reklama
Belka: no wiec pogoda super:) troszke wczoraj popadalo ale dobrze bo susza niesamowita ale jest ekstra slonce cieplo itp:)

Ataata: a ze mna juz sie nie witasz:p;]

pozdr

Ataata dokladnie tak jak mowisz, sprawdzilam i wychodzi ,ze byloby za pozno:baffled: niestety musialam obdzwonic pol Gdanska i zarejestrowalam sie w koncu na jutro ale niestety juz za 100zl:sorry2: no ale trudno czego sie nie robi dla maluszka;-)
Tak liczylam ,ze uda sie zrobic to USG panstwowo bo z kasa akurt w tym miesiacu krucho:-( echh ... zycie, oby tylko wszystko bylo dobrze

AneczkaK no to ja też moge pomażyć o państwowym USG, dziś ide do gina, ona nawet niema usg w gabinecie więc niemam sie co łudzić:-(
No ciul musze isc we wtorek na własną ręke, choć kasy wogóle niemam.... no nic bedzie trzeba tatusia dziecka pociągnąc do odpowiedzialności, a co to tez jego dziecko:-p A 70zł chyba mu d*** nie urwie..:cool2:

żonkilek a przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zakręcona jestem dziś...
Witaj ;-):tak::-p:laugh2:

Wiecie co, przed chwilą zjadłam zupe i ledwo talerz odniosłam do kuchni i wyżygałam wszystko!!!!! Cholerka moje dziecko chyba nie lubi jak jade coś załatwiać, bo wtedy cheftam:-D

Hihi ja mialam podobnie.Przed wyjsciem do gina zjadlam sniadanko, oddalam malego mojemu tacie i juz jak mialam wychodzic zawrocilam jeszcze cos powiedziec ,tata mial akurat otwarta zmywarke z brudnymi naczyniami.Nic nie powiedzilam tylko pedem polecialam do kibelka:baffled: BLEE

Ataata dalej zyganko Cie myczy? i Ty AneczkaK ? Nie no to niemozliwe wiekszasc z Nas nadal choruje :wściekła/y: Ja od dwoch dni nie bylam w toalecie za ta potrzeba i mam nadzieje ze juz mi sie skonczylo. Szczegolnie teraz kiedy babcia bedzie mi gotowac :tak:
Moje brzunio jest juz widocznei takie inne :-) Wiecie nie wiem czy Wam mowilam ale postanowilam z mezem ze jak bede w polsce to przejde sie prywatnie do lekarza. Zaplace i bede wiedziala to czego tu sie nie dowiem a najwazniejsze to to czy z Moja Kruszynka wszystko ok. Bo po tym ostatnim omdleniu sama nie wiem :dry: Mam sprawdzonego lekarza do ktorego chodzi moja mama,wiec moge na nim polegac.

Belka pewnie szczęsliwa jesteś i myślisz tylko o przyjezdzie do Polski, super:-)

Ja też juz troszke tęsknie za rodzinką, najbardziej za młodszą siostrą ale za miesiąc przyjeżdza do nas na wakacje, to się nią naciesze.
Ona ma 10 lat i jest miedzy nami 19 lat różnicy, ale pomimo tego świetnie się dogadujemy. Jest dla mnie jak taka "córeczka". Mam tez siostre rok starszą i niestety kompletnie nie mamy ze soba kontaktu...widzimy się tylko na święta...
rozpisałam się, tak mi się zebrało jakoś...:tak:

papapapa:-)

Kobietki, czy też Was dzisiaj tak cholernie mdli od tej pogody??
Nie wyrabiam po prostu ;-)
Zawroty głowy pierwszorzędne ;)
Na dodatek Maluchowi zachciało się kakao i ogórków małosolnych, dobrze, że szefa mam dobrego, od razu do sklepu popędził ;)

Jeszcze jedno, przeglądałam dzisiaj cały wątek i myślałam, że się zleję ze śmiechu :-)
Zaczynamy marudzić jak takie typowe mamuśki, przeczytajcie wszystko od początku, naprawdę wciągająca lektura ;)

reklama
dataZ czy sie ciesze nie widzialam ich 7 miesiecy! Ja mam czworke rodzenstwa...brata 18 lat,siostre 17(bedzie chrzesna), siostre 13 i najmlodsza w lipcu skonczy 4 :) Ze wszystkimi mam dobry kontak a dla melej Moniki jestem jak druga mama. Kiedy lezala w szpitalu pielegniarki myslaly ze jestem Jej mama spedzalam z nia tak duzo czasu i na noce zostawalam :tak: Teraz jak dowiedziala sie o ciazy mojej napoczatku nie chciala jej zaakceptowac ale teraz sama porusza ten temat i mowi : 'A jak juz bedziesz miala swojego dzidziusia...' albo 'Jak urodzisz...' To naprawde slodkie ile ona rozumie :tak: Ostatnio pytala Nasza Babcie czy jej rodzice sie kochaja? :dry: A Babcia na to ze tak bo ona jest i razem przeciez spia. Taka mala a takie mysli...

Do góry