kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja dziś wstałam tak zła
Mój mąż jest nienormalny
Magda spała dziś w nocy od 19 do 5 30, o 5 30 obudziła się po karmieniu bo dostała czkawki, potem kupa i zasnęła o 6 30. A mój kochany mąż cały wściekły wstał że jest niewyspany, bo go niby obudziłam o tej 5 30 moim gadaniem. Kur.... jak mam niby uspokoić dziecko nie mówiąc do niego. Kurcze tak się przyzwyczaił że go wogóle nie budzimy że teraz jak się raz zdarzyło i to rano, co było do przewidzenia bo zasnęła bardzo wcześnie to wielce obrażony. Wyzwałam go tak że ........, bo on naprawdę jest nienormalny.
Ann i tak trzymać, facetom czasami zjebka się należy tymbardziej jeśli jest słuszna :-) Może poproś męża, żeby następnym razem sam się podniósł i do kogo wtedy będzie miał pretensje?? U nas Tomek ma argument, że przecież pracuje i nie może być zmeczony, wtedy ja Mu odpowiadam, że chętnie poskaczę za niego na rusztowaniach a on niech posiedzi w domu z Młodym. Wtedy się zamyka i już nic nie gada ;-) Zostawiłam ich kiedys samych jak odbierałam rodzinkę z lotniska i już po 5 minutach był telefon jak Młodego uspokoić :-)