reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hmm tyle zaleglosci...
postanowilam sprawdzic viki i ataate i kupilam pieluchy 4. kupilam jumbo pack "easy fit" i 134 mega pack "baby dry". i powiem wam ze nie widze roznicy miedzy nimi szczegolnej. a jesli chodzi o rozmiar to wcale nie taki za duzy na Gajutka :))
dota moja wczoraj wlasnie zaczela cwiczenia :)
wybrazcie sobie ze moja drobinka zjadla wczoraj 240ml !!
a jutro szczepienie...brrr juz sie boje...
jutrzenka - Gajunia dzis pierwsza noc przespala w spiworku i nawet bylo ok a myslalam ze juz nigdy mi sie nie przyda. oczywiscie polozona na rozku ale rozpietym.
a i witam nowe kolezanki

agnieszka ja tez uzywalam 3 ale jak ataata czy viki zwrocily mi uwage ze 3 juz nie obejmuja nozki to sprawdzilam i u mnie tez tak jest. zreszta te 4 wcale nie takie duze. a twoje dziecko ile wazy??
nie masz suwaczka ani nic i nie wiem czy masz coreczke czy synka.

agnieszka ja tez uzywalam 3 ale jak ataata czy viki zwrocily mi uwage ze 3 juz nie obejmuja nozki to sprawdzilam i u mnie tez tak jest. zreszta te 4 wcale nie takie duze. a twoje dziecko ile wazy??
nie masz suwaczka ani nic i nie wiem czy masz coreczke czy synka.

corcie Madzie - w tej chwili pewno ok 6 kg wazy juz - malutka sie urodzila - miala 2660 , 17 mamy kolejne szczepienie to sie dowiemy dokladnie ile

Agnieszka ja tez tak dostalam, tez sie zdziwilam.

Paula kupilam ten bez bo byl ladniejszy, zreszta babka w sklepie mowila ze teraz czesto inne kolory biora. A tak to wyglada, na zywo troszke ciemniejsze.

A tu na szybko przymierzylam ale kiepsko wyszlo bo maly sie wiercil i nie dal sie fotografowac a balam sie zeby nie ubrudzilo sie bo pcha ciagle rece do buzi:

Stefanka a gdzies ty byla tyle czasu, a jakie cwiczenia Gaya zaczyna??

jutrzenaka ale masz małego przystojniaka:tak::tak:

agnieszka ja tez dostałam dzis ta gazete:tak: i dokładniev tak jak ty bez koperty

Jutrzenka ale fajny ten stroj:) I faktycznie, marynarke bedziesz mogla jeszcze Kubusiowi pozniej zalozyc, praktyczny taki:)

Stefanka ja tez juz uzywam pampers 4. Maz takie kupil, wiec zaczelam malemu zakladac a ze mialam jescze kilka 3 w torbie to mu ostatnio ubralam i mialam wrazenie ze sa duzo za male, wiec postanowilam zostac juz przy 4

Przed chwila byl u nas moj szwagier:) Przyniosl mi prezent jaki moja tesciowa kupila Marcelowi bedac w Polsce:)) Wiecie co to bylo???:-):-):-):-)
CZOPKI!!!!!!:-D:-D:-D Hehe ona jest jakas dziwna, ale rozbawila mnie tym:))

mnie też nie było pół dnia - Majka ma dziś okropny dzień - zawsze o tej porze łapała drzemkę, potem ją budziłam do kąpania, a teraz szaleje!!!! a jak się coś Jej pozmieniało i już tak zostanie???? dla Niej zapewne super, ale ja już padam. Majka generalnie jest okropnie towarzyska i kiedy nikogo nie ma w pobliżu to wytrzymuje 3 sekundy i płacz. :wściekła/y:

Jak tak czytam ile Wasze pociechy wypijają mleczka to się teraz zastanawiam, czy Majka nie je zbyt mało. Jak mi wypije 100ml za jednym podejściem to jest świat i ludzie!!!!!

reklama
sylwia ale sie usmialam!! no tesciowa ma fantazje :)) ale powiem ci ze zawsze z siostra jak babcia dawala nam prezenty na swieta to musialysmy uciekac do kuchni i tam wybuchalysmy smiechem bo zawsze to bylo cos tak dziwacznego ze nigdy bys nie przewidziala!! np figurka wiewiorki z wylinialym ogonkiem :))
jutrzenka chodzi o "brzuszki" czyli podciaganie sie do siadania. oczywiscie ja jej nie daje raczek bo ogladalam w "mamo to ja" ze mozna tak zrobic raz albo dwa ale czesciej to nie wskazane.
viki ty mnie juz nie kochasz??
kasienka ja mysle ze jedzenie to idywidualna sprawa. jak ja dam mojej coreczce mniej to placze ale czasami nie ma ochoty jesc duzo a ja jej nigdy nie zmuszam.

Do góry