reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja też stawiam opór i się nigdzie nie ruszę bo mam słabośc do tego miejsca... :-D:-D:-D

Stefanka, gdzie ty byś znalazła lepsze forum niż bb??? :-):-):-)

Ja myślę że to indywidualna sprawa z tą sterylizacją. Przeparzam buteleczki wrzątkiem i to też nie zawsze, monia nie dotykam więc nie mam wyrzutów sumienia...:-D No a mała bez przerwy ładuje łapki do buziaka ale dzięki bogu żadne pleśniawy się jeszcze nie przyplątały...

reklama
Witajcie Dziewczynki ;-)
Oj tyle mam do nadrobienia... Poczytam i naskrobię coś pewnie.
Wracamy po mału do rzeczywistości. Dziś Adasio miał szczepienie. Nie było tak źle.
Uciekam na inne wątki. Miłego wieczoru.

Witaj Ewa!!!!:tak::-)

Kurde co wchodzę na wątek główny to mi pokazuje, że znaleziono wirusa....masakra nic nie moge robić:wściekła/y:....Nie ma teraz mojego męża i mi nie pomoże....będzie dopiero za dwie godziny...:angry:

Ewa dobrze że jesteś !
Jutrzenka, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Stefanka tak łatwo się nas nie pozbędziesz ;-)nie wiem jak reszta ale ja się uzależniłam od bb więc miesiąc a nawet tydzień to dla mnie katoga :-D
Dada a ja to czasem bym chciała żeby mój mąż chciał tak pokolekcjonować, bo u nas to jak jest to trzeba szybko wydać, jakby posiadanie pieniędzy było strasznym złem :-D
Viki superowe miejsce na wakacje:tak:
Soida podziwiam Cię za wytrwałośc w nauce samodzielnego zasypiania - ja nie umiem, tylko Wiktor kwęknie już est u mnie na rękach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

my juz po wizycie uffff ... na całe szczęście "mamusia" ma tyle taktu że się pyta i zapowiada jeśli chodzi o odwiedziny, bo jakby to od niej zależało to by nie wychodziła w ogóle od nas. A ja wylądowała bym w wariatkowie...talie słowa mi się na gębe cisną....ech szkoda gadać. Dzień był wyczerpujący!
Na szczęście moja mała pocieszka jest koło mnie! A tak ślicznie się dzisiaj "rozśpiewał" jestem taka zakochana :-D

Stefanka po fryzjerze OK. Podcielam wlosy i mam troche inny kolor. Mialam balejaz blond i mocca a teraz chcialam wiecej ciemnego niz jasnego i tak mi zrobila. I teraz moge powiedziec ze mam wlosy raczej ciemne i jasnymi refleksami. ALe jest dobrze, troszke inaczej niz zawsze.

Ewa witaj ponownie, fajnie ze jestes.

U na dzis senny dzien dla maluszka, jak zasnal ok 11 po powrocie z przychodni to R go obudzil na jedzenie ok 14 bo jadl o 9:30 (a mamusia byla u fryzjera w tym czasie). Potem spal znowu od 18:30 do 22. Wstal taki glodny ze plakal przy kapaniu wiec uwijalismy sie jak w ukropie zeby szybko go nakarmic. Zjadl 120 i szybko zasnal. Maly spioszek, chyba pogoda na niego dziala.

Zasra** bb :wściekła/y: napisłam posta na całą strone, do każdej z was cos napisałam i mi sie zwieśiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie pisze już nic!!!
O stefanko udało Ci sie chociaz z jedną z nas..., ja sie wynosze z BB bo sie własnie wkurzyłam:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Ale przed tem przyjmij odemnie Najserdeczniejsze życzenia z okazii Urodzin (bo juz nie dotrwam do jutra,) (te 20 minut mi wybacz;-)) W kazdym razie Wszystkiego Naj Naj, i pociechy z Gajuni
A to prezent odemnie...
redbox2.jpg

A w środku... obiecana.... Daruska:-D

reklama
Do góry