reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wiecie u mnie aż wstyd się przyznać ale my z mężem nie mamy ślubu kościelnego 2 dzieci się udało ochrzcić ale 3 ksiądz nam nie popuści i muszę bierzmowanie zrobić i ślub weźmiemy chyba w maju i oczywiście też chrzciny będą

Więc mała będzie późno ochrzczona :-(

Weroniczka nie dziwię się...ale jakie bedziecie mieli wspomnienia:tak:, to naprawdę będzie wyjatkowy dzień. Dacie radę...,super!:-)

Oj Anetka to nie będzie aż tak późno...najważniejsze są chęci:tak:

Ewuniu ja również życzę Ci wszystkiego naj naj, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, samych słonecznych dni a przede wszystkim dużo radości i pociechy z Twojego kochanego synusia Adasia :-).

O kurcze nie było mnie tylko jeden dzień, bo R był w pracy i spała u mnie mama więc nie wypadało na kompie siedzieć :-D:-D a wy tyle stron napisałyście :-D:-D. Teraz nie mam czasu bo jadę na zakupy ale potem postaram się nadrobić zaległości. Miłego dnia oby lepszego niż u mnie bo pogoda do d...... :angry::angry:.

Ewcia:) I my również dołączamy się do życzeń... wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, spełnienia marzeń oraz nieustającej pociechy z małego Adaśka!!!

Weroniczka super z tymi chrzcinami, będzie niesamowita pamiątka na całe życie:tak:.
A u nas...pochwaliłam syna wczoraj to mam...nie dość że byłam z nim sama to budził się dziś dosłownie co 3 godziny - o 22, potem o 1,4 i 7 - masakra:szok:
Teraz przyszła babcia także wskoczyłam do was na moment i zmykam na zakupy...bo trzeba ten czas trochę wykorzystać.
Miłego dnia Mamusie:-)

Ewcia wszystkiego najjlepszego dużo zdrówka szczęścia radości i pomyslności oraz przedewszystki pociechy z synka:tak::tak:;-):-)

A swoją drogą jestes "rybką" tak jak ja, u mnie 24 wybije 24 wiosen:szok::-D:-)

Powiccie dzieczyny jak długo moge czekać z ta kupką synka tzn jak długo może nie robić?? Kiedy powinnam iśc do lekarza bo strasznie sie martwi zawsze była codziennie taka wielka kupka a tutaj 4 dzień nic pierwszy raz jest wogóle jakas przerwa a już nie wspomne że aż kilku dniowa:-(

Serdeczne zyczenia i od Nas ,Ewciu
Duzo zdrowka dla Ciebie i calej rodzinki.

Kochane chcialam spytac mamy karmiace piersia o witaminki jakie podajecie swoim dzieciom.Moja doktor generalnie jest ...idiotka i wciaz szukam jakiejs innej ,wiec wole sie poradzic innych mamusiek.
Mi kazala dawac 5 kr.cebionu i 2kr.vigantolu i to chyba normalne ale czy ,ktoras z was slyszala o dawaniu tabletki B1:confused::confused::confused::baffled:

Doticzko mysle ,ze powinnas sprobowac metody "termometrem w dupcie" lub czopkek glicerynowy dla niemowlat(moze byc pol czopka).U mnie narazie sprawdza sie jedzenie (przeze mnie jablek).4 dni to juz dosc dlugo, jak te metody zawioda to jedz do lekarza spyatc jak pomoc maluszkowi.Zycze powodzenia;-)

reklama
Ewa
wszystkiego naj, naj....duzo szczescia o milosci oraz pociechy z Adasia
254211405168831ae4.jpg

my.php

my.php

Do góry