reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dota też się cieszę ale mam kropną tremę
Anetka24
Klub grudniówek'07
Wiecie u mnie aż wstyd się przyznać ale my z mężem nie mamy ślubu kościelnego 2 dzieci się udało ochrzcić ale 3 ksiądz nam nie popuści i muszę bierzmowanie zrobić i ślub weźmiemy chyba w maju i oczywiście też chrzciny będą
Więc mała będzie późno ochrzczona :-(
Więc mała będzie późno ochrzczona :-(
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ewuniu ja również życzę Ci wszystkiego naj naj, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, samych słonecznych dni a przede wszystkim dużo radości i pociechy z Twojego kochanego synusia Adasia :-).
O kurcze nie było mnie tylko jeden dzień, bo R był w pracy i spała u mnie mama więc nie wypadało na kompie siedzieć a wy tyle stron napisałyście . Teraz nie mam czasu bo jadę na zakupy ale potem postaram się nadrobić zaległości. Miłego dnia oby lepszego niż u mnie bo pogoda do d...... .
O kurcze nie było mnie tylko jeden dzień, bo R był w pracy i spała u mnie mama więc nie wypadało na kompie siedzieć a wy tyle stron napisałyście . Teraz nie mam czasu bo jadę na zakupy ale potem postaram się nadrobić zaległości. Miłego dnia oby lepszego niż u mnie bo pogoda do d...... .
Ewcia I my również dołączamy się do życzeń... wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, spełnienia marzeń oraz nieustającej pociechy z małego Adaśka!!!
Weroniczka super z tymi chrzcinami, będzie niesamowita pamiątka na całe życie.
A u nas...pochwaliłam syna wczoraj to mam...nie dość że byłam z nim sama to budził się dziś dosłownie co 3 godziny - o 22, potem o 1,4 i 7 - masakra
Teraz przyszła babcia także wskoczyłam do was na moment i zmykam na zakupy...bo trzeba ten czas trochę wykorzystać.
Miłego dnia Mamusie:-)
Weroniczka super z tymi chrzcinami, będzie niesamowita pamiątka na całe życie.
A u nas...pochwaliłam syna wczoraj to mam...nie dość że byłam z nim sama to budził się dziś dosłownie co 3 godziny - o 22, potem o 1,4 i 7 - masakra
Teraz przyszła babcia także wskoczyłam do was na moment i zmykam na zakupy...bo trzeba ten czas trochę wykorzystać.
Miłego dnia Mamusie:-)
Doticzka
Klub grudniówek'07
Ewcia wszystkiego najjlepszego dużo zdrówka szczęścia radości i pomyslności oraz przedewszystki pociechy z synka;-):-)
A swoją drogą jestes "rybką" tak jak ja, u mnie 24 wybije 24 wiosen:-)
Powiccie dzieczyny jak długo moge czekać z ta kupką synka tzn jak długo może nie robić?? Kiedy powinnam iśc do lekarza bo strasznie sie martwi zawsze była codziennie taka wielka kupka a tutaj 4 dzień nic pierwszy raz jest wogóle jakas przerwa a już nie wspomne że aż kilku dniowa:-(
A swoją drogą jestes "rybką" tak jak ja, u mnie 24 wybije 24 wiosen:-)
Powiccie dzieczyny jak długo moge czekać z ta kupką synka tzn jak długo może nie robić?? Kiedy powinnam iśc do lekarza bo strasznie sie martwi zawsze była codziennie taka wielka kupka a tutaj 4 dzień nic pierwszy raz jest wogóle jakas przerwa a już nie wspomne że aż kilku dniowa:-(
AneczkaK
mama bambulinkow
Serdeczne zyczenia i od Nas ,Ewciu
Duzo zdrowka dla Ciebie i calej rodzinki.
Kochane chcialam spytac mamy karmiace piersia o witaminki jakie podajecie swoim dzieciom.Moja doktor generalnie jest ...idiotka i wciaz szukam jakiejs innej ,wiec wole sie poradzic innych mamusiek.
Mi kazala dawac 5 kr.cebionu i 2kr.vigantolu i to chyba normalne ale czy ,ktoras z was slyszala o dawaniu tabletki B1
Duzo zdrowka dla Ciebie i calej rodzinki.
Kochane chcialam spytac mamy karmiace piersia o witaminki jakie podajecie swoim dzieciom.Moja doktor generalnie jest ...idiotka i wciaz szukam jakiejs innej ,wiec wole sie poradzic innych mamusiek.
Mi kazala dawac 5 kr.cebionu i 2kr.vigantolu i to chyba normalne ale czy ,ktoras z was slyszala o dawaniu tabletki B1
AneczkaK
mama bambulinkow
Doticzko mysle ,ze powinnas sprobowac metody "termometrem w dupcie" lub czopkek glicerynowy dla niemowlat(moze byc pol czopka).U mnie narazie sprawdza sie jedzenie (przeze mnie jablek).4 dni to juz dosc dlugo, jak te metody zawioda to jedz do lekarza spyatc jak pomoc maluszkowi.Zycze powodzenia;-)
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ewa
wszystkiego naj, naj....duzo szczescia o milosci oraz pociechy z Adasia
wszystkiego naj, naj....duzo szczescia o milosci oraz pociechy z Adasia