reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Brrrr a mnie dziś czeka noc sam na sam z Wiktorkiem, bo mąż jedzie w trasę:-(.
Trochę się obawiam ale najwyżej sąsiedzi posłuchają trochę nocnych wrzasków zanim ja zdążę zrobić butelkę:(((
A oto najnowsza sesja...:-)

reklama
Stefanka bosko wygląda twoja niunia ;-) Musimy mieć drugą córeczkę, bo zazdroszczę takich obrazków księżniczek w rozkosznych sukieneczkach.

Co do chrztu to my ze świąt przesunęliśmy na maj... Dziadkowie (rodzice) męża nie dadzą rady przyjechać do Polski.
Ale to co piszesz Monia o odmowie to jakaś granda! Kurcze nie powinni brać nic pod uwagę, czy panienka z dzieckiem, to gdzie sie mieszka etc. bo to przecież niewinne dzieciaczki. Wkurzają mnie takie historie :wściekła/y:
Monia sąsiedzi muszą zrozumieć ;-) przecież dzidziuśkowi nie wytłumaczy się, że zaraz będzie miał zrobione jedzenie ;-) Ale życzę Ci dobrej nocki.

A my przed chwilą po raz pierwszy mieliśmy sesję mega płaczu. Nie wiem czemu. Rozradowany pluskaniem nagle zmienił się w diabełka. Nie chciał nawet cyca. Padł zmęczony i śpi... Czyżby to wina pełni? :confused:

Właśnie się obudził. Idę karmić. Miłej nocki grudnióweczki ;-)

Ewa moja Gajunia to chyba bedzie modelka bo nie protestuje jak ja przebieram i lubi pozowac do zdjec:-)
powiem wam ze coreczki chyba latwiej rozpuscic...

a oto widok ktory kocha kazda mama !!
O tak tak, oby jak najwięcej takich widoków...;-)
stefanka.........a bo ten tego..........bo Twoja Gajunia..........hmm............to też taka pucułka jak moja Daruchna:-D:-phahaha:evil: taki mopsiur / chomik....:evil:

moja Gajunia to chyba bedzie modelka

a moja Daruchna to chyba bedzie szefowa modelek:-p:-D:evil::evil::evil:

żartuje stefanka;-)

ako, że jeszcze nie śpię to...

Ewcia

Z okazji Twego święta życzę Ci kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości.
Ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebys potrafiła sią cieszyc z życia,
w każdym jego momencie.

Ewciu wszystkiego Naj Naj,
dużo zdrówka no i przede wszystkim pociechy z Adaśka

899.jpg

MY TAKŻE DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃ....:-):-):-)

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA...
NO I POCIECHY Z ADASIA!:tak:
100 LAT!!!:-)

img30oo7.jpg

Jeśli chodzi o Chrzest to my chrzcimy małego w drugi dzień Swiąt. Ale robimy indywidualny chrzest żeby nie męczyć małego dzikim tłumem innych ludzi. No a poza tym udało nam się załatwić że młodego ochrzci Kardynał Macharski:tak::tak:
A ubranko będę szyła sama. Nawet byłam wczoraj w kilku sklepach żeby kupić materiał na garniturek ale nic nie udało mi się kupić.

reklama
Ewa, Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Miłości, Wielkiego Uśmiechu przez cały rok i przede wszystkim pociechy z Adasia
w dniu Twojego Święta życzę Ci i j
a
;-)

KT18_Kwiaty.jpg

Do góry