reklama
Stefanka bosko wygląda twoja niunia ;-) Musimy mieć drugą córeczkę, bo zazdroszczę takich obrazków księżniczek w rozkosznych sukieneczkach.
Co do chrztu to my ze świąt przesunęliśmy na maj... Dziadkowie (rodzice) męża nie dadzą rady przyjechać do Polski.
Ale to co piszesz Monia o odmowie to jakaś granda! Kurcze nie powinni brać nic pod uwagę, czy panienka z dzieckiem, to gdzie sie mieszka etc. bo to przecież niewinne dzieciaczki. Wkurzają mnie takie historie
Monia sąsiedzi muszą zrozumieć ;-) przecież dzidziuśkowi nie wytłumaczy się, że zaraz będzie miał zrobione jedzenie ;-) Ale życzę Ci dobrej nocki.
A my przed chwilą po raz pierwszy mieliśmy sesję mega płaczu. Nie wiem czemu. Rozradowany pluskaniem nagle zmienił się w diabełka. Nie chciał nawet cyca. Padł zmęczony i śpi... Czyżby to wina pełni?
Właśnie się obudził. Idę karmić. Miłej nocki grudnióweczki ;-)
Co do chrztu to my ze świąt przesunęliśmy na maj... Dziadkowie (rodzice) męża nie dadzą rady przyjechać do Polski.
Ale to co piszesz Monia o odmowie to jakaś granda! Kurcze nie powinni brać nic pod uwagę, czy panienka z dzieckiem, to gdzie sie mieszka etc. bo to przecież niewinne dzieciaczki. Wkurzają mnie takie historie
Monia sąsiedzi muszą zrozumieć ;-) przecież dzidziuśkowi nie wytłumaczy się, że zaraz będzie miał zrobione jedzenie ;-) Ale życzę Ci dobrej nocki.
A my przed chwilą po raz pierwszy mieliśmy sesję mega płaczu. Nie wiem czemu. Rozradowany pluskaniem nagle zmienił się w diabełka. Nie chciał nawet cyca. Padł zmęczony i śpi... Czyżby to wina pełni?
Właśnie się obudził. Idę karmić. Miłej nocki grudnióweczki ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
O tak tak, oby jak najwięcej takich widoków...;-)a oto widok ktory kocha kazda mama !!
stefanka.........a bo ten tego..........bo Twoja Gajunia..........hmm............to też taka pucułka jak moja Daruchnahahaha taki mopsiur / chomik....
moja Gajunia to chyba bedzie modelka
a moja Daruchna to chyba bedzie szefowa modelek
żartuje stefanka;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
ako, że jeszcze nie śpię to...
Ewcia
Z okazji Twego święta życzę Ci kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości.
Ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebys potrafiła sią cieszyc z życia,
w każdym jego momencie.
Ewciu wszystkiego Naj Naj,
dużo zdrówka no i przede wszystkim pociechy z Adaśka
Z okazji Twego święta życzę Ci kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości.
Ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebys potrafiła sią cieszyc z życia,
w każdym jego momencie.
Ewciu wszystkiego Naj Naj,
dużo zdrówka no i przede wszystkim pociechy z Adaśka
Anetka24
Klub grudniówek'07
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ewuniu dużo radości z życia i szczęścia na każdym kroku Twojego życia
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Jeśli chodzi o Chrzest to my chrzcimy małego w drugi dzień Swiąt. Ale robimy indywidualny chrzest żeby nie męczyć małego dzikim tłumem innych ludzi. No a poza tym udało nam się załatwić że młodego ochrzci Kardynał Macharski
A ubranko będę szyła sama. Nawet byłam wczoraj w kilku sklepach żeby kupić materiał na garniturek ale nic nie udało mi się kupić.
A ubranko będę szyła sama. Nawet byłam wczoraj w kilku sklepach żeby kupić materiał na garniturek ale nic nie udało mi się kupić.
reklama
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Ewa, Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Miłości, Wielkiego Uśmiechu przez cały rok i przede wszystkim pociechy z Adasia
w dniu Twojego Święta życzę Ci i ja ;-)
w dniu Twojego Święta życzę Ci i ja ;-)