reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiesz ja mam jakas bardzo stara wersje, kupilam chyba za 50zl i tylko z przodu mozna nosic.Mi to akurat wystarczylo. Nie wiem jak w tym co pokazalas bedzie sie trzymac glowwka u noworodka bo to chyba nie ten kaptur je trzyma? Jesli tak to bedzie biednej latac lepek na wszystkie strony.
Popytaj moze jeszcze na watku polecam-odradzam na glownej stronie.Moze ktos tam ma takie?

reklama
soida coś wiem o tym głodowaniu, bo ja juz tez nie wiem co mam jeść a do tego chce mi sie jogurtów jak cholera..
najlepsze jest to ze zachciało mi sie biszkoptów..a tam w składzie mleko w proszku...i tak na serio nie mamy zbytnio duzego pola do popisu jesli chodzi o potrawy:-(

u mnie dzis byla piekna noc. w zasadzie pierwsza taka:tak:maly zasnął zaraz po kąpieli około 19.30 i to sam w łóżeczku , przebudził się na jedzonko o 24 pozniej o 3 i o 7 i spi do teraz:-)

nie męczyły go gazy, robił kupy bez problemu, nawet jak go przewijałam to spał:tak:

nie zapeszam, ale mogły by sie juz skonczyc te cholerne gazy kolki i inne paskudne dolegliwości.

milego dnia dziewczynki

No to pieknie Viki oby tak dalej.
U nas nocka zwyczajna.maly budzi sie co 2-3 godziny i powoli zaczynam sie zastanawiac nad jednym karmieniem sztucznym w nocy zeby troche dluzej pospac no i ,zeby Antos nie budzil mi sie w nocy do 2go roku zycia, bo wiem ,ze tak bywa przy dluzszym karmieniu piersia:baffled:

no aneczka ja ci powiem ze moj damian budzil sie do 4 roku zycia...i w nocy jadł mleko z butelki .czasem i jak mial 5 -lat budzil sie w nocy ze jest głodny...:szok:masakra nie potrafiłam go tego oduczyc, moze nie mialam na tyle siły i cierpliwosci chociaz była nie jedna próba.dlatego wiem co to znaczy i teraz juz bede bardziej konsekwentna;-)(chyba:-))

hej mamuski::-)ja tez jestem grudniowa mama:-) moj synek macius urodzil sie 17 grudnia 2007:) pozdrowionka

Witamy cie w naszym gronie :-):-)
Napisz coś więcej o sobie i o dzidzi ja się wam we dwójkę współpracuje
Ile maluszek wazy jak się urodził i cz poród był ciężki czy wręcz przeciwnie :tak:

A u mnie bez zmian jak na razie tylko ja nie choruje dzieci się już lepiej czują katarek zgęstniał i lepiej jakoś wyglądają mam nadzieje że mała Madzia sobie porodziła z infekcją jak na razie nie gorączkuje i wygląda na to że idzie jej na zdrowie tfu tfu aby nie zapeszyć

reklama
Hej
A mój mały nadal przesypia nocki, tzn po kapaniu czyli po 21 zjada z obu cycusiów i jak zasypia to spi do ok 3 w nocy a potem jak zje i zasnie to wstaje miedzy 6-7. W ciągu dnia natomiast je srednio co 2,5 h. Widac w nocy woli sobie moj synus pospac:))).:-)

Do góry