reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiesz ja mam jakas bardzo stara wersje, kupilam chyba za 50zl i tylko z przodu mozna nosic.Mi to akurat wystarczylo. Nie wiem jak w tym co pokazalas bedzie sie trzymac glowwka u noworodka bo to chyba nie ten kaptur je trzyma? Jesli tak to bedzie biednej latac lepek na wszystkie strony.
Popytaj moze jeszcze na watku polecam-odradzam na glownej stronie.Moze ktos tam ma takie?

reklama
soida coś wiem o tym głodowaniu, bo ja juz tez nie wiem co mam jeść a do tego chce mi sie jogurtów jak cholera..
najlepsze jest to ze zachciało mi sie biszkoptów..a tam w składzie mleko w proszku...i tak na serio nie mamy zbytnio duzego pola do popisu jesli chodzi o potrawy:-(

u mnie dzis byla piekna noc. w zasadzie pierwsza taka:tak:maly zasnął zaraz po kąpieli około 19.30 i to sam w łóżeczku , przebudził się na jedzonko o 24 pozniej o 3 i o 7 i spi do teraz:-)

nie męczyły go gazy, robił kupy bez problemu, nawet jak go przewijałam to spał:tak:

nie zapeszam, ale mogły by sie juz skonczyc te cholerne gazy kolki i inne paskudne dolegliwości.

milego dnia dziewczynki

No to pieknie Viki oby tak dalej.
U nas nocka zwyczajna.maly budzi sie co 2-3 godziny i powoli zaczynam sie zastanawiac nad jednym karmieniem sztucznym w nocy zeby troche dluzej pospac no i ,zeby Antos nie budzil mi sie w nocy do 2go roku zycia, bo wiem ,ze tak bywa przy dluzszym karmieniu piersia:baffled:

no aneczka ja ci powiem ze moj damian budzil sie do 4 roku zycia...i w nocy jadł mleko z butelki .czasem i jak mial 5 -lat budzil sie w nocy ze jest głodny...:szok:masakra nie potrafiłam go tego oduczyc, moze nie mialam na tyle siły i cierpliwosci chociaz była nie jedna próba.dlatego wiem co to znaczy i teraz juz bede bardziej konsekwentna;-)(chyba:-))

hej mamuski::-)ja tez jestem grudniowa mama:-) moj synek macius urodzil sie 17 grudnia 2007:) pozdrowionka

Witamy cie w naszym gronie :-):-)
Napisz coś więcej o sobie i o dzidzi ja się wam we dwójkę współpracuje
Ile maluszek wazy jak się urodził i cz poród był ciężki czy wręcz przeciwnie :tak:

A u mnie bez zmian jak na razie tylko ja nie choruje dzieci się już lepiej czują katarek zgęstniał i lepiej jakoś wyglądają mam nadzieje że mała Madzia sobie porodziła z infekcją jak na razie nie gorączkuje i wygląda na to że idzie jej na zdrowie tfu tfu aby nie zapeszyć

reklama
Hej
A mój mały nadal przesypia nocki, tzn po kapaniu czyli po 21 zjada z obu cycusiów i jak zasypia to spi do ok 3 w nocy a potem jak zje i zasnie to wstaje miedzy 6-7. W ciągu dnia natomiast je srednio co 2,5 h. Widac w nocy woli sobie moj synus pospac:))).:-)

Do góry