reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aneczka, weronika trzymam kciuki za was, aby te pobolewania to było własnie to.

a mój maluch właśnie zasnął po dwóch godzinach czuwania.może w koncu pospi dłużej niz godzine:tak:bo moje sutki po prostu juz nie dają rady:dry:a z początkiem karmienia zwijam się z bólu.

reklama
Aneczka ja trochę się boję tego olejku rycynowego,że będę mieć po nim skuyrcze a potem znikną i znów się okrutnie rozczruję i dopadnie mnie kolejna chandra, ale może faktycznie warto spróbować. Muszę przemyśleć to. Pozbywam sie Stasia dziś na kilka godzin więc może skoczę sobie do apteki po ten olej.

No ja sie licze z tym ,ze moze tak byc(tzn ,ze pojawia sie skurcze i mina potem)Staram sie nie nastawiac ale olej juz wypity i teraz czekam co dalej;-)
Viki zycze Ci zeby maluszek jak najszybciej zlapal swoj normalny rytm bo to napewno meczace.Moj Witus mial potworne kolki i spal czasem tylko po 20-30 minut biedaczek , mam nadzieje, ze z Antosiem bedzie lepiej.

weronika i aneczka...zycze zeby jak najszybciej te skurcze was zlapaly

a ja walcze z katarem u malego,w szpitalu mi go przeziebili. maly spal po 3 h po jedzonku,a dzis moje piersi nie maa tyle meka i maly caly czas przy cycku a ja nic nie moge zrobic.zastanawiam sie czy sztucznego mu nie podac?

Asmodis moze daj mu troszke sztucznego ale pomecz potem tez piersi laktatorem zeby Ci sie nie przyhamowala produkcja mleczka.

Aneczka, Weroniczka my też trzymamy za Was kciuki:tak::tak::tak:

Kochane trzymajcie się dzielnie, z pewnością to już blisko...;-)

Pozdrowienia dla grudnióweczek,papa:-)

Witajcie dziewczynki,dla wszystkich gratulacje z okazji rozdwojenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeśli chodzi o bolące piersi-brodawki,mi pomagała maść "Maltan"Maluszek może ją "jeść".Przynosiła mi ogromną ulgę.Polecam.Jeszcze raz wszystkiego dobrego.Pozdrawiam serdecznie.Moni

Aneczka wypiłam ten okropny olej i teraz zobaczymy. Jeśli nie pomoże to chyba zwątpię w to że jestem w ciąży;-) A ty dawaj znać czy Ci pomaga czy na Antosia nie ma ludzkiej siły musi sobie sam wyjść z brzuszka a nie jak mama zechce.

reklama
:dry:Ja czekam. Podobno dziala po 2-6 godzinach wiec jeszcze mam czas do okolo 18tej na jakies efekty.Mam nadzieje ,ze jak nie na mnie to chociaz na Ciebie zadziala;-):tak:
Hmm a moze te nasze ciaze faktycznie jakies urojone i dlatego sie skonczyc nie chca hihi;-):-D

Do góry