reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Ataatko ,moje przeogromne gratulację kochana!!!!!!!!!!
Belko ,i dla Ciebie przeogromne gratulację!!!!!!!!!!!
Wszystkim już rozdwojonym mamusiom gratuluję,a za te,które jeszcze czekają trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!
Belko ,i dla Ciebie przeogromne gratulację!!!!!!!!!!!
Wszystkim już rozdwojonym mamusiom gratuluję,a za te,które jeszcze czekają trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!
BELKA, AGATKA OGROMNE GRATULACJE!!!
Szybo dochodzcie do siebie i wracajcie do nas pochwalic sie coreczkami! Widac, ze jeszcze zdazylyscie zrobic swoim rodzinkom wspanialy swiateczny prezencik!;-)
Aneczka, Weroniczka, chyba faktycznie jeszcze tylko Wy pozostalyscie na polu boju, wiec trzymam za Was kciuki! Zeby juz wszystkie Grudnioweczki mialy swoje male wielkie szczescia przy sobie
Szybo dochodzcie do siebie i wracajcie do nas pochwalic sie coreczkami! Widac, ze jeszcze zdazylyscie zrobic swoim rodzinkom wspanialy swiateczny prezencik!;-)
Aneczka, Weroniczka, chyba faktycznie jeszcze tylko Wy pozostalyscie na polu boju, wiec trzymam za Was kciuki! Zeby juz wszystkie Grudnioweczki mialy swoje male wielkie szczescia przy sobie
E
Ewcia81
Gość
ATAATKO ogromniaste gratulacje dla WAS,,,buziaki dla darunii!!!
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ataata WIELKIE GRATULACJE!!!!!!
Teraz szybko wracaj do nas i pochwal sie swoja Darusia!!!
Belka dla Ciebie rowniez wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!
Teraz szybko wracaj do nas i pochwal sie swoja Darusia!!!
Belka dla Ciebie rowniez wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!
AneczkaK
mama bambulinkow
Weroniczko jak tam u Ciebie?
Nie ma tutaj z kim pogadac, wszystkie mamusie zajete swoimi szkrabami;-)
Ja mam przeczucie ,ze ten moj synek do stycznia mnie jeszcze potrzymaNic sie nie dzieje zupelnie.Dzis mam wizyte u Gina ale poza kolejnymi gramami u synka to chyba niewiele sie zmienilo u mnie
Nie ma tutaj z kim pogadac, wszystkie mamusie zajete swoimi szkrabami;-)
Ja mam przeczucie ,ze ten moj synek do stycznia mnie jeszcze potrzymaNic sie nie dzieje zupelnie.Dzis mam wizyte u Gina ale poza kolejnymi gramami u synka to chyba niewiele sie zmienilo u mnie
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Cześć Aneczko. Właśnie miałam do Ciebie smska pisać co słychać
Ja też mam wrażenie że maleństwo czeka na styczeń choć dziś czuję sie tak dziwnie. Mdli mnie, pobolewa brzuch i zaliczyłam już kilka skurczy. Ale mimo to nier wierzę w to żeby maleństwo się szykowało do wyjścia. Właściwie to juz zaczynam wątpić czy w ogóle sioę kiedyś urodzi Noi ale cóż mi pozostaje, tylko czekanie.
Ja też mam wrażenie że maleństwo czeka na styczeń choć dziś czuję sie tak dziwnie. Mdli mnie, pobolewa brzuch i zaliczyłam już kilka skurczy. Ale mimo to nier wierzę w to żeby maleństwo się szykowało do wyjścia. Właściwie to juz zaczynam wątpić czy w ogóle sioę kiedyś urodzi Noi ale cóż mi pozostaje, tylko czekanie.
reklama
Hej dziewczynki! Aneczka, Weroniczka - trzymam za Was kciuki, aby jeszcze szkrabki były grudniaczkowymi dzieciątkami.
Mój mały ma cykle co trzy godzinne, więc nie jest tak źle ;-)
Teraz drzemie sobie w łóżeczku.
Miłego dnia kochane!
Mój mały ma cykle co trzy godzinne, więc nie jest tak źle ;-)
Teraz drzemie sobie w łóżeczku.
Miłego dnia kochane!