reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetka to bardzo się cieszę że jesteście już w domciu:tak::tak::tak::tak: Jak ja Wam zazdroszczę.
Anetko proszę podaj mi jeszcze imię i wymiary malutkiej bo fajnie by było żeby i one znalazły się na liście:tak::tak:

reklama
Dziekuje za wsparcie :tak: :-)
Ja nadal w domku, ale bol staje sie nie do wytrzymania :-:)no: i jeszcze troche a chyba skorzystam z rad Karola i pojedziemy do szpitala. Na razie bole mam co 10 minut :confused:
ale moze jak zjawie sie w szpitalu to troche przyspiesza:dry:

Aneczka nie doluj sie :-) na kazda z nas wkoncu przyjdzie pora :tak:
Jakby cos to dam znac :-)

Dziewczynki, wpadlam sobie na BB po dobre wiesci (poki niunia z tatusiem spia:)) i az oczom nie wierze:)!

Anetka, Stefanka ogromniaste gratulacje!!!! Ciesze sie, ze juz macie swoje krolewny przy sobie:) To dopiero sa Swieta, nie dziewczyny??!!:-)
Anetka, a corka przesliczna! Oj pewnie duzo radosci w domku teraz:D

Agatka i Belka, a za Was trzymam mocno kciuki; zeby to bylo juz!!!! I czekam z niecierpliwoscia na dobre nowinki od Was!:)

Jeszcze tylko kilka mamusiek i wszystkie bedziemy w komplecie ze swoimi maluszkami!:-)

Ewa, Adas jako Milolajek tez przecudnie wyglada:) Az milo popatrzec na takie zdjecia (zreszta na wszystkie zdjecia grudniowych maluszkow patrzy sie z wielka radoscia:))

A Kaya dziekuje pieknie za komplementy;-) Ta sukieneczke, to tatus kupil, zeby nam niespodzianke zrobic i musze przyznac, ze mu sie udala:D

Sciskam Was mocno i jeszcze bede zagladac, wypatrujac szczesliwych wiadomosci:) Buziaki i milego Swietowania!!!!!

Ja wciaz zagladam co slychac.No to super Ataata i Belka beda mam nadzieje juz dzis tulic swoje malenstwa:tak: ja jako ,ze juz rodzilam z oksytocyna to chyba sie bym nie prosila o przyspieszenie akcji ale Belko oby wszystko ulozylo Ci sie jaknajlepiej przy porodzie ;-)
Anetko super ,ze juz jestescie w domku.To mialas wspanialy prezent na swieta

dziewczynki witam się z wami, i zyczę wesołych świat:-)

wczoraj wypisali nas ze szpitala do domciu ale jestem tak przemęczona ze szok...do tego Pawełek dał nam popalic w nocy i dziś chodzę jak zakręcona...

wszystkim rozdwojonym mamusiom serdecznie gratuluje

belka ataata trzymam kciuki:tak:

niestety nie jestem na bieżąco wiec dopiero jak znajde chwilke czasu poczytam co u was się działo i opisze wam mój poród...a jest co pisac:confused:

Dziś w nocy kolejne cudowne rozdwojenie ;-)
Nasze gratulacje :tak::-):tak::-):tak::-):tak:

BELKA URODZIłA!!!

O 23.18 na świat przyszła Zosia. Waży 4300g i jest śliczniutka, pucata i zdrowiutka.

Agata ma już Darusię przy sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urodziła wczoraj o 22.25. Malutka waży 2950 i mierzy 53 cm. Udało się Agatce urodzić córcię siłami natury ale z ZZO

reklama
Agatko no widać że Darusia pokazała charakterek i wybrała sobie święta na przyjście na świat sredecznie gratuluje że córcia już po drugiej stronie brzuszka i buziamy Was bardzo świątecznie:tak::tak:

Reszcie grudnióweczek tez gratuluje rozdwojonym cudnych maluszków a zapakowanym jak najlżejszego porodu :tak::tak::tak:

Do góry