reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

BELKA I ATAATA
SERDECZNIE GRATULUJE!!!

wszystkim rozdwojonym mamom tez gratuluje,a reszcie zycze powodzenia

ja sie odezwe i napisze co u nas jak znajde troche czasu

pozdrawiam

reklama
Belka, Ataata Serdeczne Gratulacje z okazji urodzenia coreczek:tak:
Hmm a u mnie dla odmiany Ciiisza;-):dry:
Jutro mam termin wedlug @ i wizyte u lekarza.Buuu chyba jutro znowu oleju sie napije zeby cos ruszylo.
Weroniczko a Co u Ciebie? bo ja juz sie gubie ale chyba tylko my na placu boju zostalysmy.
No i ciesze sie ,ze kolejne rozdwojone mamuski juz wrocily n forum:tak:

Aneczka tez mi się wydaje że tylko my dwie pozostałyśmy.
A ja czuję fatalnie to mało powieziane. Bóle rąk nasiliły się i normalnie zdycham z bólu. Dziś jakieś tam skurcze sie pojawiają ale nawet nie wiem jak często bo nie mam siły liczyć i od rana cały czas leżę w łózku co jakis czas przysypiając sobie.

Ataata i Belka ogromne gratulacje!!
u nas powoli zaczyna sie krolowanie malutkiej :)) troche mam problemu z sutkami bo mi popekaly i bola okropnie jak karmie. ogolnie juz bym chciala zawojowac caly swiat ale po tej cesarce trzeba jednak z 5 dni sie oszczedzac...
pozdrawiam serdecznie!!

reklama
Do góry