reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczyny

witam nową mamusie Oleńkę:tak::-), tak- nasze grono się powiększa, może to tez dlatego ze niektóre dziewczyny wolały zaczekać do ukonczenia 1 trymestru:tak:ale fajnie Olusiu ze do nas dołączyłaś i napisz nam jak minęły ci te pierwsze miesiące i jak się czujesz bo jak pewnie czytasz nasze posty z samopoczuciem bywa u nas roznie ale w wiekszonci mdło;-):-D

jesli mozesz ,zrob tez fotki brzusia i wklej w naszej galerii;-)

zonkilku ja jakos daje rade staram sie przynajmniej ale mija juz tydzien odkąd mąż pojechał i tak na serio nawet nie wiem kiedy to zleciało. mam nadzieje ze kolejne tez tak przelecą:-)

a u mnie dzis znow deszcz, a mozecie sobie wyobrazic nastrój 7 latka ktory caly dzien musi spedzic w domu;-)

no nic zmykam i zajrze do was pozniej
buziaki

reklama
Matko Viki też Cię podziwiam, twarda babka z Ciebie:tak:Super!!!
Ja z moim mężem rozstałam się tylko raz (na miesiąc) to był najdłuższy miesiąc w moim życiu...koszmar.
A tak, jesteśmy ze sobą non-stop już tak od 6 lat i 3 mies.
Fajnie, że masz synka przy sobie (przy dzieciach to się człowiek nie nudzi, zawsze jest coś do roboty) no i dzidzie w brzuszku:tak:

Samopoczucie mogłoby być lepsze. ;-) Ale gorsze w sumie też. :laugh2:
Pierwsze miesiące mnie także minęły mdło, ale jakoś ostatnio jest lepiej. Mam ochotę i na słodkie i na kwaśne i na gorzkie i na słone, po prostu na wszystko. No może nie w jednej chwili, ale tak przeważnie jest. ;-) Ostatnio mnie wzięło na truskawki, ale bez cukru, bez niczego, i najbardziej mi smakują te najkwaśniejsze. :tak:
Fotkę brzuszka wstawiam. :-)

Dota dla mnie kazde rozstanie jest koszmarem no ale co zrobic taką ma prace i jak to sie mowi "wiedzialy galy co brały"...
ale wszystko ma swoje plusy i minusy, bo wiecie jak jest fajnie jak wr oci:tak:;-):-p

gdy jest na statku 6 tygodni to pozniej okolo 8 tygodni jest non stop w domku... narazie kombinujemy aby wszystko tak poukładac by byl w domu w grudniu i styczniu a jak sie uda to i w lutym, no ale to sie zobaczy.
teraz czas leci mi szybko, damian konczy zerówke wiec tez ma sporo zajec wiec jakos dotrwamy do powrotu meza.

buziaki

U mnie całkiem dobrze...troche rano było kiepsko....Teraz po obiadku to strasznie senna się zrobiłam- no to idę spać:-). Trzymajcie się dziewczyny, papapa;-)

Hej:-p

A mnie od 2 dni ogarnął Leń Totalny:laugh2::baffled: Poprostu nic mi sie niechce:no:

Doticzka dzięki za info aprpopo okienek;-) Czyli najlepszy sposób liczenia to ten nr 1 i 3:-) A swoją drogą gratuluje 4 okienka:tak:

Oleńka jak obiecałam, już jesteś na liście grudniówek;-)

A tak wogóle to musiałam zmienić troszke liste:baffled: Bo mi wyskakiwało, że za dużo znaków i nic już dopisać nie mogłam....:-( Niestety teraz jest troszke brzydsza, no ale tak musi być...
Ciekawe gdzie ja dopisze następne dziewczyny jak coś, bo napewno jeszcze przywitamy jakieś nowe grudniówki.. No nic, trzea bedzie kombinować:laugh2::-p

Oki ja sie zbieram do kupy i musze ruszyć gdzieś cztery litery bo zgnije w tym domu...
Miłego dnia.

Hej Oleńka ja się chyba jeszcze nie przywitałam :zawstydzona/y: ale już się poprawiam ;-)
Witaj w naszym gronie:-):-)
Ataata dzieki;-)
Żonkilku jak się czujesz? Dużo odpoczywaj dbaj o siebie i fasolke a na pewno wszystko bedzie dobrze:tak: Trzymam kciuki!!!!

DZIEWCZYNY mam pytanie czy któraś z Was jest Prawnikiem lub Wasza połówka?
Bo mam problem i potrzebóje porady prawnej w sprawie spadku po zmarłym Tacie:-(

reklama
Do góry