reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam serdecznie! To i ja jeszcze raz pozwole sobie zlozyc Wam kochane Grudnioweczki wszystkiego najlepszego z okazji Swiat i nadchodzacego Nowego Roku!!!!
Dada, to pozazdroscic meza! Ja naszczescie mam blisko tesciowa, ale o maly wlos tez bysmy tylko we trojeczke spedzali Siweta, bo bratanica meza sie mocno rozchorowala (a mieszka z tesciowa) na szczescie juz jest z mala ok i goscie z jedzonkiem przyjda do nas:) Mi zostaje tylko barszczyk ugotowac, ale nie chwalac sie robie calkiem pyszny barszczyk:D
Kasia, milo Cie choc na chwile zobaczyc!:) Buziaki dla Oliska!!!

reklama
I ja melduje sie 2w1
Kasiu super ,ze wpadlas.Czekamy na Ciebie na forum caly czas.Obys szybko miala dostep do neta.
Ja dostalam dzis sms od Anetki o narodzinach coreczki.:-)
Wiec GRATULACJE!!!!

Fiu fiu Kasia ja tu jeszcze o pologu nie mysle a Wy juz palnujecie drugie;-)Odczekaj kilka miesiecy po porodzie zeby sie organizm zregenerowal do kolejnej ciazy.No ale fajnie w ogole ,ze chcecie miec nastepne.Bede trzymac kciuki za powodzenie w planach:tak:
No a my dziewczynki to dzis wieczorem chyba zaciskamy nogi co? Przynajmniej ja juz dzis sie oszczedzam zeby zjesc jutro troche tego co juz nagotowalam.Powiedzialam sobie ,ze moge jutro rodzic ale tak po 18tej jak juz synek prezenty odpakuje;-):-D
Teraz juz lece papa.

A ja marzę o tym, żeby jutro z rana wylądowac na porodówce i spędzić Wigilie w szpitalu...
Tak zrytych Świąt to nie miałam jeszcze nigdy w życiu, naprawde marze o tym żeby być jutro samiusieńkiej w szpitalu...:-( Nic tylko beczeć mi sie chce...:-(

Ale dla was i waszych rodzin życzę:
Wesołych i Spokojnych Świąt pełnych Miłości, Ciepła i Radości...

Weroniczko u mnie tez Wigilia bedzie dluga ale starczy mi tylko mine malego zobaczyc;-)
Ataata zycze Ci w takim razie prezentu w postaci niuni pod choinke.Glowa do gory czasem w wigilie wszystko zaczyna lepiej wygladac dopiero przy wigilijnym stole:tak:
Kurcze mnie rano troche brzuszek pobolewal i juz zaczelam sie martwic ale chyba przechodzi tfu tfu.W razie czego pedem bede paszteciki piekla zeby jeszcze zjesc hihi.

Zobaczymy czy znajde czas jeszcze tu zajrzec wiec skaldam na wszelki wypadek zyczenia juz teraz:tak:
Zdrowych i Radosnych Swiat Bozego NarodzeniaDla calych waszych rodzinZeby te swieta byly naprawde wyjatkowe, cudowne pelne ciepla i milosci:-)

No a dziś jest pełnia księżyca więc są szanse że faktycznie wieczorkiem coś się ruszy :-)

Dziewczynki zdrowych i pięknych Świąt Wam życzę. A będą napewwno wyjątkowe bo albo z małym Aniołeczkiem przy sercu albo z Aniołeczkiem pod sercem.

Dziewczynki jeszcze raz życzymy Wam zdrowych, pogodnych i cudownych Świąt :-)
I specjalny uśmiech dla wszystkich Cioteczek z BB od Oliśka ;-)
046007598bfce383m.jpg

reklama
Czesc Grodnioweczki :-)
Ja tez nadal 2w1 :tak: i od soboty mam skurcze a wczorj wieczorem to juz byly co 7 minut ale powiezialam do mojej Dzidzi ze jak do poniedzilku sie nie urodzilo to teraz ma czekac az do wtorku ;-) chce byc na wigilii w domu :tak:

Pryzybela Wasza mala mikolajka wyglada slicznie :tak: ja kupilam dla naszego urwiska sliczne ubranko ale zaloze mu najwyzej kilka dni po swietach ;-)
Ataata nie doluj sie tak :-) pomysl o Darusi :tak: ona jest z Toba :tak:bedzie dobrze :-)
Kasiu ucaluj Olisia od ciotek z BB :tak:

Zdrowych, rodzinnych i pelnych milosci swiat Bozego Narodzenia dla Wszystkich Grudnioweczek i Waszych rodzin :tak::-)

Do góry