reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Belka, Alfa ja też mam bóle jajników od jakiegoś tygodnia, czasami lewy, czasami prawy mnie zakłuje a czasem całe podbrzusze Jak sobie kichne to mam wrażenie, że mi brzuch rozwali, tak mnie wtedy boli..:sick:
Takie bole to normalka, tez przez to przeszlam, raczej nie wroza nic zlego, pozdrawiam!:-)
Doticzka
Klub grudniówek'07
Strasznie się ciesze że nasz wątek się rozrasata powiększa:-) Witam i gartuluje grudnóweczką:-)
Ataata ogromnie gratuluje !!!!!! :-) ;-) Nawet nie wiesz jak się ciesze :-) strasznie chciałam abyśmy razem były na grudnówkach i patrz udało się:-) :-) ;-) SUPER!!!! Widać że przydały się fluidki które pozbierałaś ;-) :-)
Ataata ogromnie gratuluje !!!!!! :-) ;-) Nawet nie wiesz jak się ciesze :-) strasznie chciałam abyśmy razem były na grudnówkach i patrz udało się:-) :-) ;-) SUPER!!!! Widać że przydały się fluidki które pozbierałaś ;-) :-)
Doticzka
Klub grudniówek'07
A co do bóli jajników mam je od jakiś 2 tygodni raz prawy a raz lewy a czasem oba;-) Tak jak Ataata napisała "jak kichne" to normalnie boli jak pierun albo jak się za mocno śmieje:-) lub schylu co kolwiek własciwie zrobie to daja o sobie znak;-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Doticzka - bólami nie ma się co martwić. Miałam to samo, do końca nie przeszło, ale nie sa już tak częste i tak mocne jak na początku. Kichanie czy odkasłanie sobie były faktycznie męką, na leżąco nie wchodziło w grę kichnięcie - taki miałam ból.
Trzymajcie sie wszystkie zdrowo i dbajcie o brzuszki i ich mieszkańców
Trzymajcie sie wszystkie zdrowo i dbajcie o brzuszki i ich mieszkańców
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Stworzcie sobie, dziewczyny, liste,bo Was juz coraz wiecej:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
O właśnie dziewczyny, zróbmy sobie tą liste bo faktycznie ja nie wiem kto jest kto i ile nas tu wogóle jest ;-)
No to ktora sie podejmuje...???
No to ktora sie podejmuje...???
reklama
belka
Klub grudniówek'07
czesc Kobietki :-) dzis po raz rierwszy poczulam sie jak kobieta w ciazy...mialam nudnosci rano a potem zwymiotowalam. rano mialam jakies zawroty i troche glowa mnie boli,ale to sa uroki ciazy jak cudownie byc w ciazy ja to moglabym nawet cale te pierwsze miesiace wymiotowac aby tylko moja Dzidzia byla zdrowa
bola mnie jeszcze czasem jajniki i jakos tak w dole brzucha ale mam nadzieje ze to nic zlego. Alfa jak sie pojawisz to daj znac co z tymi bolami.
wszystkie Was serdecznie pozdrawiam
bola mnie jeszcze czasem jajniki i jakos tak w dole brzucha ale mam nadzieje ze to nic zlego. Alfa jak sie pojawisz to daj znac co z tymi bolami.
wszystkie Was serdecznie pozdrawiam