reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ha ha ja tez zachodzilam ale stwierdzilam ze nie ma co zachodzic bo to donikad nie prowadzi hehehe

moj malolat nr 1 to aniol: zero kolek, spi od 21 do 9-10 nie marudzi, nie placze
zobaczymy co bedzie z numerem 2 :cool2:

reklama
Doticzka ja też spać nie moge :no:
W końcu Cie znalazłam...:-p w końcu są grudnióweczki... i tutaj sobie siedzisz :-) Uciekłaś od nas ty niedobra dziewczyno!!!;-) I już do nas wogóle nie zaglądasz...:-( :-( :-( Ładnie to tak...:confused: ;-)
Ja mam nadzieje że dołącze do Ciebie za pare dni, ale ciii nic nie mówie.......... Zobaczymy co test pokaże;-)

Ide sobie bo ty do mnie nie wpadasz :-p :laugh2:
A wogóle to do spania, ale już.;-)

papa

Hej Doticzka i Gabi - dołączam do Was. Nie byłam jeszcze potwierdzić terminu u lekarza - tak naprawdę to wyjaśni się pewnie dopiero na USG, a na takim będę dopiero na początku maja (w Polsce)... ale z moich obliczeń wynika, że 266 dzień będzie przypadał na 9 grudnia, czyli początek grudnia jest prawdopodobny...chyba że coś się pokręci i będzie listopad...:confused:

Jak na razie to u mnie zaczyna się 4 tydzień, mieszkam w UK z mężem. Wątpliwości mam co nie miara, bo właśnie zaczynam pracę (normalną) i nie wiem jak się to poukłada. W tym tyg.planuję udać się do lekarza rodzinnego i co on tam dalej wymyśli - zobaczymy. Nie wiem jeszcze jak tu funkcjonuje opieka medyczna... Jak na razie pełno wątpliwości.

Suwaczki będą później... Jeszcze raz witam Wszystkie Mamy.
Mnie się najbardziej podoba ten z bocianem...
Pozdrawiam
D.

Hej,Daszka witamy:-) to już nas trzy jest:cool2: Mi termin wychodzi na 10-11,a dziś zaczyna się 6 tydzień,to chyba coś źle policzyłaś:-p Wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki,a nie od dnia zapłodnienia.może dlatego tak Ci wyszło:eek:
Napiszcie grudniówki coś o sobie więcej:tak:
My wyzdrowiejemy,to się ode mnie nie opędzicie,na razie to siły na pisanie nie mam:baffled:
Buziaki.Pa.

reklama
Witam dziewczyny, ja też jeszcze nie potwierdziłam mej nowiny u lekarza, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi (test ciążowy) wskazują, że będę grudnióweczką 2007 w okolicach połowy.
Jak się nauczę korzystania z suwaczków itp to je wstawię :-)

pozdrawiam trzy pozostałe grudnióweczki no i całą resztę :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry