reklama
Hej,witam.To ja się przyznam;-) Od wczoraj oficjalnie jestem grudnióweczką 2007:-) Mam nadzieję,że nas duuużo będzie.
Aktualnie to niestety nastrój mam do bani.Chora jestem strasznie.A przede wszystkim chore dziecko,zapalenie oskrzeli,zastrzyki i w ogóle.Także jak się trochę z tego wygrzebiemy to więcej popiszę.
W każdym razie gratulacje dla ujawnionych i nie grudnióweczek
Miłego dzionka.Pa.
Aktualnie to niestety nastrój mam do bani.Chora jestem strasznie.A przede wszystkim chore dziecko,zapalenie oskrzeli,zastrzyki i w ogóle.Także jak się trochę z tego wygrzebiemy to więcej popiszę.
W każdym razie gratulacje dla ujawnionych i nie grudnióweczek
Miłego dzionka.Pa.
sugarspunsister
matka polka superstar
szok
normalnie jestem w szoku bo jeszcze niedawno my - grudzien 2006 bylysmy ostatnie
a teraz prosze
wszystkiego naj laski
grudniowe dzieciaki sa najpiekniejsze
normalnie jestem w szoku bo jeszcze niedawno my - grudzien 2006 bylysmy ostatnie
a teraz prosze
wszystkiego naj laski
grudniowe dzieciaki sa najpiekniejsze
daga.p.
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje i trzymam kciuki
Witam babeczki:-) My niestety nadal chorzy
Widzę,ze już dwie sztuki grudnówek są Piszcie,piszcie kobitki,coś o sobie,żebyśmy się lepiej poznały
W ogóle dziwny ten wątek,piszą wszyscy,tylko nie grudniówki;-)
Miłego dnia.Buziaki.Pa.
Widzę,ze już dwie sztuki grudnówek są Piszcie,piszcie kobitki,coś o sobie,żebyśmy się lepiej poznały
W ogóle dziwny ten wątek,piszą wszyscy,tylko nie grudniówki;-)
Miłego dnia.Buziaki.Pa.
sugarspunsister
matka polka superstar
bo jeszce ich nie ma za duzo!!!
opczekajcie a zobaczycie co tu sie bedzie dzialo za miesiac
a za rok to juz nie bedzie mozna zyc bez bb :-)
opczekajcie a zobaczycie co tu sie bedzie dzialo za miesiac
a za rok to juz nie bedzie mozna zyc bez bb :-)
reklama
Hahaha Sugarspunsister ja już 2,5 roku na bb siedzę:-) mam tu najlepsze koleżanki,nawet już się spotykałyśmy i nasze kontakty daleko po za bb wychodzą
A swoją drogą jak zobaczyłam Twoje suwaczki to ukłony w pas dziewczyno,bo ja w głowę zachodzę jak sobie dam radę
Papatki,bo Dziabąg nie da pisać.
A swoją drogą jak zobaczyłam Twoje suwaczki to ukłony w pas dziewczyno,bo ja w głowę zachodzę jak sobie dam radę
Papatki,bo Dziabąg nie da pisać.